Flightsimlabs A320 P3Dv4.1 – beschikbaar

De echte kenner herkend aan bovenstaande afbeeldingen de nieuwe P3Dv4 belichting techniek. Dit combineren met het toestel, de A320, en het Flightsimlabs logo maken het plaatje compleet. Deze studeer simulatie van de A320 is geschikt voor gebruik binnen P3Dv4.1. Op deze pagina leest U er alles over, en nog veel meer. Want er is nog van alles verder verbeterd en toegevoegd. Ook via dit Facebook bericht wordt e.e.a. beschreven.

Turbulent Glacier Park Int. KGPI – kennismaking

Ik heb het al eens eerder verteld. Het eerste product van Turbulent diende we flink wat geduld mee te hebben, maar nu gaat het snel. Het volgende project wordt aangekondigd via deze eerste Facebook afbeeldingen. Glacier Park is gelegen in Noord West Amerika tegen de grens met Canada, in een bergachtig gebied.

Orbx freeware P3Dv4 Ai verkeer Australië

Het eerste Orbx Ftx product beschikbaar was één van de delen welke uiteindelijk geheel Australië zouden vormen. Hierbinnen zijn, zoals we nu gewend zijn, diverse vliegvelden uitgegeven alsmede freeware. Het gratis ai vliegtuigenpakket is nu opgewaardeerd om geschikt te zijn voor, en gebruik te maken van, P3Dv4. U vindt het op deze pagina. Via deze Facebookpagina vindt U verwijzingen naar diverse afbeeldingen. Vliegt U nog boven Australië?

Carenado Fokker F-50 preview shots

Zoals wij u al eerder lieten weten werkt Carenado alweer enige tijd aan hun eerste grotere kist, En wat voor een kist, Onze eigen Fokker F-50!, Weer zijn er nieuwe preview shots te bekijken op hun Facebook pagina: facebook.com/Carenado/

PA-28R Arrow for X-Plane 11 – Coming Soon!

Hier alvast een video preview:

Aerosoft Frankfurt EDDF XPlane – aankondiging

Beter laat dan nooit, maar volgens mij is dit in ontwikkeling zijnde Aerosoft product voor X-Plane nog niet aanbod gekomen bij ons. Het is eerder reeds uitgegeven voor Fs9, Fsx / P3Dv3 en als Professional voor P3Dv4. De diverse getoond afbeeldingen zijn er prachtig helder uit, voor mij altijd weer een rakende ervaring met X-Plane afbeeldingen. De reeds uitgegeven Aerosoft Frankfurt producten kunt U vinden bij simMarket.

Orbx Ftx Pula LDPL – beschikbaar

Indien U op onze site zoekt naar de term ‘Pula’ dan vindt U twee eerdere posts. Dit veld is vandaag uitgegeven. Een mooie Zuid Europese bestemming welke ik vast t.z.t. met een Orbx korting actie zal aanschaffen.

Just Flight PA-28R Arrow III X-Plane – aankondiging

Ik heb nog geen afbeeldingen gezien maar op Facebook wel bovenstaande aankondiging banner. Dit mooie toestel is wel al beschikbaar voor in Fsx P3D en in diverse uitvoeringen te koop via simMarket. Hier zal de X-Plane versie uiteindelijk ook verwacht mogen worden.

FSweekend 2017 – Floorplan

Nog minder dan 2 weken, dan is het weer FSweekend. Uiteraard kunt u ook weer de bekende Floorplan downloaden. Min of meer wel weer een bekende opstelling. Wel zo vertrouwd. Let wel even op de extra lezingen die gegeven worden. Waarbij X-Plane toch ook wel mijn aandacht gaat krijgen.  Verder lezen →

Frooglesim Nieuws 15-10-2017

Op deze mooie najaars zomerdag, toch nog weer een Frooglesim aflevering.

X-Plained

Wilt u nog meer info over X-Plane, neem dan ook regelmatig eens een kijkje op deze website X-Plained. Ook te volgen via Twitter / Facebook.

Just Flight’s Flight Sim 2017 Show – Video

Nog 2 weekje, dan mogen wij ook weer.

DCS World Miltech-5 BO-105 Preview

Onze vrienden van HeliSimmer hebben een preview geplaatst van de aankomende langverwachte Miltech-5 Bölkow BO-105 voor DCS World, Deze heli is o.a. bekend als het  eerste type Lifeliner in Nederland, Ook wel aangeduid als ”Vliegende Aardappel” vanwege haar lompe en op een aardappel lijkende romp, Voor mij zal dit wel eens mijn lievelings-addon kunnen gaan worden, Hier de link: helisimmer.com/previews/quick-preview-miltech-5-bo-105-dcs/

Lees vooral verder voor meer info:

Verder lezen →

UK2000 Aberdeen Xplane – beschikbaar

Een uurtje geleden heeft UK2000 Aberdeen beschikbaar gesteld voor X-Plane nadat het al eerder voor Fsx / P3D beschikbaar was gesteld. Enkele afbeeldingen zijn te vinden via dit Facebook bericht of bij UK2000 zelf. Hier kunt U de probeer versie of de gratis versie ook vinden, laatst genoemde heeft wel beperkte functies. Alle UK2000 producten vindt U bij simMarket, Aberdeen XP dient hier nog te worden toegevoegd.

IL*2 Sturmovik – nieuwe rendering afstand

Via dit Facebook bericht worden diverse afbeeldingen getoond van de huidige en de aanstaande / vernieuwde render techniek voor IL*2. De hoeveelheid vocht in de lucht is verminderd waardoor er verder gekeken kan worden. In de reacties lees ik positieve berichten.