Fsx-Se herfst korting actie

fsx steam korting 2015Je zou nog bijna moe worden van alle korting acties. Het hele jaar afwachten tot deze periode lijkt mij ook niet gewenst maar de kortingen mogen er hoe dan ook zijn. Na eerder genoemde kan men bij Steam niet achterblijven. Dovetail uitgever van Fsx-Se brengt ons op de hoogte van deze korting actie. Als ik 123 zoek bij Steam naar ‘Fsx’ dan vindt ik 66 producten welke meestal 55% korting hebben. Minder dan de helft van de prijs dus. Heeft U een titel op het oog, misschien Friday Harbor of Meigs?

Orbx algehele 35% korting actie

orbx sale 2015Na alle ‘black friday’ korting waarbij simMarket er meer dan 1300 te bieden had volgt nu ook Orbx met een grote korting actie. Zoals hierboven te lezen een mooie 35% korting op al hun producten uitgegeven voor 1 December 2015 en is geldig tot 1 Januari a.s. Waar valt uw keuze op?

Aerosoft met Southwest Florida Intl Airport

153514_airport-southwest-florida-intl08Ook Aerosoft heeft een nieuwe add-on uitgebracht voor X-Plane. Het betreft Southwest Florida International Airport. De meeste bestemmingen die via dit vliegveld worden aangedaan betreffen vliegvelden in Amerika en Canada. Vanuit Europa vliegt Air Berlin naar deze luchthaven. Jaarlijks vliegen rond de 8 miljoen passagiers via deze luchthaven. De add-on bevat gedetailleerde textures en bewegende gates. Te koop via onder meer simmarket voor € 24,36.

Carenado met G1000 uitbreiding voor CT206H

CT206H G1000Voor X-Plane piloten die graag met een moderne G1000 cockpit willen vliegen en al beschikken over de CT206H met meer traditionele meters kunnen een uitbreiding kopen om het cockpit te upgraden met twee schermen die een groot deel van de vlieginstrumenten vervangen. De uitbreiding die onder meer te koop is via simmarket kost hier € 16,82. Bij Carenado is het toestel te koop voor $ 14,95.

Flightfactor met nieuwe afbeelden B767

B767 FFVan de nieuwe B767 die eind dit jaar uitkomt zijn een aantal nieuwe afbeeldingen verschenen. De lat voor texturekwaliteit lijkt door Flightfactor weer een beetje hoger te zijn gesteld.

Divers updatenieuws X-Plane add-ons

DHC-6 Twin OtterDiverse add-on makers hebben een nieuwe update uitgebracht de afgelopen week.

Verder lezen →

X-Plane 10.42

X-Plane 10 bannerIedereen die X-Plane de afgelopen heeft gestart heeft gemerkt dat er weer een nieuwe update was voor de simulator. De aanpassingen betreffen kleine bugfixes die vooral een aantal irritaties bij kopers van de downloadversie moeten wegnemen. Binnenkort staat 10.45 op de rol en worden weer nieuwe ‘aangeklede’ vliegvelden aan X-Plane toegevoegd. Dan zullen vrijwel alle vliegvelden in Duitsland beschikken over 3D-objecten. Zijn er onder ons misschien ook een aantal mensen die zich willen storten op de Nederlandse vliegvelden?

Drzwiecki Design New York (X-Plane)

153566_NYCxp_01Drzwiecki Design transformeert New York in X-Plane tot een echte wereldstad. Het betreft de objecten uit de FSX-versie om het indrukwekkende stadshart vorm te geven. Inmiddels is door Karsten Schubert op onze zustersite simmarket.de een eerste indruk gegeven over deze add-on. De downloadgrootte is 1,3 GB, terwijl het op de vaste schijf 3GB in beslag neemt. Het benodigde RAM en VRAM gebruik zal navenant toenemen. De add-on is op dit moment bij simmarket in de aanbieding voor € 19,36 (normaal: € 38,72). Ook andere add-ons van Drzwiecki Design hebben kortingen van 50%.

simFlight.nl @Twitch – FlyTampa Corfu

Na lange tijd eindelijk maar weer eens een live evenement op simFlight.nl in de form van een stream, of te wel een uitzending. Deze keer de laatste uitgave van FlyTampa zijnde het Griekse eiland Corfu. Ik zal nu starten met de Ftx Global i.c.m. openLc Europe versie en een rondje met de heli rondvliegen. Daarna het FlyTampa product installeren zodat we van het het verschil kunnen genieten. Hier via de website te bezichtigen of via mijn Twitch pagina.
Update: De stream zal t.z.t. terug te kijken zijn vanaf mijn Twitch pagina. (Wat een prachtig product!)

simMarket – Black Friday nog een paar…

BlackFridayNog een paar dagen zijn een aantal software titels in de aanbieding. Bekijk hiertoe deze nieuwsbrief van simMarket.

FS Groep Noord-Holland-Noord – 28/11-2015

banner-HCC-NHNA.s. zaterdag, 28 november 2015 is er weer een bijeenkomst van  de FS Groep Noord-Holland-Noord. De agenda van die dag kunt u hier bekijken. Op de agenda staat: “Op de laatste bijeenkomst van 2015 gaan we lekker vliegen, vliegen en nog eens vliegen. Neem dus gerust uw PC / laptop mee! We gaan gezellig vliegen!”. Meer info verder op de website van de FS Groep NHN. En voor vanavond kunt u hier nog terecht.

LatinVFR – Miami International (KMIA) v3

De vernieuwde versie, versie 3.0, van het vliegveld “Miami International (KMIA)” is ook beschikbaar via uw account van simMarket. Gratis upgrade nog voor de versie 2.0 bezitters die deze voor 01 juni 2015 gekocht hebben.  Verder lezen →

Aerosoft – Nassau X (MYNN) Bahamas

NassauXDit zijn toch wel de mooie bestemmingen. De Bahamas. Aerosoft heeft nu het vliegveld “Lynden Pindling International Airport” (MYNN) uitgebracht. Voorheen bekend onder de naam Nassau Intl. Geschikt voor FSX en P3D. En ook deze scenery wordt weer aangeboden via simMarket.

FlyTampa Corfu

FlyTampa heeft Corfu uitgegeven iets meer dan een week geleden. Gezien de temperatuur hier zou ik er wel naartoe willen.

PMDG B747v2 25-11-2015

PMDG 747-400 v2 Synoptics and SurroundingsEn na regelmatig voor U het forum volgen is er dan deze keer weer nieuws vanaf PMDG, betreffende hun in aanbouw zijnde b747v2. Deze keer een aantal eerste afbeeldingen van de virtuele cockpit. Begeleid door een flinke tekst welke ik nog niet gelezen heb, dus ik laat mij net zo verrassen als U via deze verwijzing.