Orbx – Preview Dubrovnik (LDDU)

LDDUHet ziet er wel weer schitterend uit. Een aantal preview screenshots van de scenery “Dubrovnik” (LDDU). Zo wordt het met Orbx steeds leuker vliegen in Europa. De omgeving is haast nog mooier dan het vliegveld zelf.

ROF WW1 Flightsim 66% korting

777 rof rise of flight sopwith strutterRise Of Flight bestond begin deze maand 7 jaar. Daarom loopt er een flinke korting actie van 66% op alle diverse uitbreidingen op de basis sim. Deze duurt nog tot de 30e. U kunt een kijkje nemen bij hun eigen website of bij de Steam pagina.

Aerofly 2 – beschikbaar


Een product waaraan ook al even gewerkt is maar tussendoor niet veel nieuws bekend van geworden is Aerofly 2. Het product is nu dan ook spontaan verkrijgbaar via Steam voor €45. Ziet er grafisch netjes uit, maar Froogle omschreef het volgens mij als een simpelere flightsim. Maar ook voor die producten is natuurlijk een markt.

Dovetail Games Flight School – beschikbaar


Zoals verwachten, en deze keer ook waargemaakt, is Dovetail Games hun op Fsx gebaseerde product Flight School uitgegeven. Het is verkrijgbaar via Steam voor een vriendelijke €15 dus daar hoeft U het niet voor te laten. Zeker zijn geld waard als U weet dat Ftx Global erin gebruikt is.

PMDG B747 V2 – vervolg

PMDG 744BCFOok voor de PMDG B747 v2 een vervolg bericht in het forum en de verwachting dat het toestel binnen kort in beta testen zal gaan. Mooi om te lezen met hoeveel passie men deze kist weer ontwikkeld.

PMDG DC-6 – vervolg, uitgave 01-06-2016

pmdg dc-6 met trappetjesEen flinke forum post, en waarschijnlijk ook de laatste voor uitgave, over PMDG zijn DC-6. Deze kunnen we volgende week, 1 Juni verwachten voor in X-Plane. Fsx gebaseerde vliegers zoals ik dienen nog wat meer geduld te tonen. Zet een kopje thee of koffie en geniet van het nieuws wat U van dit product mag verwachten.

Aerosoft – Mega Airport Frankfurt v2

Wat meer kunnen wij hierover zeggen. De nieuwe versie van het vliegveld Frankfurt (EDDF) is uit. Versie 2.0 onder de naam “Mega-Airport”. En gezien de grote klopt dat ook wel. Ook deze software titel is weer te koop via uw account van simMarket. (met evt. een kleine 7 euro korting voor de vorige bezitters van deze scenery).  Verder lezen →

Sim-Wings – Malaga X preview

MalagaXMogelijk is dit project ons geheel ontschoten. “Malaga X” (LEMG). Ik kwam nog geen eerdere recente berichten tegen hier op simFlight.NL. Een scenery project van sim-Wings dat nu al zo’n anderhalf jaar duurt. Hier kunt u de eerste aankondiging nog lezen. Met een beetje geluk kunnen we toch deze zomer nog een vlucht plannen naar het zonnige Malaga.  Verder lezen →

HCC Haaglanden – 25 mei 2016

banner-HCCHaaglandenMorgen is het alweer de 4e woensdag van de maand, dan staat er weer een bijeenkomst op de agenda van de FSgroep HCC Haaglanden gepland. Helaas is de agenda nog niet bekend. Mogelijk een soort van inloop avond. Verder lezen →

Nvidia – GeForce 368.22 Driver

nvidia-logoZojuist is er een driver update uitgekomen voor de Nvidia videokaarten. Versie 368.22. In deze PDF kunt u er nog veel meer overlezen.  Verder lezen →

DTG Flight School – nog 1 nachtje geduld


Morgen kunnen we allemaal het vervolg van DTG op Fsx-Se gaan bewonderen zijnde Flight School. Voor diegene die het product reeds aangeschaft hebben dan kunnen zij het ook alvast downloaden (nog niet spelen). Aangezien de download 40Gb is kunt U zo de eventuele drukte en bijbehorende problemen morgen voor zijn.
Bovenstaande video laat een planning en uiteindelijke korte vlucht naar London City zien, en dus ook de stad. Toch prachtig om zoveel autogen te kunnen draaien.

FroogleSim News – 22 mei 2016

Ook nu weer een weekoverzicht, dankzij Froogle,

Verder lezen →

Blue Sky Star Simulations – CRJ200 Sound Package

Blue Sky Star Simulations heeft een sound package gemaakt voor de CRJ-200 add-on voor X-Plane. Het betreft een al wat langer bestaande add-on vandaar dat de grafische kwaliteiten niet meer aan de huidige standaarden voldoen. Wat dat betreft gaat het snel bij X-Plane. En als ik zo hoor heeft Blue Sky Star Simulations de ambitie om ook op geluidsgebied de lat wat hoger te leggen. De sound-package is te koop bij o.a simmarket.

 

Fokker Dr-1 voor X-Plane

Aerobask heeft voor X-Plane de Fokker Dr.1 uitgebracht. De add-on is een soort eerbetoon aan de vlieghelden uit de eerste wereldoorlog. Deze dramatische oorlog heeft de ontwikkeling van het vliegen in een stroomversnelling gebracht, maar wat een verschil als je het vlieggedrag vergelijkt met de huidige toestellen. Deze vroege vogels waren niet veel meer dan veredelde fladderaars. Dus als je eens wat anders wilt vliegen dan een bedaarde Cessna dan zou je deze add-on kunnen proberen.

IXEG Boeing 737-300 Hotfix

B733_8De Boeing 737-300 van IXEG heeft een update gekregen naar versie 1.04. Het betreft een zogenaamde hotfix, waarbij diverse verbeteringen zijn aangebracht in de programma-code. IXEG en X-Aviation hebben een efficiënte manier gevonden om gerapporteerde bugs snel te kunnen herleiden, te corrigeren en deze via een bijna wekelijkse update aan te bieden bij de gebruikers. Verder lezen →