Taxi2Gate Fsx korting bundel

taxi2gate istanbul ltbaVia Facebook een mooie korting actie van Taxi2Gate. Voor €24 koopt U drie velden: ORLANDO INTL, ISTANBUL ATATÜRK en HAMAD INTL. En deze velden zijn allemaal nog splinternieuw ook! Ikzelf heb al mooie ervaringen met Istanbul en was al van plan om ook Hamad aan te schaffen. Kom maar op met die korting dus. Ook simMarket levert Taxi2Gate waar U dus deze en vele andere producten kunt bewonderen. Denk aan TONCONTIN waar U ook binnen simFlight.nl naar kunt zoeken. ;-)

RDAF F-16 Groenland 2014


Oei, met bovenstaande zeer scherpe hd film blijkt toch maar dat sommige mensen wel een heel gaaf beroep hebben. Even met een F-16 oefenen of je onder de radar kan blijven, en soms even niet vergeten te zwaaien naar het publiek.

Flightfactor komt met Airbus A350 voor X-Plane

A350FFOnlangs nog gemeld dat X-Plane het platform voor Airbus add-ons lijkt te worden. Nu blijkt dat FlightFactor ook bezig is met een Airbus en wel de A350. Dit vliegtuig wordt uitgebracht in de advanced serie en zal daarmee eenvoudiger zijn dan de pro-serie. Wat we exact kunnen verwachten is niet bekend.

Blue Sky Scenery – Wolf Creek (Holter Lake)

JAC_North6West2_1Wederom een nieuw gebied van de Blue Sky Scenery. Het gebied rondom ‘Wolf Creek’ inclusief het Holter meer. Hier de link met meer info.

Ftx Vector 1.20 voortgang

orbx global vectorHet blijft leuk om vergelijking schermafbeeldingen naast elkaar te zien, in dit geval van Canada Vector V1 en V2. Vooral de toevoeging van vele delen water valt op.

Emirate’s heeft 50 A380′s


Met een toestel wat hier dagelijks rond 13:10 over mijn huis vliegt vindt ik de A380 al bijna normaal. Toch blijft het natuurlijk prachtig beest van een toestel en Emerita’s heeft er inmiddels 50 mogen ontvangen. Om dit te vieren is bovenstaande video uitgegeven waarin de bouw in 2 minuten wordt samengevat.

HCC – Flightsim Groningen

HCC-GroningenA.s. maandag, 25 augustus 2014 begint weer de Flightsim bijeenkomst voor leden van de Werkgroep Flightsimulator in het hoge Noorden, in Groningen. Deze eerste dag van het seizoen is weer even wennen aan elkaar en kijken wat de plannen zijn. Meer info voorlopig op deze website.

AviatorCast 32 – Aero Glass, de toekomst….

banner-AviatorCastAviatorCast 32 is gisteren weer online gezet. Met een interview van Jeffrey Johnson van Aero Glass. Een soort van Google Glass, maar deze is gericht op data voor het vliegen. Wel heel futuristisch. Bekijk deze website eerst maar eens. Zeer nieuwsgierig. Kijk hier nog maar eens voor een overzicht van de vorige podcasts.

Cameron Airshow 2014

 

simMarket – Nieuwsbrief Augustus 2014 #6

banner-simMarket2014Net voor het einde van het weekend, nog een nieuwsbrief van simMarket. U kunt deze hier bekijken.

simMarket Carenado Seneca V

carenado seneca vSinds de 20e is deze twin van Carenado gereed en verkrijgbaar voor €35 via simMarket. In deze versie zit sp1 direct verwerkt maar mocht U het toestel eerder hebben aangeschaft en eventueel via een andere partij dan dient U op te waarderen naar de uitgegeven sp1. Hiervan op de Facebook pagina een overzicht met wat er zoal toegevoegd en aangepast is.

simMarket Drzewiecki Design Tallinn EETN

drzewiecki tallinn eetnVandaag uitgekomen dit gloednieuwe vliegveld en omgeving van Drzewiecki Design, Tallinn EETN te Estionie. Aangezien het veld in Noord Europa gelegen is kunnen wij daar zowel mooi zomer weer als koud winter weer verwachten, dit product houdt hier automatisch rekening mee. Daarnaast viel mij op dat er automatische hangaar deuren in verwerkt zijn, waarnaar ik wel nieuwsgierig ben. Tevens is er een demo versie beschikbaar. Voor alle algemene en product specifieke informatie kunt U naar simMarket doorklikken. Te koop voor €20.

Ftx Europa delen update’s

ftx pnwVandaag zijn er voor alle Ftx Europe regio’s (ENG, WLS, SCO, NIR & IRL) updates beschikbaar gesteld waardoor we nu bij alle delen kunnen genieten van de bekende, en prachtige, 3d verlichting techniek. Tegelijk zijn op één na alle updates compleet waardoor de eventuele vorige vergeten kunnen worden.
Update 24-08-2014: Afbeelding aangepast om verdere verwarring met OpenLc te voorkomen.

Ftx PNW – VictoriaPlus SP1 beschikbaar

ftx pnwVoor de VFR vlieger welke nog niet genoeg heeft aan Ftx zijn PNW uitbreiding is er nog dit Victoriaplus pakket welke nog meer toevoegt aan een specifiek gedeelte van genoemd landschap. Dit pakket opgewaardeerd met een service pack 1 uitbreiding en deze uitbreiding is gratis voor bestaande gebruikers. De uitbreiding zelf is te koop voor nog geen €9.
Update 24-08-2014: Omschrijving m.b.t. freeware verwijderd.

Luchtvaartnieuws: nog gesloten BER al te klein

mega airport berlin 29palmsOok binnen onze hobby heerst er al jaren een ware soap, en wel die van de nieuwe luchthaven van Berlijn. De sim versie bleek uiteindelijk met gemak eerder gereed dan het werkelijke veld en deze laatste is nu, voor opening, reeds te klein bevonden. Hier kan GTST nog een puntje aan zuigen denk?