Browsing: Evenement

Gaan de dagen echt zo snel, of was de vorig nieuwsbrief misschien wat laat en deze wat vroeg? Hoe dan ook: de bijeenkomst te Almere is verplaatst van 19 naar 26 Mei. Dit is kennelijk ruim op tijd vermeld. Tevens wordt er geschreven over de bijeenkomst voor aanstaande Zaterdag de 17e en terug gekeken naar die van 17 Februari. En natuurlijk nog veel meer, in de huidige nieuwsbrief.

Het lijkt wel Sinterklaas of Kerst, de jarige geeft een cadeau weg. In de vorm van een 50% korting week i.v.m. het 10 jarig bestaan van Orbx Ftx. Ikzelf weet nog mijn 1e ervaring met Australië Green, het product zag er niet alleen ongekend mooi uit maar draaide ook nog eens soepeler dan stadaard, Fsx in die tijd. U kunt kiezen uit alles producten tot 2018 uitgeven, en inmiddels ook voor diverse simulatoren. Dat had men in de begin tijd vast niet verwacht. Wilt U meer lezen over de begin tijd dan kunt U dagelijks dit forum item volgen.

http://youtube.com/watch?v=JaENDx9-FBo Ok, bijna een lachwekkend onderschrift bij deze YouTube van 1h20m want het wordt een snelle uitleg genoemd. Tegenwoordig is deze A2A kist mijn favoriete vfr toestel en ondanks dat ik natuurlijk denk alles wel te weten ga ik deze video later toch zeker volgen met een bakje koffie of thee. De A2a Comanche 250 is in diverse uitvoeringen te koop bij simMarket, het is echter niet het goedkoopste toestel. Maar wat PMDG voor de grotere kisten is, is A2A voor de kleinere.

Afgelopen Zondag opperde ik het idee om één of diverse terug kerende interactieve items te plaatsen. Hierbij het vervolg met als eerste het item “uw favoriete product”. Ikzelf had al  Aerosoft Trondheim-Varnes 2.0, Jetstream Nentes Atlantique en Fight1 Ultimate Traffic Live benoemd alsmede waarom. Graag lezen wij alsmede de overige bezoekers uw favoriete product en natuurlijk ook waarom?

Als nieuwsposters vinden wij het altijd leuk om uw reactie op de door ons geplaatste items te lezen. Ook een simpele klik op “Dank je wel” voldoet ter extra motivatie. In het verlengde hiervan lijkt het mij leuk om een b.v. maandelijks terugkerend simFlight.nl interactief item te maken. Of hiervan één wekelijks terugkerend item als er diverse zijn waarin wij ons allen kunnen vinden. Ik lees graag uw ideeën via ‘reageren’. Ikzelf heb bedacht:

Indien U op simFlight.nl een 2e hands product zoekt of juist wilt aanbieden dan kan dit voortaan via dit maandelijkse item. Het idee is om via reacties op dit item uw advertentie op te stellen, of om juist door te bladeren. Bij voldoende animo zal ik per maand een nieuw item opstarten. Veel plezier met uw aan- of verkoop.

Vliegt U graag online en houdt U van drukte in de lucht, dan is een evenement als dit een aanrader. Samen proberen het record van maximale gelijktijdige verbindingen te verbreken, groet onze hobby nog? Daarnaast biedt Aerosoft als sponsor een te winnen product aan. Complete informatie vanaf deze Facebook verwijzing.

simFlight.nl mag dit weekend 5 licentie codes voor Dove Tail Games hun Flight Sim World vergeven. Een pracht actie welke ik verdeeld heb over het aankomende weekend. Vrijdag 1 code, Zaterdag en Zondag 2 codes. Het zal uitkomen op een loting tussen de ingezonden reacties. Als U in uw reactie bijvoorbeeld wilt aangeven hoe U in de Flight Sim wereld gekomen bent. Met wat voor een soort vluchten U zich zoal vermaakt. In welk(e) toestel(len). Of en van welke toevoegingen U gebruik maakt of later zou willen maken. En wat U in de toekomst graag nog in FSW zou willen…

DTG is de laatste tijden bij ons in het nieuws vanwege de FSW ontwikkeling. Je zou zo bijna vergeten dat het allemaal begon met Fsx Steam Edition. Voor deze sim versie, welke een flinke verbetering op standaard Fsx is, is aankomend weekend een kortingen weekend via Steam. De sim zelf kunt U kopen voor het luttele bedrag van €6,24, prachtig voor de startende simmer lijkt mij zo.

1 2 3 55