eBay A320 copiloot side stick te koop

Leuk hoe je soms via via allerlei zaken voorbij ziet kopen op internet. Deze keer is bovenstaande side stick te koop. Ik kijk nooit op eBay maar nu viel mij de mooie zoom functie, met de muis over een foto, mij op. Er zit nog een flink stuk techniek onder de simpel ogende joystick!

[…]

Aerosoft hardware korting weekend

Mocht U nog opzoek zijn naar dat ene stukje hardware dan kan deze korting actie U misschien wat gemakkelijker over de streep trekken om tot aanschaf over te gaan.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

FlightSim.Com review OpenCockpits IO-cards

Soms wel verrassend hoe je jezelf in onze hobby kunt verdiepen dan wel verbreden. De ene vliegt in een heli, de ander een jet of weer een ander zweeft uren boven de alpen. Of de één vermaakt zich met de standaard meegeleverde toestellen terwijl de ander niet kan wachten op een nog preciezer uitgevoerde add-on. […]

Flight Deck Solutions B777 pro

Dit is nu iets voor de ware gek, om het maar plat te zeggen. Een uiterst prachtig stuk hardware in de vorm van een professionele B777 FDS en MCP. Volgens mij helemaal niets mis mee, kijkende naar de hd afbeeldingen, enkel de prijs van dit soort hardware…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); […]

FlightSim.Com interview met Iris Dynamics

Onlangs raakten we via een post van Rob bekend met bovenstaand product en het bijbehorende ‘kickstarter’ project. (geld verwerven) Op FlightSim.Com kunnen we tevens een review vinden met de man achter dit project, Patrick McFadden.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

JetMax B777 bij het FSweekend.

Wie komend weekend naar de beurs te Lelystad gaat en een liefhebber van de b777 is goed nieuws. De JetMax cockpit zal daar gedemonstreerd worden. Een prachtig geheel, enkel door deze foto’s wil ik de sim alweer opstarten!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Prepar3D v2.0 ontwikkelaars blog Dx11

Al enige tijd wordt er gewerkt aan P3D v2.0. Hierbij wordt vooral aan de hardware ondersteuning gewerkt. Tevens kunnen verzoeken worden indienen voor aanpassingen. Het eerste ontwikkelaars blog is meteen goed raak! Om het te begrijpen dient U echter wel op de hoogte te zijn van de werking tussen software en hardware, vooral gericht […]

RC Simulations Panel Builder 2.60

Meer een item voor Rob, maar laat ik de stoute schoenen ook eens aantrekken. Rc Simulator heeft panel builder 2.60 uitgegeven. Grootste verandering is de ondersteuning voor aanraakgevoelige schermen. U kunt nu dus de knop die U op het scherm ziet, ook op het scherm bedienen. En dit dan bedoeld om in uw privé […]

PcPilot September Oktober

Ik onlangs aangeven dat ik de huidige PcPilot wat snel uit had gelezen, blijk ik nog op te moeten schieten voordat de volgende binnen komt. Vanaf morgen in de winkel (te UK als eerste) of onderweg naar uw brievenbus. Bekijk via de Facebook pagina wat er o.a. behandeld wordt.

(adsbygoogle = […]

simMarket Simulator World Augustus 2013

Voor de komende maand weer een overzichtje via een gratis pdf artikel van wat er o.a. nieuw is in de simMarket webwinkel. Niet alleen flightsim gericht, maar er komt wel een mooi stukje flightsim hardware aan bod:

Farming-Simulator 2013 – Mods & Add-ons Flight Simulator X – Boeing Family Vol. 1 Train Simulator 2013 […]

Simkits – TRC 472-G Flight Deck

Het is even sparen, maar dan heb je ook wat. Geheel “As real as it Gets”. Alles op de juiste plaats en ook de precieze werking daarvan. Uiteraard bedoeld voor de professionele markt, maar een Flightsimmer zal hier zijn leven lang plezier van hebben. Meer info hier. Ook in onderdelen te koop overigens.

[…]

Flightsim.com Heli-kit review

Even geleden vroeg ik de bezoekers van simFlight of men eventueel iets mist waaraan meer aandacht gegeven zou kunnen worden.

Een reactie ging over hardware voor helikopter besturing. Ik heb een review kunnen vinden van eind verleden jaar over een redelijk compleet product. Nadeel met hardware is echter al snel de prijs…

(adsbygoogle = […]

Flight Illusion – GSA-44 Dual Flap Gauge

Flight Illusion heeft voor onze cockpit bouwers weer een mooi instrument op de markt gebracht. Een dubbele Flaps meter. Geheel compatible met de Prosim 737 software. Meer info daarover hier.

 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Flight Illusion – B737 RMI

Een sneak preview van de nieuwe B737 RMI instrument van Flight Illusion.

Flight Illusion via Facebook.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Simkits ook op Facebook

Ook Simkits is sinds enige tijd actief op Facebook. Tot nu toe 127 Likes. Wilt u ook op de hoogte blijven van hun nieuwtjes en/of wetenswaardigheden kijk dan gauw hier. Altijd leuk om te volgen hoe hun producten worden ingezet tot het bouwen van een General Aviation cockpit.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); […]