Justsim Varna LBWN – beschikbaar


Wederom een bestemming in een gebied waar ik mij weinig vertoond heb, Bulgarije. Aan de Westelijke zijde van de Dode Zee vinden we het veld Varna welke sinds kort beschikbaar is van Justsim bij simMarket voor €23. Het 3e grootste veld van Bulgarije zal vooral bekend zijn bij toeristen en de gekleurde terminal zal vooral snel te herkennen zijn.

Sky Blue Radio – Ook via Android & iOS

logo-SkyBlueRadioBenieuwd of de lezers van simFlight.NL deze website wel kennen. Sky Blue Radio. Een 24 uurs radiostation online via internet, met op de website ook flightsim news. Eerder gaf de DJ ook nog wel eens Flightsim news tijdens de uitzending, maar volgens mij is het nu net iets als Sky Radio. Alleen maar muziek met af toe een live DJ. Nu is er ook een App voor Android & iOS om via je telefoon te luisteren. Tuned u wel eens af op Sky Blue Radio ?  Verder lezen →

Orbx en Ftx product korting

orbx 2016 lente kortingNog deze gehele maand kunnen wij genieten van wel een hele mooie korting op natuurlijk ook gewoon hele mooie producten welke zijn uitgegeven voor 10 April j.l. van genoemde ontwikkelaar.

Paulo Ricardo Salvador Int. SBSV – beschikbaar


Wat een heerlijk bijpassend muziekje bij deze promo van Salvador Int. te Brazilië. Dit prachtige veld is te koop voor de bijna weggeef prijs van nog geen €17 bij simMarket. Mij viel o.a. op hoe mooi de jetways worden ingetrokken. Iets waar andere grote ontwikkelaar kennelijk soms wel moeite mee hebben, vooral in P3D. Een veld welke volgens mij vooral voor de lange afstand vliegers interessant is lijkt mij?

Ftx openLC USA – vervolg

ftx openlc usa night lighting 04-05-2016Weer flink wat nieuwe afbeeldingen van diverse grote steden met daarin getoond de nieuwe wijze van verlichting tijdens schemering en nacht. Tevens nog deze verwijzing naar dit bericht van Zaterdag waarin diverse soorten landschap worden getoond. Prachtig om zoveel autgen aan te kunnen hebben in je sim.

Carenado – YouTube kanaal

Blijf nog meer op de hoogte van alle Carenado producten door een abonnement te nemen op hun YouTube kanaal. Wilt u ook een abonnement, klik dan hier. Dan bent u voortaan nog eerder op de hoogte van alle nieuwe producten dan wij hier van simFlight.NL 😉 De bovenstaande video is van de straks uit te komen 500S Aero Commander (FSX/P3D).

Aerosoft A330 cockpit video


Een lekker bibberige soort van hand geschoten video waarin wordt rond gekeken in de A330 cockpit van Aerosoft zijn in aanbouw zijnde product. Bij mij komt het gevoel van grootte vooral goed over: ruimte alom.

simMarket – Nieuwsbrief Mei 2016 #1

banner-simMarketWeer een nieuwsbrief van simMarket. U kunt deze hier bekijken

Nvidia – GeForce 365.10 Driver

nvidia-logoGisteren deze nieuwe driver geïnstalleerd op mijn PC en hij doet het nog steeds 😉 De nieuwe Nvidia driver versie 365.10. Lees er meer over hier. Met ook de verbeteringen c.q. verholpen bugs.

Sporty’s Aviation Tips – C172 exterior preflight

Wederom een mooie video van Sporty’s. Iets wat wij in Flightsimulator niet veel doen. Gas geven en gaan… toch.

DTG Flight School – Preview

DTG-PreviewGisteren zijn de eerste preview exemplaren verspreid onder een aantal grotere websites & youtube vloggers. Mutley’s Hangar heeft er gelijk een vlucht mee gemaakt en gedeeld op hun forum. Bekijk een aantal screenshots hier.

Aerosoft Værøy – kennismaking

aerosoft VærøyBovenstaande afbeelding is zo overdag wel wat donker maar het onmiskenbare Noorderlicht laat U meteen weten waar dit nieuwe veld Værøy ongeveer gezocht dient te worden. Namelijk het Noord Westen van Noorwegen. Toch leuk om te merken dat de uitgave van Ftx zijn ondergrond Noorwegen ook Aerosoft aanstuurt om diverse mooie velden in deze spectaculaire omgeving te laten uitgeven.

Aerosoft Gran Canaria – kennismaking

aerosoft gran canariaIk ben nog maar een maandje terug vanaf Tenerife waar het goed toeven was. Vandaag de aankondiging van Aerosoft van wederom een Canarisch eiland welke ontwikkeld wordt zijnde Gran Canaria. Bij simMarket vindt U reeds El Hierro en La Palma en allen behoren bij het opbouwende project “Canary Islands”.

HCC!Flightsimulator – Rijnmond (02-05-2016)

banner-HCCRijnmond#1Morgen is het weer de eerste maandag van de maand, 02 mei 2016. Dus is er weer een bijeenkomst van de HCC FS Rijnmond Club. Het zal een praktische avond worden met van alles en nog wat. Hier nog even de actuele NieuwsbriefVerder lezen →

Frooglesim News – 1 Mei 2016

Froogle neemt u weer mee in een aantal nieuwe flightsim items.

Verder lezen →