Carenado met nieuwe afbeeldingen G1000

G1000 CarenadoCarenado heeft (weer eens) een paar nieuwe afbeeldingen van de nieuwe G1000 geplaatst op facebook. De G1000 is het systeem van Garmin waarmee in één klap bijna alle analoge metertjes overbodig zijn geworden. Overigens wel een klap die flink nadreunt in je portemonnee, want het systeem schijnt niet goedkoop te zijn. Verder lezen →

ASN -30% bij simMarket

asn promo banner july 4 august 7Nog ander halve week de tijd om U te beraden over bovenstaande korting actie van ASN. Normala €45 en nu maar €31 bij simMarket. Deze software heeft U nodig om de weerradar in de toestellen van PMDG werkend te krijgen, maar op zichzelf is de software zijn geld ook zeker waard.

X-Plane 10 download beschikbaar

x-plane 10 globalWaarschijnlijk installeren we onze simulator allemaal zo min mogelijk opnieuw. Maar indien dit wel nodig was kwamen de bekende dvd’s weer uit dat ene laadje. Zoals U bekend heb ik onlangs de overstap naar Fsx-Steam-Editie gedaan welke geheel via download werkt. En ook X-Plane is nu verkrijgbaar als ‘digitale download versie’.

iFly B747 V2 Sp1

ifly b747 v2 sp1Een speler welke ik blijf vergeten is iFly, terwijl ook zij prachtige en zeer complete toestellen uitgebracht hebben, en in dit geval onderhouden met Sp1 voor hun B747 versie 2. Een flink omschrijving waaraan gewerkt is dan wel wordt, aangevuld met een flink aantal zeer grootte afbeeldingen kunt U vinden in dit forum bericht.

Frooglesim News – 26 Juli 2015

Hier weer het wekelijkse nieuws van FroogleSim

Verder lezen →

ElseFly – 24 t/m 27 September 2015

banner-elseflyHet ElseFly evenement zal weer worden gehouden van 24 t/m 27 september 2015 op een nieuwe locatie in Blokzijl. Elsefly is een fly-in dat sinds 2010 eens per jaar wordt gehouden op diverse locaties. Luchtsportcentrum Overijssel en Paratwente zijn vanaf het begin de drijvende krachten achter dit evenement. Sinds 2012 groeit Elsefly. Wat in 2010 een meerdaagse samenkomen was van 5 piloten, is uitgegroeid in 2015 tot een volwaardig evenement. Een evenement met filmfestival, BBQ, beurs, terras met catering en natuurlijk een camping om de meer dan 90 piloten en onze bezoekers te kunnen ontvangen. Lees er meer over hier.

Blue Sky Scenery – Waldport

JAC_NorthWest18_1En weer een nieuw gebied van de Blue Sky Scenery. Omvat het gebied Waldport langs de Pacific Coast. Geschikt voor FSX & Prepar3D en ook voor FSX Steam Edition. Betreft een fotoscenery, dus framerate vriendelijk.

FTX/Orbx – Narvik Airport Video (ENNK)

Nog steeds in development. Hier nog een paar preview video’s:


Verder lezen →

FlyJsim B732 update op komst

flyjsim732Binnenkort kan een update verwacht worden van de Boeing 737-200 of afgekort de 732 voor X-Plane. FlyJsim heeft diverse bugs opgelost en daarnaast enkele nieuwe zaken toegevoegd. Een belangrijke aanpassing betreft de integratie van de CIVA in de 3D cockpit. Ik vermoed dat deze naast het weerradar komt. Verder lezen →

simMarket – Nieuwsbrief Juli 2015 #11

banner-simMarketEn wederom staat er weer een nieuwsbrief van simMarket online. Met uiteraard ook deze keer weer een klein aantal aanbiedingen en nieuwe software titels. U kunt de nieuwsbrief hier bekijken.

EFASS (Electronic Flight Assistant) v1.0.1034.8252

efassWie is er al bekend met deze software ? De screenshots zien er al wel geweldig uit. Het is een Flightplanning & Moving-Map tool, geschikt voor alle Flightsimulators. Hier leest u er meer over. De telling m.b.t. de versie nummering is wat vreemd, maar er is sinds vandaag een update voor uitgekomen. Nog steeds voor 14 dagen vrij uit te proberen.  Verder lezen →

Aerosoft CRJ – vervolg

aerosoft crj 700 900x soonHet is een beetje een Aerosoft weekend geworden. Betreffende de CRJ weinig nieuws onder de zon maar gelukkig wel een aantal afbeeldingen van een beta tester om te bewonderen. Geplaatst in set 1 en later gevolgd door set 2.

Carenado Phenom 300 – vervolg

carenado phenom 300Inmiddels een jaar geleden is de Phenom 100 uitgegeven welke voor €45 te koop is via simMarket. En nu kunnen we de laatste afbeeldingen van de -300 bekijken via Carenado zijn Facebook pagina. Je zou dit maar je privé jet mogen noemen zeg.

Aerosoft Sharm-el-Sheikh V2

aerosoft fsdg hesh sharm el-sheikh v2Kent U deze nog uit 2012? Ontwikkelt door FSDG en uitgegeven door Aerosoft, het Egyptische Sharm-el-Sheikh. Net als bij overige Middellandse zee velden is ook hiervoor een gratis update beschikbaar indien U de eerste versie bezet. Zeer gemakkelijk te bestellen via simMarket. Mocht U het veld nog niet bezetten dan is €17 ook helemaal geen gekke prijs overigens.

Emerald Scenery Design – Kaghau Airport

Kaghau AirportEen paar preview screenshots van het vliegveld “Kaghau Airport” (AGKG), het nieuwe scenery project van Emerald Scenery Design zijn te bekijken via hun facebook pagina. Een bestemming die je niet zelf zo maar zou uit kiezen, maar met zo’n scenery leer je de Solomons eilanden ook eens beter kennen. 😉