JustFlight weekend korting

Dat is toch een leuke korting actie, drie diverse toestellen te koop een ieder voor de prijs van €6. Leuke is dat er zowel oudere (Comet en Dc-6) als een nieuw (146 Jetliner) toestel in deze actie verwerkt zijn. Deze laatste kan ik U persoonlijk aanraden, al helemaal voor deze prijs. (!)

(adsbygoogle = [...]

FsDreamTeam korting actie

Afgelopen weekend kon er geliked worden op een Facebook actie van FSDT. Inmiddels is het aantal likes omgetoverd naar een korting percentage op hun producten. Zo kunt U nu 23,16% korting krijgen op diverse grote Noord Amerikaans vliegvelden maar ook op Ground Service X.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); [...]

Vatsim “Cross The Pond – West”

Drukte over de virtuele oceaan vandaag met het jaarlijkse evenement Cross The Pond. Zowel Fsx / P3d alsmede X-Plane vliegers kunnen gestuurd worden door virtuele controllers. Enkel meekijken kan tegenwoordig ook, er is keuze uit diverse live streams.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Vliegtuigen van wereldleiders op Polderbaan

We hebben er allemaal vast en zeker een mening over, en zeker als U niet of moeilijk naar U woning of werk kon gaan. Gelukkig voor vliegtuig liefhebbers nog wat mooie beelden vanaf de polderbaan.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

HCC Haaglanden presentatie ‘Regional Jets’

Aanstaande Woensdagavond wordt deze presentatie reeds gegeven, en wel door Arthur van Eunen en Hans Kolkman. Behandeld zullen worden de Qualitywings BAE 146 / Avro RJ 100 en de Feelthere Embrear 195. In de presentaties zal stil worden gestaan bij de ontstaansgeschiedenis, de modellen, de simulatie mogelijkheden en tevens zal er gevlogen worden door Hans [...]

Samenvatting Twitch vluchten

Begin Februari maakte ik U attent op een ‘dangerous approach’ vlucht op Toncontin MHTG uitgevoerd door Twitch gebruiker Belynz. Deze lastige Rnav aanvlieg route heb ik daarna nagevlogen met het standaard Fsx landschap, en onlangs eveneens met de Taxi2Gate uitbreiding. Leuk om de toegevoegde waarde van een add-on veld met bijbehorende omgeving te bekijken, of [...]

Kijkt U mee? Taxi2Gate Tegucigalpa MHTG

Momenteel staat er op mijn Twitch een video van mijn landing met de PMDG Ngx op bovenstaand veld. Deze is uitgevoerd met de Ftx Global uitbreiding op het landschap. Vanavond ga ik deze opnieuw uitvoeren echter dan met de scenery uitbreiding van Taxi2Gate geïnstalleerd. Vindt U het leuk om het verschil te [...]

Kijkt U mee? Vanavond Ftx Nca

Voor die mooie prijs kon ik de zojuist aangekondigde scenery niet laten ‘leggen’. Kijkt U vanavond mee, opzoek naar de mooiste POI via het Google Earth overzicht? Rond de klok van 19:30 online, met een stukje muziek er onder. Enkel nog zelf koffie of thee zetten.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); [...]

Airline2Sim Q400 les

Men is bij Airline2Sim nog steeds bezig met hun lessen voor de Q400. Zo af en toe krijgen we daar een voorbeeld afbeelding van te zien, zoals deze hierboven. Altijd leerzaam, deze keer via de toegevoegde reacties tevens de uitleg hoe & waarom.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

McPhat Olympische korting

Als Nederlandse producent volgt McPhat momenteel ook nauw het olympisch behaald metaal. Indien U geïnteresseerd bent in een product van McPhat zou ik dat vandaag ook doen, want uw korting wordt hieraan afgemeten.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

FlightSim.Com herkennings quiz nr. 4

We hebben er een paar over geslagen op simFlight maar hier wederom een verwijzing naar quiz nummer 4. Er valt wat te winnen, maar volgens mij is meedoen het belangrijkste aspect.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

NLS A380 ook voor fs9 gewenst?

De ontwikkelaars van bovenstaande A380 zijn nieuwsgierig of er nog vraag (lees markt) is naar een fs9 uitgave van dit toestel. U kunt persoonlijk uw keuze aangeven via deze stem pagina. Gevraagd wordt om ook te stemmen indien U genoegen neemt met enkel een Fsx / P3d uitgave.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); [...]

Just Flight Majestic Q400 weekend korting

Dit weekend een fijne korting actie van 25% op de Majestic Q400. Nu reeds een zeer mooi en uitgebreid toestel welke vrijwel geen extra fps kost. Zelfs een weer radar is aanwezig. Zoals eerder genoemd wordt er tevens gewerkt aan een uitbreiding van dit toestel waarin een gedeelde cockpit mogelijk wordt. Sla nu uw slag [...]

Twitch.TV – Kijkt U mee?

De zon schijnt hier ook heel mooi, dus ik ben geïnspireerd voor de omgeving van de Middellandse zee. Het nieuwe, en prachtige Thessaloníki zal zeker aan bod komen. Maar verzoekje zijn zeker ook welkom. U kunt hier meekijken.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Flightrader24 B747-8 tekent Superbowl

In Amerika is het Superbowl tijd, zelfs zo belangrijk dat het hier op het Journaal én het RTL nieuws wordt genoemd. simFlight kan natuurlijk niet achter blijven. (zucht) Wel een stoere actie welke letterlijk goed te zien is op Flightradar24…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});