Menorca X – Evolution preview

menorcaxGoed nieuws van Aerosoft. Een preview van Menorca X. Dit maakt de Spaanse Balearen eilanden mooi compleet. Release datum nog niet bekend, maar gezien de screenshots…..

Aviation Outlet Store

aviationoutletstoreZelfs in de Flightsimulator wereld is er een outlet store. Waar je vaak wat oudere producten kunt aankopen. En soms zitten er zelfs wel een aantal buitenkansjes tussen. Bekijk het aanbod hier maar eens.

FSMagazin – 01/2017

fsm201701De nieuwe FS Magazin voor 2017 is nu net uit. Wij hebben nog een maandje te gaan, maar voor FS Magazin begint 2017 al lekker vroeg. Ook weer met dit nummer voldoende leesplezier voor de komende feestdagen. Of als PDF in je schoen. Een download van 20Mb en weer te bestellen via simMarket.

Verder lezen →

RealAir Simulations stopt ermee

2016-12-01

Een min of meer droevig bericht van RealAir Simulations. Zij stoppen ermee. Deels door privé omstandigheden en wanneer je de reden leest, geheel begrijpelijk. Er is meer in het leven dan Flightsimulator….. Lees het zelf hier. RealAir Simulations staat bekend om hun diverse vliegtuigen voor FSX.

Vliegtuig mist afslag op Lelystad Airport

Up in the Sky:

Oeps… De charts van EHLE niet goed gelezen.

Sporty’s private pilot flight training tips

Leuk om het verschil te horen tussen het vliegen in de USA en b.v. België. Zij heeft nog een hele carriere voor de boeg 😉

P3D Avatar Airport Marshaller

Mooie actie van Aerosoft. Zie hier.

The Golden DC-3 Dakota (1985)

Vandaag een vrije dag, mooi om de emails bij te werken en even wat tijd nemen voor de hobby. Zoals deze documentaire over de DC-3. Er is sinds kort ook een DC-3 te zien in het Aviodrome. (Doornroosje)

Verder lezen →

EFASS NG Public Beta

EFASSNG2Voor diegene die al met deze software werken, u kunt nu meedoen met een publieke beta EFASS NG. De opvolger van versie 1.0. Lees er meer over hier.

Nog even meer X-Plane 11 nieuws

x-plane-11-user-interfaceHier nog een kort review over de beta versie van X-Plane 11. En waar een simFlight.NL lezer ons attent op maakt, volgens Aerosoft zou de DVD versie van X-Plane uitkomen op 26 januari 2017.

Slapen bij Corendon en Transavia 737 inspectie

luchtvaartnieuws logoIn het maandelijkse item NH Airtime komen deze keer twee leuke items voorbij. Zo kan in Amsterdam overnacht worden in een Corendon hotelkamer… geheel gericht op onze hobby. En tevens een korte inspectie blik op een Transavia 737.

simMarket nog lopende kortingen

banner-simMarket-newyearVrijdag was het die feestdag die inmiddels ook in Europa wordt aangegrepen om kortingen te vergeven. simMarket deed natuurlijk ook mee en heeft nog steeds een flinke lijst met korting acties lopen. U vindt hier het overzicht met vele malen 50% en zelf tot 60% korting.

Alleen in de lucht, vrij als een vogel

Even een kleine promo voor het zweefvliegen. Wordt ook wel vaak gezien als de basis van. Kijk maar naar de film “Sully”.

FroogleSim News – 27 november 2016

Ook nu weer een Frooglesim nieuws video

Verder lezen →

Aerosoft Garray LEGY voor X-Plane 10

aerosoft-legy-garray-x-plane-10Onder de productgroep Spaanse vliegvelden ontwikkeld Latinwings Garray voor gebruik binnen X-Plane 10. In dit forum bericht vindt U flink wat afbeeldingen waarop te zien is dat het product volgens mij wel bijna gereed is.