Ftx Global base + openLC NA

ftx openlc usa night lighting 04-05-2016Wederom diverse forum berichten gevuld met afbeeldingen van openLC NA, uitgave kruipt naderbij lijkt mij. U kunt kiezen uit Florida, Hawaii of uit Miami.

Majestic Q400 P3D t/m V3.3.5

majestic q400 p3d v335De vaste simFlight.nl bezoekers heeft vast in de gaten dat ik een liefhebber van dit toestel ben. Het is ook erg compleet en draait sinds de eerste uitgave al heerlijk soepel. (En daarnaast vlieg ik nu P3D en heb ik geen behoefte om de Ngx nogmaals aan te schaffen.) Via Facebook stelt Majestic ons op de hoogte van hun laatste update en hoe c.q. wat te installeren afhankelijk van binnen welk product U de Q400 vliegt. De diverse uitvoeringen van dit toestel kunt U vinden bij simMarket.

Imaginesim Laguardia KLGA in P3D

imaginesim laguardia klga p3dGenoemde product wordt momenteel geschikt gemaakt voor gebruik in de laatste uitgave van P3D. De uitgever is erg enthousiast hierover en benoemd diverse fps ervaringen van de diverse Fsx gebaseerde sims. U kunt meelezen via dit Facebook bericht.

PMDG DC-6 en B747-V2 – vervolg

PMDGIn het forum een bericht betreffende de DC-6 welke nu ook geschikt is voor X-Plane op uw Mac systeem. Dit is de laatste versie wat weer een update betreft voor de eerdere Windows versie. Tevens een bericht betreffende de B747 v2 welke nu is doorgegeven aan het technische ondersteuning team. Dit team bevindt zich voor het beta team.

FSTramp – versie 6.2 (FSX & Prepar3D)

FSTramp611De software FSTramp, min of meer de opvolger van FSNavigator en ook compatible met Prepar3D,  is onlangs weer geupdate naar versie 6.2. Lees meer over de mogelijkheden op de website. 20x gratis uit te proberen, daarna te koop voor € 30,-. (Let wel… Een licentie voor 1 jaar). Extra info: “FS Tramp 6.0 Snelstartgids (by Enno Laverman & Jan Dekker)”.  Verder lezen →

Sim-Wings – Malaga X preview II

MalagaXNog even een paar screenshots van het Scenery Malaga X project van Sim-Wings.

simMarket – Nieuwsbrief Juni 2016 #7

banner-simMarketEr is weer een nieuwe nieuwsbrief van simMarket.

AOPA Fly-In op Vliegveld Midden Zeeland

EHMZ-FlyinMocht Engeland toch iets te ver rijden zijn, dan is er op zaterdag 02 juli 2016 nog een ander leuk evenement. AOPA Netherlands houdt dan haar eerste Fly-In op vliegveld Midden-Zeeland (EHMZ) en ze is van plan dit dan ook meteen groot aan te pakken. Naast de voor iedereen wel bekende ‘vlieginstuif’, zijn er presentaties…… Lees er meer over hier. Foto’s en/of ervaringen zien we graag tegemoet. 😉

AeroExpo 2016 (UK) 1 – 3 Juli 2016

AeroExpo2016Het mag dan wel een Brexit zijn, maar de AeroExpo 2016 gaat gewoon door. Dit aanstaande weekend. Van vrijdag tot zondag, 01 juli t/m 03 juli 2016. Lees er meer over hier. Zijn er nog spotters die daar heen gaan of andere liefhebbers uiteraard ?

LatinWings – Video Requena Airport (LERE)

Wie dacht dat Orbx alleen maar zulk soort scenery’s kon maken, heeft het mis. Getuige deze video. Het Spaanse General Aviation vliegveld Requena Airport (LERE). Van LatinWings, uitgegeven door Aerosoft en ook weer verkrijgbaar via simMarket voor een zeer aantrekkelijke prijs.

DCS: Nevada Map Bundle Deal Weekend

dcs v2 alpha kleinMomenteel een 40% korting actie indien U dit weekend producten koppelt tijdens de aanschaf van de Nevada map. Er zijn 2 pakketten samengesteld waaruit U kunt kiezen.

Ftx openLC USA – vervolg

ftx openlc usa 26-06-2016In het Orbx Ftx forum drie diverse berichten met afbeeldingen van het in beta zijnde Ftx openLC Usa. Dit product is bedoeld in combinatie met Ftx Global Base en liefst aangevuld met Ftx Vector. Totaal dus 3 lagen om uw Fsx gebaseerde ondergrond te verbeteren. De afbeeldingen tonen steden, woestijn en tropische omgeving. Een waar werelddeel dus. Klik op iedere link om één van de pagina’s te bekijken.

Aerosoft / 29Palms Samos LGSM – vervolg

LGSM-SamosEr zijn nog enkele aanvullende afbeeldingen in dit Aerosoft forum gedeeld door 29Palms welke Samos ontwikkelt. Zoals te lezen gaat de ontwikkeling goed en kunnen we de weken aftellen naar uitgave van dit veld.

Aerosoft Madeira Evolution – kennismaking

aerosoft madeira evolutionAlweer 8 jaar geleden bracht Aerosoft hun eerste versie van Madeira uit, men vond het dus hoog tijd om dit klassieke veld een makeover te geven. Madeira behoort bij Portugal maar legt voor de kust van Marokko in de Atlantische Oceaan. Het vliegveld is o.a herkenbaar door zijn verlengde start en landingsbaan zoals hierboven te zien. Via dit forum bericht kunt U de eerste afbeeldingen van de Evolution versie bekijken.

Fly Elise-ng Cockpit setup

13497642_10154957095509867_434510171259579316_oGezien op Facebook. Een setup met 5 monitors. Waarvan ik begrijp dat er gebruik wordt gemaakt van de software van “Fly Elise-ng“. In een hardware setup van b.v. ELITE Simulation Solutions. En als Flightsimulator Prepar3D. Iets om nog eens verder uit te zoeken.

Verder lezen →