Browsing: Prepar3D

Velen maken al een goed jaar gebruik van P3D4, echter de online vliegers op het IVAO netwerk konden hier nog niet in mee gaan. Via dit bericht leren we dat er ook wordt gewerkt aan een P3D4 versie van de IvAp Pilot Client en de MTL Traffic Library hierbinnen. Laatst genoemde installeert vele ai toestellen zodat U binnen uw sim een zo goed mogelijke vergelijking van het toestel van uw mede simmer aan de andere zijde van het internet ziet.

Nadat ik op voorgevoel de laatste 1,5  week het p3d avsim forum in de gaten hield ben ik zojuist toch verrast door de kennismaking met p3d v4.2. Wederom een lange lijst aan verbeteringen en nieuwe toevoegingen. Ik zal het bericht hieronder plaatsen, mocht deze pagina zelf overladen worden. Orbx heeft van Ftx Central een nieuwe ‘beta’ versie uitgegeven welke U via deze Facebook aankondiging kunt terug vinden. » Prepar3D v4.2 Now Available! 02-12-18 The Powerful CH-53E Super Stallion – Download v4.2 today! Prepar3D v4.2 is available now! Prepar3D v4.2 continues to improve on the groundbreaking Prepar3D v4 simulation platform. The new…

Gisteren zijn de eerste afbeeldingen van Whangarei te Nieuws Zeeland geplaatst. Bovenstaande is de eerste en de helderheid en hoeveelheid detail verraste mij. Ik begon direct te twijfelen of dit eveneens een X-Plane veld zou zijn, maar nee. Deze wordt geschikt vanaf Fsx t/m P3Dv4. Het wordt het eerste veld voor het Noordse eiland, een mooi overzicht alsmede omschrijving is te vinden op deze forum pagina.

Zoals eerder genoemde geeft Aerosoft zijn Mega Airports een update voor P3Dv4 en geeft dan de subtitel ‘Professional’. Ik zal niet alle velden behandelen maar Heathrow is natuurlijk wel een echt Mega veld welke genoemde mag worden. Deze titel is beschikbaar via simMarket. Mocht U de eerdere versie reeds hebben aangeschaft dan kunt U opwaarderen voor €7.

http://youtube.com/watch?v=ZGPUmWBSDvY&feature=youtu.be Voor mij is de J41 van PMDG het eerste toestel met een hoogwaardige kwaliteit zowel grafisch alsmede technisch. Vooral het heel houden van de motoren bleek een uitdaging doordat de stop locks worden gesimuleerd. Na modernere toppers zoals de DC3, B747, B777 en B737 wordt nu ook dit toestel geschikt gemaakt voor de moderne P3Dv4 sim.

Vandaag heeft Taxi2Gate München en eerder al Charles De Gaulle uitgegeven voor P3Dv4. Bij eerst genoemde heeft simMarket vergeten een juiste omschrijving op te bouwen, en dit werkt verwarrend met de eerder uitgeven P3D versie’s van hun software. Mocht U eerdere versie van dit product hebben dan kunt U voor €6 opwaarderen naar een P3Dv4 geschikte versie. U kunt, volgens mij, ook gewoon uw oudere versie d.m.v. deze Migration Tool installeren in P3Dv4. Ik heb onlangs via Fligtsim Estonia een P3Dv4 versie van hun Migration Tool gedownload en mijn eerdere registratie werkt hier goed mee.

Fs2Crew (simMarket product overzicht) ontwikkeld altijd een speciaal product voor binnen uw sim. Hoofdlijn is het toevoegen van een virtuele co-piloot. Zij doen dit voor vele diverse, hoogwaardige, toestellen van externe ontwikkelaars. Eén van hun laatste producten was voor de PMDG B747v2. Er wordt al gewerkt aan een vernieuwde versie voor de Mad Dog welke momenteel in beta is voor P3Dv4. PMDG werkt aan hun J41 om dit toestel ook werkend te maken in P3dv4 en Fs2Crew werkt ook aan hun product hiervoor. Lees één en ander in onderstaande aankondiging email.

Ook dit is een toestel voor de zeer serieuze simmer onder ons, vergelijkbaar met PMDG, A2A en Majestic. De Fsx en P3Dv3 versie kan al even mee gevlogen worden maar op P3Dv4 is het nog heel even wachten. In dit forum bericht worden wel al diverse afbeeldingen getoond. Tevens wordt nogmaals aangegeven dat ook direct het geluid flink zal worden verbeterd en o.a. worden nu ook ‘step climbs’ mogelijk bij het lichter worden van uw toestel.

Aerosoft heeft hun website alsmede web shop een nieuw uiterlijk gegeven. Alles draait ook een stuk soepeler, alhoewel het al niet slecht was. Deze grote uitgever bied naast FS software ook een scala aan train en metro software en zelfs bus en truck simulaties. Misschien dus ook handig om een kennis van Aerosoft op de hoogte te brengen, of eventueel een kinderverjaardag cadeau te bestellen.

1 2 3 7