Browsing: Software

Begin deze maand heeft Aerosoft deze laatste update uitgebracht. Via dit forum bericht leest U wat er zoal aangepast is en dit kan ook van de eerder versie terug gelezen worden. Het programma zelf kan voor €15 via simMarket aangeschaft worden en geeft U, zoals de naam doet vermoeden, opties over hoe en wat U met en in uw sim wilt laden tijdens het opstarten.

Reeds in 2012 is de eerste versie van dit product uitgegeven welke later eveneens gebundeld is in een Dutch Airports product. Aerosoft heeft het opgewaardeerd naar een P3D4 versie welke voor bestaande gebruikers gratis is. Echter een eerste aanschaf is met €15 ook meer dan redelijk geprijsd lijkt mij. Te koop via simMarket.

De email van Fs2Crew omschrijft dit (iOS, Apple) product mooi. Bedoelt voor de werkelijke GA piloot die een goedkope alles in één mobile ‘Flight Bag’ oplossing zoekt. Zonder maandelijkse of andere vorm van abonnement. Sim gebruikers kunnen echter ook gewoon gebruik maken van dit product en zo zijn er al voor diverse hoge kwaliteit toestellen (PMDG 737, en 747, FsLabs en Aerosoft Airbus, Majestic Dash 8, Leonardo Maddog, Quality Wings 787, Captain Sim 757 en diverse GA toestellen) checklists toegevoegd. Maar je kunt dit ook zelfstandig toevoegen. Gebruik Pilot Assist Pro voor: Checklists, Kladblok, Weer, NOTAM, log, kaarten en documentatie.…

Na vele jaren dit prachtige stukje sim ondersteuning vergeten te zijn ben ik er de afgelopen 2 weken waar geheel opnieuw mee begonnen er verrast. Hoe mooi worden uw route uiterst compleet opgebouwd. Voor de export had ik op mijn bureaublad snelkoppelingen naar mijn diverse toestellen (Q400 en Ngx) geplaatst. Vanaf nu niet meer nodig want i.p.v. via de website kunt U nu ook gebruik maken van Windows of MacOS software. Hierin geeft U eenmalig de juiste map per toestel aan en klaar. Ik ga het mogelijk vanavond nog uitproberen. The SimBrief FMS Downloader.

Aerosoft is bezig met het afronden van het eerste toestel van het Airbus project. Enkel foutjes worden opgelost en toevoegingen worden enkel nog gedaan aan het belevenis gedeelte van het product. Kleine extra’s welke men toevoegt in plaats van super veel simulatie detail. Een nieuw voorbeeld wordt getoond in dit bericht.

Onlangs heb ik nog een item aangemaakt voor de Fsx / P3D vliegers van dit Zuid Franse veld. Ikzelf vlieg er nu met regelmaat vanaf en ook X-Plane vliegers kunnen deze bestemming nu opzoeken dankzij FranceVFR. Via simMarket is dit nieuwe product te koop voor €20. Best een mooie bestemming om de diverse windrichtingen op te zoeken met uw middelgrote toestel. Of natuurlijk fijn VFR rond de omgeving.

https://youtu.be/PKZ34WRBSSw Deze ontwikkelaar weet steeds weer vernieuwend te zijn met nieuwe speciale toevoegingen in zijn producten. Eerder konden wij wandelend naar de controle toren de lift omhoog pakken en van het uitzicht genieten. Deze keer vinden we informatie borden bij de gates waarop een scala van uw maar ook uw ai verkeer wordt getoond. En nog meer high tech P3D4 technieken, allen getoond in bovenstaande video. Eerdere producten vindt U bij simMarket.

Aerosoft geeft dit product uit. 29Palms en LimeSim hebben het ontwikkeld. simMarket verkoopt het ons voor €30. Bestaande gebruikers (ikke!!) hoeven gelukkig maar €9 te betalen. Aerosoft noemt hun P3D4 producten allen Professional. Dit betreft een soort V2 van het in 2013 uitgegeven product. Ik ben er altijd al fan van geweest, nu zien de afbeeldingen met schaduwen en dus licht en donker ervaringen er nóg indrukwekkender uit.

Een primeur voor deze nieuws poster. Zijn eerste item gelegen in Zweden, Gothenburg V2 van Rc-Design. Een uitgebreide omschrijving en schermafbeeldingen kunt U vinden in dit forum bericht. Met verderop eveneens een verwijzing naar nog maar afbeeldingen via Dropbox. Het product zelf vindt U voor €23 via simMarket waar het vooral positief wordt ervaren.

Het lijkt wel Sinterklaas of Kerst, de jarige geeft een cadeau weg. In de vorm van een 50% korting week i.v.m. het 10 jarig bestaan van Orbx Ftx. Ikzelf weet nog mijn 1e ervaring met Australië Green, het product zag er niet alleen ongekend mooi uit maar draaide ook nog eens soepeler dan stadaard, Fsx in die tijd. U kunt kiezen uit alles producten tot 2018 uitgeven, en inmiddels ook voor diverse simulatoren. Dat had men in de begin tijd vast niet verwacht. Wilt U meer lezen over de begin tijd dan kunt U dagelijks dit forum item volgen.

1 2 3 503