Fs-Flightcontrol – controle via uw Ipad

Deze software is sinds kort beschikbaar via simMarket voor €60 ex. U kunt via uw IPad instellingen van de sim en het toestel instellen. Leuk om de vaardigheid van een spelende simmer te testen. Maar natuurlijk bedoeld voor het serieuze training werk. Zijn er bij simMarket.nl bezoekers welke op dit hoge niveau simmen?

TropicalSim Albuquerque KABQ – preview 2

Afgelopen week zijn er via dit forum bericht een flink aantal nieuwe afbeeldingen van bovenstaand veld geplaatst. Het veld is nog in ontwikkeling. Het, redelijk grote, veld legt ten Oosten van Las Vegas en in een redelijk woestijn achtig gebied. Zet Google Maps op satelliet weergave om dit te kunnen zien. Overige velden kunt U alvast bekijken bij simMarket.

FlyTampa Las Vegas – kennismaking

Nogal een late ‘kennismaking’ daar dit project al even loopt. Er zijn in dit forum maar 2 afbeeldingen te vinden, bovenstaande van de strip en tevens een eerdere van de D gates. Zoekt U het allerbeste, dan zit U met FlyTampa zeker goed. Wel gericht op de grote velden, zoals hun laatste uitgave… Amsterdam EHAM. Bekijk al hun producten bij simMarket.

Aerosoft CRJ – externe verlichting test


Volgens mij las ik dat het CRJ forum reeds over de 3 miljoen keer bezocht is, zo lang loopt dit ontwikkeling project al. De CRJ wordt natuurlijk ook p3dv4 geschikt gemaakt en dan is verlichting één van de eerste dingen waar naar gekeken wordt.

Milviz Beaver – via simMarket verkrijgbaar

De echte klassieke alleskunner onder de vfr luchtvaart: de Beaver. Dit toestel kan door standaard banden, toendra banden, ski’s of drijvers werkelijk overal terecht. Milviz heeft het toestel enkel weken geleden uitgegeven en nu is het ook verkrijgbaar bij onze huisleverancier (sponsor) simMarket. Het kost €46 ex.

Turbulent Idaho Falls KIDA – kennismaking

Turbulent timmert zo gezegd hard aan de weg en werkt momenteel aan Idaho Falls KIDA. Dit veld licht ten Noorden van Salt Lake City en zoals U ziet in een mooie groene omgeving. Dit veld ondersteund nog alle Fsx gebaseerde simulator versies, maar zoals onlangs aangegeven zal hierna waarschijnlijk enkel nog p3dv4 ondersteund worden. Vele overige afbeeldingen vindt U in dit forum bericht.

UNIGINE’s aankomende Flightsim engine, Wauw!


De title zegt het al, UNIGINE showt haar nieuwe UNIGINE 2 engine voor Flightsims, Hopelijk komt er een volledige sim met deze engine, …………. Its a go for me! 😉

Verder lezen →

X-PLANE 10/11 prachtige mods!

Hierbij een linkje naar de mooiste gratis addons voor X-plane V10 en V11:

forums.x-plane.org/index.php?/files/file/36139-hdr-lighting-upgrade/

forums.x-plane.org/index.php?/files/file/38241-xplane-11-reshade-30-daytime-graphics-preset/

forums.x-plane.org/index.php?/files/file/38231-a-few-more-xplane-11-nighttime-presets/

forums.x-plane.org/index.php?/files/file/36509-reshade-version-304-xp11/

En de beste, een geüpdate versie van de standaard 737-800 incl een Soundpack welke niet onder doet, zelfs beter is als de meeste payware Soundpacks voor FSX en Prepar3D, Zelfs de stoelen hoor je naar voren geschoven worden, geweldig! drive.google.com/drive/folders/0B-tdl3VvPeOOYm12Wm80V04wdDQ

 

 

 

Turbulent P3Dv4 update overzicht

Turbulent geeft op hun internetpagina een overzicht van updates voor hun diverse projecten. Inclusief flink wat afbeeldingen. Natuurlijk met p3dv4 zijn nieuwe belichting techniek, maar bovenstaand L35 Big Bear (simMarket) veld heeft nu zelf een werkende luchtdruk weergave bord gekregen. Gaaf!

Justsim Düsseldorf – beschikbaar


Een product welke af en toe op onze Facebook pagina voorbij is gekomen maar volgens mij niet hier op de website. Justsim hun Düsseldorf. Voordeel voor wie er nog onbekend mee was is dat dit product sinds vandaag beschikbaar is. Via simMarket voor €20,- ex.

Bijeenkomst FS groep Groningen – juni 2017

De laatste bijeenkomst voor de zomer van de Flight Simulator Groep Groningen is op maandagavond 26 juni . Jan Dekker voert ons dan langs een aantal kleinere vliegvelden uit de NL2000 scenery. Meer op fsgg.nl .

HIFI Active Sky ook naar P3Dv4

Het kan natuurlijk niet anders dan dat ook HIFI (enkele van) hun producten geschikt maakt voor de laatste p3d versie. U kunt hierover hier meer lezen.

Prachtig en grappig filmje

Een prachtige klassieker, ik dacht “ik deel hem even”☺️

FsFan Voorschoten vliegt op zondag 18 juni

Zondag is het Vaderdag en mag je dus zelf beslissen wat je gaat doen. Een uitstapje naar Voorschoten is dan een goede optie om gezellig te vliegen of de laatste nieuwtje op Flight Simulator gebied met ons team door te nemen. Wij zien jullie graag. Onze agenda is dan ook interessant genoeg.

Agenda 18 juni 2017

  1. Prepar3D V4 is volledig vrijgegeven. Enkele van ons hebben er al uitgebreid mee getest en vliegen er al actief mee. Sceneries en veel vliegtuigen kunnen we zo kopiëren uit FSX of Prepar3D v3. Ervaringen delen we graag met hen en ze kunnen nieuwe gebruikers zeker een eind op weg helpen.
  2. Het 2017 FsWeekend gaat in ieder geval door en is vastgelegd op 4 en 5 november. Frans Broekhuijsen zoekt ieders hulp om met ideeën te komen hoe onze hobby, vooral bij jongeren, meer onder de aandacht te brengen en dus meer enthousiasme voor Flight Simulator te creëren. Jullie ideeën zijn zeer welkom. En kunnen wij als FsFan weer een team samenstellen om een leuke demo en presentatie te geven. Vooral de nieuwe Flight Simulator software die we nu tot onze beschikking hebben moet toch betere mogelijkheden geven. En is het niet gewoon leuk om met een aantal mensen onze vliegkunsten, in de inspirerende omgeving van het Aviodrome, aan andere te tonen.
  3. En Steam met zijn Flight Simulator World early release programma is natuurlijk ook al even onderweg en gaat nu snel een update uitgeven met correcties voortvloeiend uit commentaren van gebruikers. Jullie ervaringen horen we hier natuurlijk ook graag.
  4. Voor bezoekers die een eerste stap willen maken zijn er mogelijkheden genoeg bij onze meer ervaren vliegers in te stappen en een vlucht met begeleiding en instructie uit te voeren.

Voor meer details kan je ons op deze website vinden:  http://fsfan.nl/

Aerofly Fs 2 – Orbx Innsbruck


Vreemd en grappig om een product welke ik in P3Dv3 gebruik in een geheel andere sim te zien.