Browsing: Reviews

Justflight heeft flink ingezet met de ontwikkeling van de PA-28. Er zijn inmiddels diverse uitvoeringen beschikbaar welke ook nog eens in diverse sims (Fsx, P3D, X-Plane en FSW) gevlogen kunnen worden. O.a. simMarket verkoopt diverse uitvoeringen van dit toestel voor €35. Bij FlightSim.Com kunt U hier een review lezen waarbij de PA-28 in FSW wordt gevlogen. Ikzelf vlieg het zo af en toe in P3D en bevalt mij goed. De cockpit tekeningen zijn zeer strak.

https://http://youtube.com/watch?time_continue=2&v=jWOiKil0ing Bovenstaande video behoort bij deze review welke wordt bijgestaan door vele zeer mooi en overtuigende afbeeldingen van Turbulent Designs hun Terra Flora. Dit product vernieuwd uw autogen bomen binnen uw P3D sim. Eerlijk om te noemen dat ook Ftx Trees HD een mooi product is, maar wat ouder. Aan U de keuze.

Dit titel van hierboven is denk ik wel alles omvattend. Via Flightsim.com 5 Pagina’s met uiteindelijk een positiever beoordeling. Ik heb dit toestel ook maar nog weinig mee gevlogen, toch is ook mijn eerste indruk positief. U kunt het toestel via simMarket aanschaffen voor €46 ex. en er is tevens een besproeiing toevoeging aanwezig.

Bij dit review van Flightsim.com behoren afbeeldingen zoals hierboven, vol met detail. Bij dit review van Flightsim.com behoren afbeeldingen zoals hierboven, vol met detail. Bij dit review van Flightsim.com behoren afbeeldingen zoals hierboven, vol met detail. Bij dit review van Flightsim.com behoren afbeeldingen zoals hierboven, vol detail. Aangevuld met de term pro in het product zijn de verwachtingen meteen hoog. De reviewer is in ieder geval geheel tevreden over deze B767 en de eerste reactie van een andere gebruiker gaat hierin mee. Ikzelf vlieg geen X-Plane dus eventuele overige bezoekers mogen hun ervaring graag delen bij dit artikel.

http://youtube.com/watch?v=3MpFORgRvfk Wat hebben toch een scala een keuze waarmee we ons willen vermaken in onze sim. Van laag naar hoog qua type toestellen. Indien U zichzelf wilt trainen zijn daar ook weer diverse type toestellen beschikbaar voor. Denk aan A2A of aan deze T1/A van Just Flight. Te koop via simMarket voor €38 ex. Bij Avsim kunt U een review van dit toestel vinden, aangevuld met afbeeldingen. Ook mooi zijn de afsluitende video’s van trainingen in het echte toestel.

http://youtube.com/watch?v=DpFIHZJbTtY Een ruim kwartier kunt U ervoor gaan zitten om bovenstaande DCS video review van de AJS Viggen te bekijken. Ik zag nog een voormalig Top Gear presentator in de lach schieten dus neem aan dat de video lekker luchtig is opgezet. Tevens komt er een mooie side-by-side van sim beelden en werkelijke beelden van een landing aan bod.

Bij Avsim vindt U deze review van het ware Mega Airport Memphis KMEM ontwikkeld door FsDreamTeam. Ik heb het product zelf ook en kan mij goed vinden in de reviewer zijn bevindingen. Belangrijkste dat het ondanks de grootte, en groot is het veld, het zeker nog goed bruikbaar is m.b.t. uw fps. Het veld zelf is verkrijgbaar bij simMarket voor €36.

Een item wat welke al vaker aanbod is gekomen op simFlight.nl maar waarvan een korte herhaling vast geen kwaad kan. Tevens daar ik het besprak afgelopen Zaterdag op de HCC te Almere. Genoemde producten bestaan uit een combinatie van hardware en software welke de bewegingen van uw hoofd omzetten naar bewegingen van de camera in uw sim. Zeer spectaculair dus. Een oude bekend is TrackIr, een zoekopdracht op simFlight.nl zal U naar eerdere artikels verwijzen en een kijkje bij simMarket laat 3 producten zien. Ik heb dit product zelf een goed jaar gebruikt maar uiteindelijk weer 2e hand verkocht. Een…

Ik heb de laatste weken soms al van de vorige versie van dit 2 maandelijkse blad kunnen genieten op een stoel in de zon. Met de aankomende versie zal dat vast nog wel vaker lukken. Weer allerlei software en hardware beschrijvingen ondersteund door de CD. (Alhoewel die materie toch ook online aangeboden mag worden inmiddels.) Bekijk hier het overzicht van de aankomende PC Pilot.

1 2 3 38