Browsing: simMarket

Reeds in 2012 is de eerste versie van dit product uitgegeven welke later eveneens gebundeld is in een Dutch Airports product. Aerosoft heeft het opgewaardeerd naar een P3D4 versie welke voor bestaande gebruikers gratis is. Echter een eerste aanschaf is met €15 ook meer dan redelijk geprijsd lijkt mij. Te koop via simMarket.

Het Belgische Motion For Simulators (MFS) produceert diverse producten voor diverse type simulatoren. Als U op hun YouTube kanaal kijkt ziet U de kale platvormen maar ook de verder uitgebouwde tot flightsimulator of racen simulator. Hoe mooi is het toch om op deze wijze geheel in uw simulatie gezogen te worden. simMarket de sponsor en beheerder van simFlight bouwt nu een bewegende simcockpit te Duitsland. Er zal een gebogen 220 graden scherm gebruikt worden rondom een b737 Cockpitsonic cockpit. Dit alles dus op een beweegbaar platform. Prosim instrumenten en software worden gebruikt. MFS heeft een eigen Facebook pagina en hier…

Mooie scenery voor in X-Plane. Het hoger gelegen Aspen. Zelfs aangemerkt als een van de ‘Dangerous Airports’. Ook verkrijgbaar via simMarket. https://www.youtube.com/watch?v=95MSBMauWm0

Onlangs heb ik nog een item aangemaakt voor de Fsx / P3D vliegers van dit Zuid Franse veld. Ikzelf vlieg er nu met regelmaat vanaf en ook X-Plane vliegers kunnen deze bestemming nu opzoeken dankzij FranceVFR. Via simMarket is dit nieuwe product te koop voor €20. Best een mooie bestemming om de diverse windrichtingen op te zoeken met uw middelgrote toestel. Of natuurlijk fijn VFR rond de omgeving.

https://youtu.be/PKZ34WRBSSw Deze ontwikkelaar weet steeds weer vernieuwend te zijn met nieuwe speciale toevoegingen in zijn producten. Eerder konden wij wandelend naar de controle toren de lift omhoog pakken en van het uitzicht genieten. Deze keer vinden we informatie borden bij de gates waarop een scala van uw maar ook uw ai verkeer wordt getoond. En nog meer high tech P3D4 technieken, allen getoond in bovenstaande video. Eerdere producten vindt U bij simMarket.

Aerosoft geeft dit product uit. 29Palms en LimeSim hebben het ontwikkeld. simMarket verkoopt het ons voor €30. Bestaande gebruikers (ikke!!) hoeven gelukkig maar €9 te betalen. Aerosoft noemt hun P3D4 producten allen Professional. Dit betreft een soort V2 van het in 2013 uitgegeven product. Ik ben er altijd al fan van geweest, nu zien de afbeeldingen met schaduwen en dus licht en donker ervaringen er nóg indrukwekkender uit.

Een primeur voor deze nieuws poster. Zijn eerste item gelegen in Zweden, Gothenburg V2 van Rc-Design. Een uitgebreide omschrijving en schermafbeeldingen kunt U vinden in dit forum bericht. Met verderop eveneens een verwijzing naar nog maar afbeeldingen via Dropbox. Het product zelf vindt U voor €23 via simMarket waar het vooral positief wordt ervaren.

Een toestel waarop wij simmer een ware record tijd diende te wachten totdat het uiteindelijk een jaar geleden is uitgegeven. De CRJ is beschikbaar via simMarket voor €51. Onlangs is er een update uitgebracht met hierin een stevig aantal wijzigingen welke ik onder dit bericht zal plaatsen.

Onlangs is de moderne opvolger van Leanordo hun MD toestel Maddog uitgegeven. Deze is in een 32 of een 64 bit versie verkrijgbaar via simMarket. FS2Crew heeft hun bekende ‘co-piloot software’ ook voor dit toestel uitgegeven en de precieze functies kunt U op hun product pagina vinden. Bij simMarket vindt ik wel reeds een reboot voor de Ngx en verwacht dat de MaddogX hier ook binnenkort tussen zal staan.

FlyTampa Boston is een product uit 2009, de begin tijd van Fsx en beschikbaar via simMarket voor €24. Afgelopen nacht heeft FlyTampa dit Facebook bericht geplaatst met daarin het nieuws dat dit weekend een P3D4.2 versie van dit Noord Amerikaanse veld verwacht mag worden. De afbeeldingen zien er, zoals altijd bij FlyTampa, prachtig uit. De landingsbanen zijn hier en daar gerepareerd met teer en ook sneeuw kan aanwezig zijn op dit veld.

1 2 3 203