PA-28R Arrow for X-Plane 11 – Coming Soon!

Hier alvast een video preview:

Aerosoft Frankfurt EDDF XPlane – aankondiging

Beter laat dan nooit, maar volgens mij is dit in ontwikkeling zijnde Aerosoft product voor X-Plane nog niet aanbod gekomen bij ons. Het is eerder reeds uitgegeven voor Fs9, Fsx / P3Dv3 en als Professional voor P3Dv4. De diverse getoond afbeeldingen zijn er prachtig helder uit, voor mij altijd weer een rakende ervaring met X-Plane afbeeldingen. De reeds uitgegeven Aerosoft Frankfurt producten kunt U vinden bij simMarket.

Orbx Ftx Pula LDPL – beschikbaar

Indien U op onze site zoekt naar de term ‘Pula’ dan vindt U twee eerdere posts. Dit veld is vandaag uitgegeven. Een mooie Zuid Europese bestemming welke ik vast t.z.t. met een Orbx korting actie zal aanschaffen.

Just Flight PA-28R Arrow III X-Plane – aankondiging

Ik heb nog geen afbeeldingen gezien maar op Facebook wel bovenstaande aankondiging banner. Dit mooie toestel is wel al beschikbaar voor in Fsx P3D en in diverse uitvoeringen te koop via simMarket. Hier zal de X-Plane versie uiteindelijk ook verwacht mogen worden.

FSweekend 2017 – Floorplan

Nog minder dan 2 weken, dan is het weer FSweekend. Uiteraard kunt u ook weer de bekende Floorplan downloaden. Min of meer wel weer een bekende opstelling. Wel zo vertrouwd. Let wel even op de extra lezingen die gegeven worden. Waarbij X-Plane toch ook wel mijn aandacht gaat krijgen.  Verder lezen →

Frooglesim Nieuws 15-10-2017

Op deze mooie najaars zomerdag, toch nog weer een Frooglesim aflevering.

X-Plained

Wilt u nog meer info over X-Plane, neem dan ook regelmatig eens een kijkje op deze website X-Plained. Ook te volgen via Twitter / Facebook.

Just Flight’s Flight Sim 2017 Show – Video

Nog 2 weekje, dan mogen wij ook weer.

DCS World Miltech-5 BO-105 Preview

Onze vrienden van HeliSimmer hebben een preview geplaatst van de aankomende langverwachte Miltech-5 Bölkow BO-105 voor DCS World, Deze heli is o.a. bekend als het  eerste type Lifeliner in Nederland, Ook wel aangeduid als ”Vliegende Aardappel” vanwege haar lompe en op een aardappel lijkende romp, Voor mij zal dit wel eens mijn lievelings-addon kunnen gaan worden, Hier de link: helisimmer.com/previews/quick-preview-miltech-5-bo-105-dcs/

Lees vooral verder voor meer info:

Verder lezen →

UK2000 Aberdeen Xplane – beschikbaar

Een uurtje geleden heeft UK2000 Aberdeen beschikbaar gesteld voor X-Plane nadat het al eerder voor Fsx / P3D beschikbaar was gesteld. Enkele afbeeldingen zijn te vinden via dit Facebook bericht of bij UK2000 zelf. Hier kunt U de probeer versie of de gratis versie ook vinden, laatst genoemde heeft wel beperkte functies. Alle UK2000 producten vindt U bij simMarket, Aberdeen XP dient hier nog te worden toegevoegd.

IL*2 Sturmovik – nieuwe rendering afstand

Via dit Facebook bericht worden diverse afbeeldingen getoond van de huidige en de aanstaande / vernieuwde render techniek voor IL*2. De hoeveelheid vocht in de lucht is verminderd waardoor er verder gekeken kan worden. In de reacties lees ik positieve berichten.

Rex4 Enhanced Edition – beschikbaar

REX heeft een uitbreiding op REX4 Texture Direct gecombineerde met Soft Clouds beschikbaar gesteld genaamde Enhanced Edition welke gratis is voor bestaande gebruikers. Verwarrend genoeg ook weer een nieuwe naamtoevoeging wat ik altijd wat lastig vindt binnen de REX producten. Hoe dan ook een flinke hoeveelheid aanvullende wolken modellen alsmede ondersteunde sim technieken. Het product en een flinke omschrijving hiervan vindt U bij simMarket.

15 oktober vliegen bij FsFan Voorschoten

Deze zondag doen we de laatste voorbereiding voor het FSweekend in Lelystad. Verder, als altijd, passeert natuurlijk de laatste stand van zaken wat betreft ervaringen met updates van Prepar3D V4, FSW en X-plane 11 de revue. Ook voor de onervaren vlieger is er altijd gelegenheid zijn vragen met meer ervaren vliegers te delen. Er is altijd wel een PC te vinden om gezamenlijk naar een oplossing te zoeken. En vliegen doen we natuurlijk ook. On-line of geheel zelfstandig genieten van een mooie vlucht met eventueel een drankje op de tafel.

Uiteraard zijn jullie altijd welkom in Voorschoten. Op onze website vindt je meer details  http://fsfan.nl/

PTA 2.60 voor P3D V4.1 Released!

Voor de bezitters van het handige en bovenal mooie PTA voor prepar3D V4 is er goed nieuws! Versie 2.60 is vandaag uitgekomen voor P3D V4.1  en gratis te downloaden voor de bezitters van eerdere versies, Even inloggen op de site en V2.60 downloaden en ”you are ready for take off! in P3D V4.1 , Mocht u PTA nog niet hebben, Hier gelijk ook te koop simtweaks.com/

Verder lezen →

FSW – Update 14 (v1.3.21412.0) Now Live

Update 14 is deze week ook weer live. Weer een aantal verbeteringen in Flight Sim World.  Verder lezen →