FlightSim.Com PA-28 III – FSW review

Justflight heeft flink ingezet met de ontwikkeling van de PA-28. Er zijn inmiddels diverse uitvoeringen beschikbaar welke ook nog eens in diverse sims (Fsx, P3D, X-Plane en FSW) gevlogen kunnen worden. O.a. simMarket verkoopt diverse uitvoeringen van dit toestel voor €35. Bij FlightSim.Com kunt U hier een review lezen waarbij de PA-28 in FSW wordt […]

FsElite review Turbulent Designs Terra Flora

Bovenstaande video behoort bij deze review welke wordt bijgestaan door vele zeer mooi en overtuigende afbeeldingen van Turbulent Designs hun Terra Flora. Dit product vernieuwd uw autogen bomen binnen uw P3D sim. Eerlijk om te noemen dat ook Ftx Trees HD een mooi product is, maar wat ouder. Aan U de keuze.

(adsbygoogle = […]

Flightsim.com – review Milviz Beaver

Dit titel van hierboven is denk ik wel alles omvattend. Via Flightsim.com 5 Pagina’s met uiteindelijk een positiever beoordeling. Ik heb dit toestel ook maar nog weinig mee gevlogen, toch is ook mijn eerste indruk positief. U kunt het toestel via simMarket aanschaffen voor €46 ex. en er is tevens een besproeiing toevoeging aanwezig.

(adsbygoogle […]

Flightsim.Com review VMAX B767 voor X-Plane

Bij dit review van Flightsim.com behoren afbeeldingen zoals hierboven, vol met detail. Bij dit review van Flightsim.com behoren afbeeldingen zoals hierboven, vol met detail. Bij dit review van Flightsim.com behoren afbeeldingen zoals hierboven, vol met detail.

Bij dit review van Flightsim.com behoren afbeeldingen zoals hierboven, vol detail. Aangevuld met de term pro in het […]

FlightSim.Com review – Vidan Design Billund X

Een flinke review over 6 pagina’s verdeeld bij FlightSim.Com. Het gaat over Billund X ontwikkeld door Vidan Design en o.a. uitgegeven door simMarket waar het voor €16 ex. te koop is.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Review Vmax Bombardier Cl 300 voor X-Plane

Via FlightSim.Com een review van bovenstaand toestel voor X-Plane. Zoals op bovenstaande afbeelding is er kennelijk een walk around functie ala A2A toegevoegd, dan trek ik al snel de conclusie dat het een compleet toestel is. Te koop voor e30 en de reviewer is positief tevreden.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); […]

Avsim review – Just Flight T1/A Hawk Trainer

Wat hebben toch een scala een keuze waarmee we ons willen vermaken in onze sim. Van laag naar hoog qua type toestellen. Indien U zichzelf wilt trainen zijn daar ook weer diverse type toestellen beschikbaar voor. Denk aan A2A of aan deze T1/A van Just Flight. Te koop via simMarket voor €38 ex. Bij […]

DCS AJS 37 Viggen – Video review

Een ruim kwartier kunt U ervoor gaan zitten om bovenstaande DCS video review van de AJS Viggen te bekijken. Ik zag nog een voormalig Top Gear presentator in de lach schieten dus neem aan dat de video lekker luchtig is opgezet. Tevens komt er een mooie side-by-side van sim beelden en werkelijke beelden van […]

hcc flightsimulator – nieuwsbrief Januari 2017

Gijs van de hcc wenst ons allen een goed en gezond 2017 en natuurlijk wensen wij hem dat net zo goed retour. Ook de hcc is weer helemaal op stoom en stuurde ons deze verwijzing naar hun nieuwsbrief van Januari.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Avsim review FsDreamTeam Memphis KMEM

Bij Avsim vindt U deze review van het ware Mega Airport Memphis KMEM ontwikkeld door FsDreamTeam. Ik heb het product zelf ook en kan mij goed vinden in de reviewer zijn bevindingen. Belangrijkste dat het ondanks de grootte, en groot is het veld, het zeker nog goed bruikbaar is m.b.t. uw fps. Het veld zelf […]

Mutleys review FSLabs A320 – 100% score

Het is mogelijk het duurste fs toestel verkrijgbaar maar kennelijk ook de beste, en zeker als U een Airbus piloot bent. Mutleys heeft FSLabs hun Fsx A320 bekeken en geeft deze op alle mogelijke punten de maximale score. Heeft U nog e100 op de plank leggen?

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); […]

Trackhat en / of TrackIr

Een item wat welke al vaker aanbod is gekomen op simFlight.nl maar waarvan een korte herhaling vast geen kwaad kan. Tevens daar ik het besprak afgelopen Zaterdag op de HCC te Almere. Genoemde producten bestaan uit een combinatie van hardware en software welke de bewegingen van uw hoofd omzetten naar bewegingen van de camera in […]

Avsim review Just Flight F4U Corsair

Bij Avsim een review van de onlangs door Just Flight uitgegeven F4U Corsair. Zoals U hierboven ziet een WW2 toestel gericht op vliegdekschepen, na landing kunt U uw vleugels opklappen waardoor uw toestel minder dek ruimte nodig heeft. Te koop voor €25 via simMarket.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); […]

Avsim review Just Flight Dove & Devon

Bij Avsim een review van de onlangs door Just Flight uitgegeven Dove & Devon. Een flinke lap tekst aangevuld met diverse afbeeldingen. Altijd handig mocht U overwegen dit toestel aan te schaffen. Te koop via simMarket voor €25.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

PC Pilot – Mei/Juni 2016

Ik heb de laatste weken soms al van de vorige versie van dit 2 maandelijkse blad kunnen genieten op een stoel in de zon. Met de aankomende versie zal dat vast nog wel vaker lukken. Weer allerlei software en hardware beschrijvingen ondersteund door de CD. (Alhoewel die materie toch ook […]