simFlight.nl @Twitch – FlyTampa Corfu

Na lange tijd eindelijk maar weer eens een live evenement op simFlight.nl in de form van een stream, of te wel een uitzending. Deze keer de laatste uitgave van FlyTampa zijnde het Griekse eiland Corfu. Ik zal nu starten met de Ftx Global i.c.m. openLc Europe versie en een rondje met de heli rondvliegen. Daarna het FlyTampa product installeren zodat we van het het verschil kunnen genieten. Hier via de website te bezichtigen of via mijn Twitch pagina.
Update: De stream zal t.z.t. terug te kijken zijn vanaf mijn Twitch pagina. (Wat een prachtig product!)

simMarket – Black Friday nog een paar…

BlackFridayNog een paar dagen zijn een aantal software titels in de aanbieding. Bekijk hiertoe deze nieuwsbrief van simMarket.

FS Groep Noord-Holland-Noord – 28/11-2015

banner-HCC-NHNA.s. zaterdag, 28 november 2015 is er weer een bijeenkomst van  de FS Groep Noord-Holland-Noord. De agenda van die dag kunt u hier bekijken. Op de agenda staat: “Op de laatste bijeenkomst van 2015 gaan we lekker vliegen, vliegen en nog eens vliegen. Neem dus gerust uw PC / laptop mee! We gaan gezellig vliegen!”. Meer info verder op de website van de FS Groep NHN. En voor vanavond kunt u hier nog terecht.

LatinVFR – Miami International (KMIA) v3

De vernieuwde versie, versie 3.0, van het vliegveld “Miami International (KMIA)” is ook beschikbaar via uw account van simMarket. Gratis upgrade nog voor de versie 2.0 bezitters die deze voor 01 juni 2015 gekocht hebben.  Verder lezen →

Aerosoft – Nassau X (MYNN) Bahamas

NassauXDit zijn toch wel de mooie bestemmingen. De Bahamas. Aerosoft heeft nu het vliegveld “Lynden Pindling International Airport” (MYNN) uitgebracht. Voorheen bekend onder de naam Nassau Intl. Geschikt voor FSX en P3D. En ook deze scenery wordt weer aangeboden via simMarket.

FlyTampa Corfu

FlyTampa heeft Corfu uitgegeven iets meer dan een week geleden. Gezien de temperatuur hier zou ik er wel naartoe willen.

PMDG B747v2 25-11-2015

PMDG 747-400 v2 Synoptics and SurroundingsEn na regelmatig voor U het forum volgen is er dan deze keer weer nieuws vanaf PMDG, betreffende hun in aanbouw zijnde b747v2. Deze keer een aantal eerste afbeeldingen van de virtuele cockpit. Begeleid door een flinke tekst welke ik nog niet gelezen heb, dus ik laat mij net zo verrassen als U via deze verwijzing.

simMarket 1360x korting

simmarket drzewiecki 50 pct kortingRob bracht ons ook al op de hoogte en ik kwam bovenstaande actie van Drzewiecki nog tegen. Daarnaast heeft simMarket een Sales pagina waarop totaal 1360 producten met korting te koop zijn. Het zou toch bijna te veel zijn.

FSClub Friesland – 26 November 2015

banner-FSClubFrieslandMorgen avond wordt er  weer een clubavond gehouden van de FSClub Friesland in Haskerdijken. Klikop ‘Verder lezen…. voor de agenda van deze avond. En het blijft niet alleen bij theorie, maar ook een praktische avond. Verder lezen →

Vliegen om te Helpen (3DOF)

Nog even onder de aandacht, een nieuwe video (promo) van dit project.

Verder lezen →

simMarket – Black Friday

BlackFridayU heeft nog een paar dagen om voordeel te halen uit deze actie. Black Friday bij simMarket. Met toch wel veel keuze. En in nieuwsbrief #10 staan nog een paar andere titels die wat extra aandacht  krijgen.

FTX Global – Jena Schoengleina (EDBJ) P3Dv3

EDBJEen nieuw scenery project van Thomas Zipfel van het Orbx team. Betreft het ‘kleine’ GA vliegveld “Jena Schoengleina” (EDBJ). Deze scenery zou perfect passen voor FTX Global, maar er wordt ook gewerkt aan een FTX Germany. Dit scenery pakket omvat ook het kleine vliegveld “Weimar Umpferstedt” (EDOU) en komt uit als een budget payware scenery. Bekijk hier de eerste screenshots.

Milviz F-4J/S en F-4E Phantom II

Milviz F-4JBovenstaand ziet U een uitbreiding op de F-4E, welke de F-4J/S wordt genoemd. Dit toestel is inmiddels beschikbaar en bied U de aanvullende optie om het toestel te gebruiken op- en vanaf vliegdekschepen. Daarnaast is de eerder uitgegeven E versie alsmede deze J/S versie voorzien van een gedeelde cockpit. Hiermee heeft U dus de mogelijkheid om, zoals bedoeld, samen dit toestel en zijn systemen te bedienen. Top om na o.a. Aerosoft zijn Airbus en onlangs Majestic zijn Q400 deze mogelijkheid ook bij Milviz te vinden. (waar blijft PMDG?) Beide F-4 toestellen zijn te koop via simMarket.

Aerosoft – Calvi X (LFKC) Official Video

Nog even deze scenery onder de aandacht brengen. Het vliegveld op Corsica, Calvi X. (LFKC) uitgegeven door Aerosoft. Er zullen nog meer vliegvelden volgen van dit eiland.

Blue Sky Scenery – Cape Flattery

JAC_North8West19_1Het was hier op simFlight.NL even stil omtrent het nieuws van deze gratis scenery. En toch kwamen er de afgelopen weken steeds weer nieuwe gebieden uit van de Blue Sky Scenery. Zoals nu ook “Cape Flattery“. Met het uitbrengen van dit nieuwe gebied c.q. scenery “Cape Flattery ” is het nu mogelijk om de gehele westelijke kustlijn van de USA van Mexico tot aan de Canadase grens over fotografische Blue Sky Scenery te vliegen. Voor het team een hele mijlpaal. Gefeliciteerd !!