Just Flight demo’s

Wist u dat nu ook de PA-28-161 Warrior II van Just Flight als demo verkrijgbaar is? Ook zijn hier vele andere demo’s te downloaden, Ikzelf vind het erg klantvriendelijk om via zo’n ”Try before you buy!” manier addons aan te bieden, Van mij mogen veel meer addon makers dit doen, Om een voorbeeld te noemen hoe het werkt, Deze demo werkt voor 10 minuten volledig, Dit lijkt wat weinig, maar het geeft in ieder geval een indruk van wat u eventueel aanschaft : justflight.com/demos

HET ARCHIEF GROEIT

Het archief van FlightSimZeeland blijft groeien. Klik even hier. In de linkerkolom helemaal onderaan zie je inmiddels drie vertalingen van de artikelen van Peter Stark van PC-Pilot over de basisvaardigheden voor het vliegen in de flightsim. In de rechterkolom onderaan staan nu twee afleveringen over de A318/321 van Aerosoft. De eerste is de inventarisatie van de cockpit, de tweede over leven brengen in de kist vanaf cold and dark.

Justsim Jerez LEJR – beschikbaar

Vandaag is er wederom een nieuw veld van Justsim beschikbaar gekomen, Jerez. Het veld is geschikt gemaakt om i.c.m. Ftx openLC Europe te gebruiken en voor P3Dv4 vliegers is er dynamische verlichting beschikbaar. Zelfs aan 3d vogels is gedacht. Justsim weet een hoog tempo van ontwikkelen aan te houden en brengt zijn velden altijd uit voor een vriendelijke prijs. LEJR kost bij simMarket €16 ex.

Bijeenkomst FS groep Groningen – augustus 2017

Na de vakantie periode gaan de bijeenkomsten van de FlightSimuatorGroep Groningen op maandagavond 28 augustus weer van start. Deze keer zal Harm Meerstens iets vertellen over een IFR vlucht zonder gebruik te maken van een moving map. Meer informatie op de website van de FSGG : fsgg.nl .

 

Aerosoft Mega … Professional – aangekondigd

Mathijs heeft in het Aerosoft forum dit bericht geplaatst betreffende de toekomst van hun huidige Mega Airport producten. Naast een logische opwaardering naar P3Dv4 gaat men tevens de producten bijwerken naar de huidige status van het betreffende veld. Momenteel staan er 23 Mega Airport producten in de simMarket winkel dus men heeft wel even een taak te doen.

Iris ontwikkeld PC-9a voor Flight Sim World

Ik heb Iris al even niet gevolgd dan wel voorbij zijn komen maar ben blij verrast om via dit Facebook bericht te vernemen dat ze naast voor P3Dv4 ook voor DTG FSW ontwikkelen.

FroogleSim nieuws 20-08-2017

FlyTampa Boston KBOS – vervolg

Eind Mei werden in het forum deze eerste afbeeldingen van FlyTampa hun vernieuwde Boston getoond. Toen werd tevens aangegeven de P3Dv4 snel zou worden uitgegeven en dit nieuwe product hierin zeer goed werkt. Deze week is via dit Facebook bericht bovenstaande nieuwe afbeelding getoond. Misschien leuk om te vergelijken met het eerdere 2009 product welke U bij simMarket kunt vinden.

Honeycomb ‘throttle quadrant’


Wim heeft ons deze week een nieuwsitem doen toekomen via de email box, waarvoor onze dank. Hij verwijst naar hardware ontwikkelaar Honeycomb welke naast hun ‘Alpha Flight Control’ nu ook een ‘Bravo Throttle Quadrant’ vermelden op hun internetpagina. Beide producten staan geprijsd voor $200 en zien er netjes en degelijk uit.

Orbx 48% korting tot eind deze maand

Wat een knallende actie. Op alle producten uitgegeven voor j Juli dit jaar wordt maar liefst 48% korting gegeven. Indien U al gebruik maakt van deze ontwikkelaar dan kunt U mooi door de producten bladeren en bestellen via Ftx Central. Of gewoon ‘ouderwets’ via hun eigen internetpagina. Heeft U al een titel op het oog?
Update 20-08-2017: Deze actie loopt bijna ten eind.

Pilootloos vliegen, wat is uw mening?

Ook 2017 is weer een jaar waarin technologie hard gaat. Groenstroom op wekken is al bijna gemeengoed en diverse grote partijen werken aan auto’s welke zelfstandig kunnen rijden. Deze week hoorde ik tot twee maal toe het opstarten van een discussie over vliegtuigen welke zonder piloot van A naar B vliegen. O.a. een mogelijk goedkopere ticket word genoemd als voordeel.

simFlight.nl is nieuwsgierig naar uw mening over dit onderwerp? Leuk om e.e.a. te lezen onder ‘reageren’.

Freeware Bell 429 voor X-Plane 11

Zoals ik jullie een paar weken geleden beloofd heb zou ik jullie laten weten zodra de gratis Bell 429 voor X-Plane 11 te downloaden is, Een gratis addon van payware kwaliteit met een geweldig soundpack en maar liefst ruim 100 liveries, Wel…………….Ze is er!😀🚁:forums.x-plane.org/index.php?/files/file/39269-bell-429/

FsFan Voorschoten vliegt deze zondag weer

Zondag is er weer een regenachtige dag voorspeld. Gelukkig kunnen wij binnen onze Flightsim wereld zelf kiezen wat we tegenkomen tijdens onze vlucht. Juist daarom is het een goede keuze deze zondag in Voorschoten op bezoek te gaan. Veel ervaring binnen FsFan kan jou verder helpen met voor jou raadselachtige zaken op te lossen en ook te zien wat er zoal aan nieuwigheden te beleven zijn in FSX, Prepar3D V4, Flight Sim World en X-Plane 11. En natuurlijk kan je als beginnend vlieger bij ons een en ander uit proberen en daar helpen wij je graag mee.

Voor meer informatie ga naar onze website http://fsfan.nl/

Flightsimlabs Airbus A320-X prepar3D V4 update preview shots.

Flightsimlabs schiet al aardig op met hun Airbus A320-X voor Prepar3D V4 update, Hoe ver zijn ze?, Lees, Kijk, En geniet! 🙂 forums.flightsimlabs.com/index.php?/topic/13552-first-preview-shots-of-a320-x-in-p3d-v4/

Thrustmaster F/A-18C Hornet stick

We hebben het vaak over nieuwe software, Maar zo nu en dan kom ik weer eens een prachtig stukje aankomende hardware tegen, Thrustmaster werkt aan de eerste ”stick” welke past op de voet van de Hotas Warthog stick (Zowel als op de los verkrijgbare versie, Alsmede de set bestaande uit Throttle and stick), De foto is gemaakt op de laatste E3 beurs bij de Thrustmaster stand.

Zodra meer nieuws laat ik het jullie weten 🙂