simFlight live @Twitch

no-flash

Ook via Twitch te bekijken.
Verder lezen →

Aerosoft Night Environment Florida

aerosoft nightenvironment floridaBij Aerosoft blijft men rustig door ontwikkelen aan het Night Environment project, momenteel de regio Florida waarvan de laatste afbeeldingen gisteren geplaatst werden. Inmiddels zijn er 24 titels te vinden bij simMarket welke een kleine €15 per deel kosten.

Aeroplane Heaven DH Devon – militair

aeroplane heaven dh devon cockpitVia Facebook werd gisteren reeds een afbeelding van de overvolle cockpit van de DH Devon geplaatst. En zojuist werden er daar nog een aantal aan toe gevoegd. Al op het eerste gezicht te zien dat we met een ouderwets analoog toestel te maken hebben. Bekijk het gehele product op de website van Aeroplane Heaven, waar ook de reguliere passagiers versie te zien is.

FTX – Devils Tower Freeware

DevilsTowerEen kleine scenery van het FTX/Orbx scenery team. Geheel gratis. Te downloaden via de link in het forum of via de Freeware pagina van Full Terrain.  Verder lezen →

Luis Gordo – Instructor Station v3.14

banner-InstructorStationDe software van Luis Gordo “Instructor Station” is geupdate naar versie 3.14. Wanneer je de lange lijst van features bekijkt, word je eigenlijk overdonderd. Bekijk de screenshots maar eens goed, geeft een aardige indruk van de mogelijkheden. Te koop via simMarketVerder lezen →

Daniel Oduber Quirós Airport delayed

MRLB-3Helaas, nog even wachten. Er is een kleine bug ontdekt en dit willen de makers eerst goed hebben, voordat deze scenery definitief op de markt komt. Nu nog even een teaser.  Verder lezen →

Cockpit – Sim-Modules

businessjet_homecockpitTijdens het zoeken naar nog meer flightsim items, kwam ik op deze website. “Sim-Modules”. Middels eenvoudige modules is het mogelijk om een soort standaard cockpit te bouwen. Geschikt voor meerdere vliegtuigen. Dan alleen een B737 of een Cessna 172. Bekijk de voorbeelden maar eens op de website.

NXGN Simulations – Livery Manager

LiveryManagerNXGN Simulations maakt niet alleen scenery’s, maar komt nu ook met een utility uit. Genaamd “Livery Manager”. Te koop via o.a. simMarket voor € 13,25. Hiermee kunt u de vliegtuig simpel voorzien van een ander kleur schema en/of call sign.

Blue Sky Scenery – Crater Lake National Park

JAC_SouthWest16_1En weer twee nieuwe gebied van de Blue Sky Scenery. Deze keer het gebied rondom Crater Lake National Park, het Noord-west gedeelte alsmede ook het Noord-oost gedeelte. Geschikt voor FSX & Prepar3D en ook voor FSX Steam Edition. Betreft een fotoscenery, dus framerate vriendelijk.

Tornado GR1 Audio preview met Turbine Sound Studios

De titel zegt eigenlijk alles al. Hierbij de Tornado GR1 van Just Flight in combinatie met een sound file van Turbine Sound Studios.

Coolsky – FSX SE updates

coolsky-dc9-super80-pro-fsx-steam-updateDe software van Coolsky is nu ook compatible met de nieuwe FSX Steam Edition. Meer info hier. Gaat om de DC-9 en de Super 80. U moet wel geregistreerd zijn op hun forum.

Southwest Florida International Airport (KRSW)

KRSW-01Zoals te lezen c.q. te zien is in deze forum topic, is het team van LatinVFR bezig met dit vliegveld in Florida. Het vliegeld “Southwest Florida International” (KRSW) Een van de drukste vliegvelden in de USA, onder de zogenoemde ‘single-runway’ airports.

Orbx/FTX – Mei korting maand bij FSS

orbx may sale 2015Genoemde ontwikkelaar verkoopt zijn producten alleen via The FlightSim Store. Deze maand kunt U ieder product met maar lieftst 37% korting aanschaffen. Keuze uit inmiddels 106 titels. Ik heb mijn oog b.v. laten vallen op FTX Global Vector, van €50,- voor €32,- te koop.

FlightSim.Com Luchtvaart puzzel nr. 10

puzzelDeze keer een dubbele uitgave, veel plezier.

Aerosoft Daytona Beach Int. – vervolg

aerosoft Daytona Beach Int“Welcome too Miami”, stukje tekst in een liedje van Will Smith. Ik had het forum van dit product al even niet bezocht en inmiddels is dit rijkelijk voorzien van afbeeldingen en een JFX video. Zowel dag- als nacht komen aan bod, en tevens het Nascar circuit (ovaal) en pretpark. Later gevolgd door het lokale veld met prachtige stalen constructies in beeld. Al met al een zeer compleet geheel dus. Ik wil U verwijzen naar pagina 2 van het forum waarop meer dan genoeg moois te vinden is van boven tot aan beneden de pagina.