Computer Pilot – Juni 2008

De nieuwe Computer Pilot magazine is weer uit. Nummer 06 – Juni 2008. Wederom met vele verhalen, reviews, newsitems, landen op een vliegdekschip, bouwen van een cockpit (van een simpele setup tot bijna een echte sim), uitleg over instrument flying (ADF/NDB) persoonlijk mijn favoriete items. Echt een tijdschrift om dit weekend eens lekker te gaan doornemen. Tenslotte wordt er toch regen verwacht. Meer info over de inhoud op de website van Computer Pilot. Bent u nog geen abonnee, dan kunt u ook een PDF versie aanschaffen via simMarket, voor nog geen € 4,30. Helaas begint de inleiding van dit blad met slecht nieuws. Het overlijden van Hans v/d Biggelaar. hij schreef vele artikelen voor dit blad. Bij ‘Meer lezen’ staat de quote van Dean Bielanowski.

“…….It is with great sadness that I must deliver some bad news this month. Many of you will know of Dr. Hans v.d. Biggelaar who had contributed many articles to Computer Pilot magazine over the past few years. He was a good writer who always met deadlines and produced excellent work. Unfortunately Hans passed away recently after battling a long illness. He left part of an article behind that his partner has requested us to complete and publish in Hans’ honor, which we will gladly finish and feature in an upcoming issue.

I therefore would like to dedicate this issue to Hans. I hope you are flying high amongst the clouds!……”.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x