FSFlyingSchool Versie 1.9.2

De software FSFlyingSchool is geupdate naar versie 1.9.2. Dit betreft een kleine update, maar u wordt wel aangeraden deze te installeren. Er zijn een klein aantal bugs verholpen en een paar nieuwe toepassingen toegevoegd. Zoals nieuwe vliegtuigen, verbeterde manual en de ‘missing WAV file’ is opgelost. Met FSFlyingSchool zit er een instructeur naast je die je vliegbewegingen observeert en hier tips over geeft. Een heel leuk utility om je flying skills behoorlijk te verbeteren. Meer info op de website van FSFlyingSchool. De software is ook te koop via simMarket.

FSFlyingSchool
===================
 
FSFlyingSchool Version 1.9.2 Released
 
FSInventions announces a new version of its FSFlyingSchool add-on for FSX and FS2004. Version 1.9.2 introduces a fix and also some new features which are free to existing customers.
 

New Aircraft Supported
Support for several new aircraft has been added to FSFlyingSchool, including: Maule M7 260C with and without skis, Grumman Goose G21A, Aircreation 582SL Trike, DeHavilland Beaver DHC2, some Flight One Cessnas and their PA28.
 
Updated Manual
All program updates over the past 4 versions have been fully integrated into the PDF manual and FSUIPC installation instructions have been expanded.
 
Missing WAV File Fix 
A few users reported that the instructor repeatedly announced that a file which was not missing, was missing – this no longer occurs.

 

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x