Frooglesim News – 2 Augustus 2015

Hier nog weer het afgelopen Frooglesim News:

Verder lezen →

simMarket – Nieuwsbrief Augustus 2015 #1

banner-simMarketEn wederom staat er weer een nieuwsbrief van simMarket online. Met deze keer weer een klein aantal aanbiedingen en nieuwe software titel. U kunt de nieuwsbrief hier bekijken.

PMDG DC-6 Twitch stream

DC-6_3Zondag is altijd een drukke dag op Twitch. Afgelopen Zondag heeft Aaron bijna 4 uur lang een uitzending gedaan met de beta van PMDG zijn DC-6. U kunt deze terug kijken op zijn kanaal via deze verwijzing.

Airfoillabs met update C172SP

Airfoillabs cessna 172-2Airfoillabs heeft inmiddels de C172SP add-on aangepast naar versie 1.2. Daarbij zijn vooral de prestaties verbeterd. Nu zijn er drie varianten die kunnen worden geladen. Afhankelijk van je computerspecificaties kun je kiezen voor een lage resolutie, gemiddelde resolutie of hoge resolutie van de texturebestanden. Verder lezen →

Immersive Display PRO v1.9r2

ImmersiveDisplayVoor diegene die uitgebouwd zijn met hun cockpit ligt er een volgende uitdaging op hun te wachten. Het aansluiten van 3 projectors en het beeld daarvan netjes uitlijnen op een gebogen scherm. Dat kan middels de software van Fly-Elise-ng. Eerder stond op MyCockpit.org een topic hierover, zeer leuk om door te lezen. Hier de topic link. Enige ruimte dien je wel te hebben. Zie ook deze topic op Cockpitbuilders.com. Deze Pro versie software heeft een update ondergaan naar versie 1.9r2.  Verder lezen →

Ftx openLC NA Alaska / Canada – vervolg

openLC NA Alaska CanadaVolgens mij is dit product beta gegaan, gezien de drukte in het preview forum. Diverse berichten met afbeeldingen van dit al geruime tijd in aanbouw zijnde landschap. Wat overigens niet vreemd is gezien de grootte hiervan. 1. Iain zijn afbeeldingen. 2. Sylvain zijn afbeeldingen. 3. Rob zijn afbeeldingen. 4. Vlad zijn afbeeldingen. 5. Mark zijn afbeeldingen. 6. Nog een Rob zijn afbeeldingen.

A2A Piper Comanche 250 (4 Delen)

Neem er wel even dee tijd voor, maar in deze 4 Youtube video’s wordt de A2A Comanche 250 (verkrijgbaar voor FSX/Prepar3D) besproken. Op ook wel een zeer mooie locatie.

Verder lezen →

Aerosoft A330 – vleugels en flaps

Aerosoft a300 flapsMisschien moeten we even gaan nadenken in hoeverre we berichten over ieder los onderdeel van Aerosoft zijn in aanbouw zijnde A330 laten zien. Hoe dan ook is men gereed met de ‘gear bay’ en overgestapt naar de vleugels. Hiervan worden enkele afbeeldingen in het forum getoond.

Aerosoft CRJ – US kleurstellingen

aerosoft crj us kleurstellingenTotaal 4 afbeeldingen van Amerikaanse CRJ gebruikende maatschappijen waarvan er mogelijk nog meer volgen. Te vinden in het Aerosoft forum.

Combat Air Patrol 2 – kennismaking


Haha, dat is een lekkere binnenkomer met de begeleidende muziek van bovenstaande trailer. Komt op mij over als een enigszins arcade spel dan wel sim, CAP2. Flightsim.com weet samen te vatten:
Verder lezen →

Airfoillabs brengt Cessna 172 uit

Airfoillabs cessna 172Airfoillabs, een nieuwe ontwikkelaar voor X-Plane heeft vandaag een nieuwe add-on uitgebracht. Het betreft de Cessna 172. Als je een dergelijk toestel als add-on aanbiedt dien je wel wat extra’s te bieden ten opzichte van de vele mogelijkheden die je PC-vlieger hebt. Ik heb het toestel nog niet aangeschaft, maar de eerste beelden op de site van de maker zijn indrukwekkend. Verder lezen →

LeaseWeb Texel Airshow 2015

texelairshowMorgen is het zover. Velen vliegtuigen zullen het eiland Texel aandoen, alsmede ook vele vliegtuigspotters, luchtvaart enthousiastelingen, dagjes mensen etc… Het eiland Texel zal morgen in het teken staan van een airshow. Lees er meer over hier en uiteraard op de officiële website. U kunt er nog bij zijn. Morgenvroeg op tijd de boot nemen.

Blue Sky Scenery – Stayton

JAC_North2West16_3En weer een nieuw gebied van de Blue Sky Scenery. Omvat het oostelijke gebied van Stayton. Geschikt voor FSX & Prepar3D en ook voor FSX Steam Edition. Betreft een fotoscenery, dus framerate vriendelijk.

B767-300 in de maak bij FlightFactor

B767-300 FlightFactorFlightFactor heeft een bericht op X-Plane.org geplaatst waarin zij de Boeing 767-300 aankondigen. FlighFactor is inmiddels al vergevorderd met het toestel. Volgens de ontwikkelaar zou het het beste toestel worden dat ze hebben uitgebracht en een nieuwe standaard zetten voor lijnvliegtuigen in X-Plane. Verder lezen →

X-Craft komt met Embraer E175

X-Craft E175Ook X-Craft is met een nieuw toestel bezig voor X-Plane. Het betreft hier de Embraer E175. Ook dit is een project dat al weer een paar maanden onderweg is. Meer info is te vinden in de betreffende thread op X-Plane.org.