ASN review Aerosoft Heathrow Xtended

aerosoft heathrow xtendedHet alom bekende Heathrow is sinds begin Oktober verkrijgbaar in de Aerosoft versie opgebouwd door het Sim-Wings team. Bij Asn kunt U nu een review van dit product lezen, logischerwijs aangevuld met flink wat afbeeldingen. Aangezien Heathrow een groot vliegveld is is dit product net zo groot, een download van 4 Gb. Hierdoor is het uiteindelijk ook redelijk zwaar voor uw computer. Overige conclusies zelf lezen. Verkrijgbaar via simMarket voor €28.

iFly B747 V2 verkrijbaar

ifly b747 v2 externHieronder nog een uitgebreide vlucht getoond van dit toestel welke nu voor een ieder verkrijgbaar is. U kunt via Facebook eventueel eerst nog een flink aantal vooral cockpit afbeeldingen bewonderen. Het toestel is nu verkrijgbaar via Flight1 en met enige geduld volgens mij ook wel via simMarket waar o.a. de B737 verkrijgbaar is.

PREVIEW Aerosoft Sandefjord Airport, Torp

Nog in de maak maar alvast een kleine preview van deze scenery. Geweldige locatie!

Dreamflight – Guess this Airport

Dreamflight-Guess

Een ‘Guess the Airport’ van Dreamflight Studios. Hun nieuwe project. De struiken c.q. bos ziet er al super uit in ieder geval. Zal ongetwijfeld weer een verre bestemming zijn. Wie weet het ?

Orbx Ftx Diamond Point Airstrip 2WA1

orbx ftx 2wa1 diamond point airstripWaarom zien andermans afbeeldingen er toch altijd mooier uit, als dat ik mijn sim thuis ervaar? Zou het bij deze nieuwe Orbx Ftx afbeeldingen komen doordat ze in P3D 2.4 gemaakt zijn? En veld gelegen in een Noordelijke punt van het Pnw landschap nabij Seattle. Zowaar een deel waar ik regelmatig overheen gevlogen ben naar een iets Westelijker gelegen veld welke mij ook erg bevalt. (Fairchild Int. KCLM)
Update: Er bleek nog meer van dit moois geplaatst te zijn. Geen probleem om ook nog even van te genieten.

iFly B747-700 V2 Dubaï – Londen

ifly 747-400 v2(De verwijzing in dit nieuws item verwijst naar een veelvoud aan afbeeldingen dus houdt hier rekening mee m.b.t. uw internet verbinding.)   Een prachtige en uiterst complete kennismaking met de v2 versie van iFly zijn B747-400. Zoals omschreven aangevuld met vele hoge kwaliteit afbeeldingen beleven we een vlucht vanaf walk-around tot aan het parkeren aan de gate. De vele afbeeldingen laten het toestel vanuit vrijwel ieder mogelijke hoek zien, neem uw tijd dus gerust voordat U hier klikt.

LatinVFR – John Wayne International (KSNA) #3

KSNA-3En weer een paar preview screenshots van LatinVFR. Bekijk hier in dit forumtopic de overige paar screenshots.

HCC Zeeland Flight Simulator – 20 November 2014

Uitnodiging van de HCC Werkgroep Flight Simulator Zeeland en belangstellenden voor de bijeenkomst van 20 november 2014, namelijk de 3e donderdag van de maand, voor de General Aviation vliegers om 19.30 uur in het Arendhuis aan de Torenring 46 in ‘s Heer Arendskerke.

simMarket – Nieuwsbrief November 2014 #5

banner-simMarket201409En weer een nieuwe nieuwsbrief met ‘Special Sales’ voor de maand november van simMarket. U kunt deze hier bekijken. Met wel kortingen tot 40% !!

FlyTampa Copenhagen v1.1

FlyTampa CopenhagenSinds twee weken kunnen we dit nieuwe FlyTampa product verkrijgen via o.a. simMarket en vandaag is update 1.1 uitgegeven. Een kleine aantal verbeteringen op diverse punten. Mocht U het product vanaf vandaag aanschaffen dan bent U echter direct up-2-date. Te koop via simMarket voor €34.

Eerste A350 in December naar Qatar Airways

airbus a350 qatarPlaatst ik zojuist een bericht, hieronder, betreffende een afrondende vlucht van een MD-11. Dit bericht gaat over de levering van een geheel nieuw ‘state of the art’ toestel van Airbus. De A350 vloog in Oktober nog maar voor het eerst, en wordt volgens planning in December afgeleverd. Alles ging kennelijk echt foutloos!?

Eindbestemming KLM MD-11 ‘Audrey Hepburn’

md-11chenk_colijn-636‘Call me crazy’ maar ik krijg er toch een kil gevoel bij als ik lees dat een toestel als laatste vlucht gewoon vanaf Amsterdam naar Californië vliegt als allerlaatste bestemming. Om daar dus ontmanteld en uiteindelijk gesloopt te worden. Lees verder bij Luchtvaartnieuws.nl.

SSG B747-8 Vrachttoestel voor X-Plane

SSG_B748-F_245Ooit ambities om als een meer luchtige vrachtwagenchauffeur aan het werk te gaan. Dan kan dat met deze B747-8 van SSG. Het betreft de vrachtversie van deze Jumbojet, inclusief de kenmerkende neus die 90 graden naar boven kan worden opengeklapt om vracht naar binnen of naar buiten te schuiven. Het toestel is te koop voor $45,00 bij X-Plane.org. Verder lezen →

SkyDemon v3.2.0 update

SkyDemonDe software ‘SkyDemon’ is onlangs geupdate naar versie 3.2.0. De PLOG is nu aangepast en vanaf nu wordt de software automatisch geupdate.  Meer info daarover op de website van SkyDemon. SkyDemon is wel bedoeld voor de real life pilot, maar ook geschikt om te draaien in een netwerk op je 2e PC. En de software OpusFSX ondersteunt inmiddels ook SkyDemon en ook kunnen X-Plane liefhebbers hun vluchten volgen via SkyDemon.

UK 24