Frooglesim Nieuws 25-06-2017

Altijd leuk om even naar te kijken. Weet ik tenminste wat ik deze week gemist heb tijdens mijn vakantie. Frooglesim Nieuws.

Zie ook nog even deze link. Waar Frooglesim ook een verwijzing naar heeft en zelfs Frank van der Werff ons ook al attent op maakte.

 

simMarket Newsletter – X-Plane

Een simMarket nieuwsbrief in het teken van wat nieuwe X-Plane software.

Bombardier Dash-8 Q400 AeroflyFS 2

Dankzij Jan hierbij de laatste status update van de aankomende Bombardier Dash-8 Q400 voor AeroflyFS 2, thanks Jan! :-)…………Wat wordt deze kist gaaf!, En bovenal wordt dit de eerste kist met uiteindelijk diepgaande systemen waaronder het uitschakelen en opstarten van de motoren, en daarnaast ook nog eens een realistische Soundpack! 🙂 Heerlijk om deze twee  PW150A motoren te horen! :-): aerofly.com/community/forum/index.php?thread/8351-q400-status-update-more-screenshots/

Flight Illusion – Small Standby Gauge Set

2 nieuwe standby-instrumenten van Flight Illusion. Deze zijn iets kleiner van formaat. 60×60 mm. Meer info hierVerder lezen →

HP Omen X 35 curved ultra wide gaming monitor

Oei…. Welke flightsimmer heeft hier ervaring mee. Lijkt me zeer gaaf. Benieuwd of deze opstelling ook met het FSweekend al te zien valt bij iemand ?

Verder lezen →

Fs-Flightcontrol – controle via uw Ipad

Deze software is sinds kort beschikbaar via simMarket voor €60 ex. U kunt via uw IPad instellingen van de sim en het toestel instellen. Leuk om de vaardigheid van een spelende simmer te testen. Maar natuurlijk bedoeld voor het serieuze training werk. Zijn er bij simMarket.nl bezoekers welke op dit hoge niveau simmen?

TropicalSim Albuquerque KABQ – preview 2

Afgelopen week zijn er via dit forum bericht een flink aantal nieuwe afbeeldingen van bovenstaand veld geplaatst. Het veld is nog in ontwikkeling. Het, redelijk grote, veld legt ten Oosten van Las Vegas en in een redelijk woestijn achtig gebied. Zet Google Maps op satelliet weergave om dit te kunnen zien. Overige velden kunt U alvast bekijken bij simMarket.

FlyTampa Las Vegas – kennismaking

Nogal een late ‘kennismaking’ daar dit project al even loopt. Er zijn in dit forum maar 2 afbeeldingen te vinden, bovenstaande van de strip en tevens een eerdere van de D gates. Zoekt U het allerbeste, dan zit U met FlyTampa zeker goed. Wel gericht op de grote velden, zoals hun laatste uitgave… Amsterdam EHAM. Bekijk al hun producten bij simMarket.

Aerosoft CRJ – externe verlichting test


Volgens mij las ik dat het CRJ forum reeds over de 3 miljoen keer bezocht is, zo lang loopt dit ontwikkeling project al. De CRJ wordt natuurlijk ook p3dv4 geschikt gemaakt en dan is verlichting één van de eerste dingen waar naar gekeken wordt.

Milviz Beaver – via simMarket verkrijgbaar

De echte klassieke alleskunner onder de vfr luchtvaart: de Beaver. Dit toestel kan door standaard banden, toendra banden, ski’s of drijvers werkelijk overal terecht. Milviz heeft het toestel enkel weken geleden uitgegeven en nu is het ook verkrijgbaar bij onze huisleverancier (sponsor) simMarket. Het kost €46 ex.

Turbulent Idaho Falls KIDA – kennismaking

Turbulent timmert zo gezegd hard aan de weg en werkt momenteel aan Idaho Falls KIDA. Dit veld licht ten Noorden van Salt Lake City en zoals U ziet in een mooie groene omgeving. Dit veld ondersteund nog alle Fsx gebaseerde simulator versies, maar zoals onlangs aangegeven zal hierna waarschijnlijk enkel nog p3dv4 ondersteund worden. Vele overige afbeeldingen vindt U in dit forum bericht.

UNIGINE’s aankomende Flightsim engine, Wauw!


De title zegt het al, UNIGINE showt haar nieuwe UNIGINE 2 engine voor Flightsims, Hopelijk komt er een volledige sim met deze engine, …………. Its a go for me! 😉

Verder lezen →

X-PLANE 10/11 prachtige mods!

Hierbij een linkje naar de mooiste gratis addons voor X-plane V10 en V11:

forums.x-plane.org/index.php?/files/file/36139-hdr-lighting-upgrade/

forums.x-plane.org/index.php?/files/file/38241-xplane-11-reshade-30-daytime-graphics-preset/

forums.x-plane.org/index.php?/files/file/38231-a-few-more-xplane-11-nighttime-presets/

forums.x-plane.org/index.php?/files/file/36509-reshade-version-304-xp11/

En de beste, een geüpdate versie van de standaard 737-800 incl een Soundpack welke niet onder doet, zelfs beter is als de meeste payware Soundpacks voor FSX en Prepar3D, Zelfs de stoelen hoor je naar voren geschoven worden, geweldig! drive.google.com/drive/folders/0B-tdl3VvPeOOYm12Wm80V04wdDQ

 

 

 

Turbulent P3Dv4 update overzicht

Turbulent geeft op hun internetpagina een overzicht van updates voor hun diverse projecten. Inclusief flink wat afbeeldingen. Natuurlijk met p3dv4 zijn nieuwe belichting techniek, maar bovenstaand L35 Big Bear (simMarket) veld heeft nu zelf een werkende luchtdruk weergave bord gekregen. Gaaf!

Justsim Düsseldorf – beschikbaar


Een product welke af en toe op onze Facebook pagina voorbij is gekomen maar volgens mij niet hier op de website. Justsim hun Düsseldorf. Voordeel voor wie er nog onbekend mee was is dat dit product sinds vandaag beschikbaar is. Via simMarket voor €20,- ex.