Aerosoft Genoa – laatste afbeeldingen


Jeroen heeft er weer een mooie klus op zitten met het afronden van deze video van Aerosoft hun Genoa welke ontwikkeld is door GayaSimulations. Zij hebben zelf een flink aantal afbeeldingen in dit forum bericht geplaatst waarin volgens mij wel al het nodige wordt getoond. Natuurlijk het vliegveld, de haven en de omleggende stad. En al dit moois eveneens in een donkere setting. In die dagen zijn we inmiddels wel beland.

simMarket Flight Control – update

flight control replay profEnkele weken geleden kon ik U kennis laten maken met deze software waarmee U uw vluchten kunt opnemen en afspelen. Inmiddels is erbij simMarket ook een beoordeling van een tevreden klant te lezen welke omschrijft dat de software ook goed in P3D werkt. In de laatste versie is er nu ook Fsx-Se ondersteuning. Voor de overige verwijs ik U graag naar de simMarket product pagina.

simMarket Quality Wings 146 – beschikbaar


Quality Wings heeft al sinds 2012 de 146 collectie beschikbaar en deze is sinds kort ook verkrijgbaar via onze huisleverancier simMarket voor €39. Ik vindt het best een apart toestel door zijn 4 turbine motoren. Genoeg kracht dus om als grote jet allerlei lastig toegankelijke vliegvelden zoals Londen City te bereiken, en weer te vertrekken. Diverse bergrijke omgevingen komen met dit toestel ook binnen ons bereik.

Imaginesim New Delhi VIDP v2 – beschikbaar

imaginesim-new-delhi-vidp-p3dBij Imaginesim heeft men wederom een bestaand product, New Delhi, onderhanden genomen om deze geschikt te maken voor P3D v2 en v3. Wederom is men erg enthousiast over hoe soepel het product draait in P3D. Er komt eveneens een opwaardering voor de Fsx versie waardoor ook deze beter zal draaien. Diverse afbeeldingen via Facebook.

Etihad B787-9 Dreamliner tijdelijk op Schiphol


Tijdelijk vliegt Etihad op EHAM met dit extreem modern toestel. In bovenstaande video komen ook zeer mooie beelden van de cockpit voorbij met daarin de extreem grote displays. Prachtig waar ik in onze sims volgens mij ook wel aan kan wennen.

PcPilot November – December

pcpilotJe komt her en der wat tegen als je goed oplet op het internet. Zo ook de voorpagina van aanstaande PcPilot. Hieruit valt op te maken dat in ieder geval Just Flight hun Hawk T1/A aanbod komt alsmede X-Plane 11. Deze laatste kijkt menig simFlight.nl bezoeker volgens mij naar uit? Eindelijk een nieuwe menu opbouw. Daarnaast ook Active Sky 2016 en een vervolg op de vaste onderdelen zoals de Majestic Q400 lessen. Kom maar op maar dit fijne lees plezier voor deze donkere dagen.

FroogleSim – nieuws van deze week

Fsx Steam Edition en pakketten met korting

fsx steam korting 2015Mooie tijden voor nieuwe simmers. Fsx-Se alsmede diverse pakketten waarin deze sim wordt samengevoegd met andere software is met stevige korting te koop. Voor Fsx-Se blijft er bijvoorbeeld maar €7,49 over.

Orbx producten vrijwel gratis

banner-2W3Fightsim Store is de huisleverancier van Orbx producten. Kennelijk willen zij ruimte maken want men bied nu 14 producten op dvd aan voor de luttele prijs van $1 zijnde €0,69. Na aanschaf krijgt U eveneens de download versie gratis. Deze actie loopt tot het einde van deze maand, en qua dvd’s lijkt mij zolang de voorraad strekt. (?) Voor nog geen €10 koopt U ze dus allemaal!

Aerosoft Genoa – vervolg

aerosoft-genoa-15-10-2016Flink wat nieuwe afbeeldingen met de mededeling dat het product binnenkort zijn laatste interne kwaliteit controle zal ondergaan. Uitgave kruipt dus dichterbij. Zo te zien een speciale locatie in een drukke industriële omgeving voor dit vliegveld.

Aerosoft CRJ – vervolg

aerosoft-crj-laadruimEen mooi moment voor de liefhebber van dit toestel want er is weer een flink aantal nieuwe afbeeldingen in het forum geplaatst. Als U bij dit bericht begint en verder naar beneden leest komen ze 1 voor 1 aan U voorbij. Zowel van het toestel, een redelijk vreemde van de cockpit en diverse van de elektronische informatie schermen.

Fs2Crew – Majestic Dash 8 V3


Zoals in dit Avsim forum bericht is te lezen heeft Fs2Crew voor de Majestic Dash 8 de basis software opgewaardeerd naar versie 3. Enkele kleine verbeteringen en tevens de juiste installatiewijze zijn te lezen in het bericht. De betreffende software is te verkrijgen via simMarket voor €42.

FsGenesis – algehele 25% korting

fsgenesisBovenstaande banner laat mooi zien wat de producten van FsGenesis zijn. Verbeteringen, meer detail, voor de hoogte verschillen in uw sim. Logischerwijs vooral merkbaar in (zeer) bergachtige omgeving. Momenteel 25% korting op hun gehele product reeks.

FranceVFR French Riviera VFR Vol.2 – beschikbaar

francevfr-french-riviera-vfr-vol-2Afgelopen Juli is deel 1 van bovenstaand product reeds uitgekomen. Een mooie zonnige bestemming waar U eventueel al de gehele zomer van heeft kunnen genieten. Afgelopen week is deel 2 toegevoegd aan de FranceVFR product lijst bij simMarket. Wederom voor de prijs van €35.

FsFan Voorschoten – 16 oktober 2016

FsFan-bannerA.s. zondag is er weer een bijeenkomst in Voorschoten. Klik op ‘Verder lezen…’ voor de agenda.  Verder lezen →