‘777 Immersion’ Contest

Win een ‘777 Immersion’ van FSFX Packages op de dag dat deze uitkomt. Volg de instructies in de video om te zien hoe je hieraan mee kunt doen.

SweetFX in uw sim – uw ervaringen?

sweetfx logo 2Ooit ben ik deze software al eens voorbij gelopen en nadat onlangs mij de HDR opmerkingen in een forum opvielen op vielen viel ik hier zojuist weer op terug. Het betreft een start software pakket welke U uw spel, of in ons geval sim, grafisch laat aanpassen vergelijkbaar met contrast instellingen van uw televisie. Het leuke is dat U het voor- en na beeld gelijktijdig kunt bekijken en vrijwel live. Ik plaats onder ‘reageren’ twee Youtube’s maar ben vooral benieuwd naar uw ervaringen?

Aerosoft F-14 P3D test en scenario video

F-14 refuelDe F-14 van Aerosoft wordt flink volgepakt met diverse specifieke mogelijkheden. Naast een juiste werking in P3D waarvan mooie afbeeldingen worden getoond is er tevens een video weergegeven van het ai menu binnen de F-14 simulatie. Te vinden via dit forum item, de video iets lager op de pagina.

Orbx Ftx Noorwegen vervolg

ftx norway p3d24Nadat Rob ons liet kennis maken met de Eu Norway van Orbx zijn er diverse nieuwe afbeeldingen toegevoegd verdeeld over 3 artikelen. Kennelijk maakt het gebruik van HDR nogal uit want ik las dat een gebruiker vroeg afbeeldingen zonder deze techniek te plaatsen, dit is o.a. gebeurd. En naast P3D wordt ook standaard Fsx met de “v” toetst geschoten afbeeldingen getoond. (lijkt inderdaad meer op hoe ik mijn sim ervaar) Zoals U ziet heb ik de 3 artikelen over deze tekst verdeeld.

Verdere vertraging voor Berlijn Brandenburg?

29palms eddb berlinDit is inmiddels toch wel de soap van de vliegwereld te noemen volgens mij, het immer het aanbouw zijnde veld Berlijn Brandenburg. Via Luchtvaartnieuw.nl kunt U de details over het hoe & waarom lezen. Gelukkig kunt U via simMarket de 29Palms versie voor Fsx / P3d aanschaffen welke overigens prachtig is.

FSClub Friesland – 27 November 2014

banner-FSClubFrieslandA.s. donderdag 27 November 2014 wordt er  weer een clubavond gehouden van de FSClub Friesland in Haskerdijken. Deze avond staat in het teken van ”Uitleg FSX.cfg & gebruik DirectX10”. Meer info over deze club via hun websiteVerder lezen →

Aviodrome – Blik op Toen

Cultuurhistorisch programma over het Flevoland van toen. In deze aflevering deel 1 van de verhuizing van een complete Boeing 747 naar het museum Aviodorme.

Vatsim “Calling all Pilots and Controllers”

vatsim cross the ditch 2014Een evenement o.a. georganiseerd door de Australische Vatsim tak, vandaar dat men spreekt over het aanbreken van de lente. Hoe dan ook is men opzoek naar zowel atc controleurs en piloten om het evenement zo gezellig mogelijk te maken. Doet U mee?

simMarket – Black Friday Extra

BlackFriday-simMarketEen tweede nieuwsbrief van simMarket in het kader van ‘Black Friday’. Met nog meer aanbiedingen. Bekijk deze hier.

Iris Dynamics Flight Yoke

Iris-Dyn-witIris-Dyn-zwart

De Force Feedback Yoke van Iris Dynamics is zo goed als klaar. Op een beurs in Orlando Florida zal deze de eerste week van december worden getoond. De verkoopprijs zal zo rond de € 1070,- liggen. Ben wel benieuwd naar de eerste ervaringen. Lees er meer over hier.

AviatorCast 45 – A2A Simulations

banner-AviatorCastAviatorCast 45 staat weer online. Voor de A2A Simulations software liefhebbers moet dit toch wel een bijzondere podcast zijn, met een interview met Scott Gentile. De man achter A2A.

Sawtooth Natl. Rec. Area North – Stanley (2U7)

JAC_NorthWest6_2En weer een nieuw gebied van de Blue Sky Scenery. Deze keer het gebied rondom “Sawtooth Natl. Rec. Area North – Stanley (2U7)”. Hier de link met meer info. Geschikt voor FSX & Prepar3D.

PKSim – Jose María Cordova (SKRG) Preview IV

skrg-4Zoals al eerder aangehaald, PKSimulations werkt momenteel aan een nieuwe scenery. Het internationale vliegveld “José María Córdova” (SKRG). Gelegen in Colombia. Bekijk de vierde serie previews hier. Het project heeft een kleine vertraging, maar dit zou de laatste preview screenshots zijn.

Cessna 208 Caravan bijgewerkt naar versie 3 (X-Plane)

carenado C208 Super Cargomaster X-PLANE 10Carenado is inmiddels druk bezig hun luchtvloot op te waarderen naar versie 3 om de mogelijkheden van X-Plane 10.30 uit te nutten. Op dit moment is de update van de C208 beschikbaar. Bezitters van dit werkpaard kunnen binnenkort van hun leverancier een mail verwachten voor de update. Het toestel is ook te koop bij simmarket.com, alleen nu nog versie 2 en over een paar dagen zal dat ongetwijfeld ook versie 3 zijn.

Boeing B-29 Flying Fortress (X-Plane)

B-29 FFVirtavia en Dawson Designs hebben de B-29 Flying Fortress voor X-Plane uitgebracht. Het betreft een bewerking van de FSX versie van Virtavia. Het toestel kost $34,95 bij X-Plane.org. Een uitgebreide review is te lezen op xplanereviews.com. Op dit moment is de productinfo nog niet te zien op de sites van de ontwikkelaars, maar wel op X-Plane.org.