Simcenter – FSweekend 50% korting !

simCenter-fsw2014Eigenlijk zegt de banner bij dit nieuwsitem alles al. Ook Simcenter, bekend van de full motion Boeing 737 simulator, heeft een mooie aanbieding tijdens de FSweekend dagen. Een beleving van 20 minuten in een full motion sim voor die dagen voor de helft van de prijs ! Eventueel ook in een combinatie met het bezoek aan het Aviodrome. Wel zo handig, want daar wordt het FSweekend gehouden. Lees er alles over op de speciale website van Simcenter. Mag u eigenlijk niet missen.

Clear to Sim – B737 Pilot Seat

Bent u op zoek naar een replica van een Boeing 737 Pilot Seat, dan is dit item misschien iets voor uw. Van “Clear to Sim“. Een Spaans bedrijf. Het heeft wel een stevige prijs, maar het ziet er wel zeer degelijk en professioneel uit. Andere alternatieven ?

TropicalSim 12th Anniversary Promo

tsim_promo_sept14Mooie actie van TropicalSim. In oktober bestaan zij al weer 12 jaar, in plaats van hun een cadeau geven, vieren zij dit met 40% korting op al hun software titels. Bekijk de aanbiedingen op simMarket.

Nvidia – GeForce 344.11 WQHL-driver

nvidia-logoGelezen op Tweakers.net: “Nvidia heeft nieuwe stabiele GeForce/Ion-drivers uitgebracht. De nieuwe drivers bieden onder meer ondersteuning voor de spellen Borderlands: The Pre-Sequel, The Evil Within, F1 2014 en Alien: Isolation. Verder is ook ondersteuning voor de nieuwe GeForce GTX 980 en GTX 970 toegevoegd.” Nu nog even testen of deze ook geschikt zijn voor de nieuwe versie 2.3 van Prepar3D.

Aerosoft Airbus Project update

aerosoft airbus x extended a319Het beta team is vandaag even online geweest om samen een vlucht uit te voeren, aardig dat men ons laat mee genieten met een aantal afbeeldingen achteraf. Als U wat lager op de pagina kijkt ziet U tevens een afbeelding van de weerradar onderweg naar een stevige onweersbui.

FlightSim.Com Puzzel nr. 6

puzzelMen is weer lekker creatief geweest van FlightSim.Com en heeft een nieuwe puzzel voor ons samengesteld geheel gericht op onze hobby. Weet U welke maatschappij de c-172 produceert of een b737-200? Dan maakt U goede kans om deze puzzel op te lossen.

Cockpit for You – Throttle not Motorised

Boeing_737_Throttle_Quadrant_not_Motorised_New_SWe hadden al een keer eerder dit bedrijf aangehaald in een newspost. Cockpit for You. Met een Motorised Throttle Quadrant voor de Boeing 737 cockpit bouwers. Er is voor iets minder geld nu ook een uitvoering te koop zonder motor. Gezien de afbeelding en de functies ziet het er wel compleet uit. Of zij ook aanwezig zijn op het FSweekend is nog niet bekend. Meer info over deze Throttle Quadrant via deze link.

Flight1 Xtreme Cities USA South-Central

flight1 xtreme cities use south centralIk vindt het zelf moeilijk om dit te waarderen met de vele Orbx Ftx installaties op mijn harde schijf. Die zijn dan echter niet van genoemde omgeving, en er worden ook afbeeldingen van voor- en na installeren van deze software getoond. Iets wat ik altijd erg leuk vindt om naar te kijken. Te koop via Flight1 voor €27 en heel goed te combineren met GEX /UTX.

Navigraph/NavDataPro – AIRAC Cycle 1410

banner-NavigraphVandaag is weer de 4 wekelijkse update van Navigraph uitgekomen. Ook wel de NAVData, AIRAC Cycle update genoemd. De nieuwe Cycle 1410 is weer te downloaden via de FMS Data sectie van de Navigraph website. De credits die u nodig heeft voor dit programma kunt u ook aanschaffen via uw account van simMarket. Uiteraard is ook de software van Aerosoft “NavDataPro” geupdate. Met ook volledige X-Plane data support !!

IRIS Pro Training Series – Pilatus PC-21

Pilatus-PC21Een speciale ‘ jubileum’ uitvoering van de Pilatus PC-21. Van de IRIS Pro Training Series. Bedoeld voor in FSX en uitermate geschikt om trainingsvluchten mee uit te voeren. Te koop via simMarket. Incl. eigen soundpack, 4 liveries. En eerlijk gezegd, nu bij Just Flight in de aanbieding.

Nieuw Grieks Airports Project (FSX/P3D)

Het filmpje probeert je alvast in een Griekse stemming te brengen. Het is een project gebaseerd op 9 vliegvelden die in het water liggen. Waarbij je met je watervliegtuig van de ene basis naar de andere basis kan vliegen. Een scenery met vele objecten en met een foto realistische ondergrond. Gemaakt op een simpele manier zodat het nog framerate vriendelijk zou blijven. Daar is de prijs ook naar, voor maar  10,71 te koop via simMarket. Kunt u toch een hoop plezier aan beleven.

TSS L-1011 Tristar Pilot Edition (FSX)

Turbine Sound Studios komt uit met een soundpakket voor de L-1011 Tristar RB-211. Opgenomen in HD High definition Sound. Bedoeld voor o.a. de Captainsim en de Justflight`s L-1011 aircraft. Er is een FSX versie en zelfs nog een Fs2004 versie.

X-Plane 10.30 final

X-Plane 10 bannerX-Plane 10.30 is afgerond en dat betekent dat iedereen die niet meedeed in het Beta-programma nu ook de nieuwe versie kan downloaden. Meestal krijgt iedereen hiervoor een melding van X-Plane. Zo niet dan kan handmatig de installer worden geopend. Steam gebruikers moeten nog even geduld hebben. De update wordt ook naar dit distributiekanaal uitgerold, maar dit kost waarschijnlijk een paar dagen.

MegaScenery Earth Ultra-Res Las Vegas

LasVegasWanneer u van een gokje wagen houdt, is dit misschien wel een leuke optie. De Ultra-Resolution scenery van MegaSceneryEarth, van de omgeving Las Vegas. Te koop voor € 17,84 via simMarket. Met een resolutie van 50cm/pixel zou het rond de 500 ft. nog perfect te zien zijn. Ook deze keer weer een download van een dikke 11 Gb !  Verder lezen →

simMarket – Nieuwsbrief September 2014 #5

banner-simMarket201409Een nieuwe nieuwsbrief van simMarket. U kunt deze hier bekijken.

HCC!Flightsimulator FSgroep Almere 20/09-2014

banner-hccflightsimulator2014A.s. zaterdag, 20 september 2014 staat de eerste bijeenkomst van de HCC!Flightsimulatorgroep Almere weer op de agenda. Deze eerste bijeenkomst na de vakantie is een traditionele inloopdag. Neemt u vooral uw fs-pc mee, want er zijn tafels voldoende. En hebt u vragen, problemen, oplossingen, noviteiten of wát dan ook: u vindt altijd een luisterend oor.  Verder lezen →