PMDG B747v2 25-11-2015

PMDG 747-400 v2 Synoptics and SurroundingsEn na regelmatig voor U het forum volgen is er dan deze keer weer nieuws vanaf PMDG, betreffende hun in aanbouw zijnde b747v2. Deze keer een aantal eerste afbeeldingen van de virtuele cockpit. Begeleid door een flinke tekst welke ik nog niet gelezen heb, dus ik laat mij net zo verrassen als U via deze verwijzing.

simMarket 1360x korting

simmarket drzewiecki 50 pct kortingRob bracht ons ook al op de hoogte en ik kwam bovenstaande actie van Drzewiecki nog tegen. Daarnaast heeft simMarket een Sales pagina waarop totaal 1360 producten met korting te koop zijn. Het zou toch bijna te veel zijn.

FSClub Friesland – 26 November 2015

banner-FSClubFrieslandMorgen avond wordt er  weer een clubavond gehouden van de FSClub Friesland in Haskerdijken. Klikop ‘Verder lezen…. voor de agenda van deze avond. En het blijft niet alleen bij theorie, maar ook een praktische avond. Verder lezen →

Vliegen om te Helpen (3DOF)

Nog even onder de aandacht, een nieuwe video (promo) van dit project.

Verder lezen →

simMarket – Black Friday

BlackFridayU heeft nog een paar dagen om voordeel te halen uit deze actie. Black Friday bij simMarket. Met toch wel veel keuze. En in nieuwsbrief #10 staan nog een paar andere titels die wat extra aandacht  krijgen.

FTX Global – Jena Schoengleina (EDBJ) P3Dv3

EDBJEen nieuw scenery project van Thomas Zipfel van het Orbx team. Betreft het ‘kleine’ GA vliegveld “Jena Schoengleina” (EDBJ). Deze scenery zou perfect passen voor FTX Global, maar er wordt ook gewerkt aan een FTX Germany. Dit scenery pakket omvat ook het kleine vliegveld “Weimar Umpferstedt” (EDOU) en komt uit als een budget payware scenery. Bekijk hier de eerste screenshots.

Milviz F-4J/S en F-4E Phantom II

Milviz F-4JBovenstaand ziet U een uitbreiding op de F-4E, welke de F-4J/S wordt genoemd. Dit toestel is inmiddels beschikbaar en bied U de aanvullende optie om het toestel te gebruiken op- en vanaf vliegdekschepen. Daarnaast is de eerder uitgegeven E versie alsmede deze J/S versie voorzien van een gedeelde cockpit. Hiermee heeft U dus de mogelijkheid om, zoals bedoeld, samen dit toestel en zijn systemen te bedienen. Top om na o.a. Aerosoft zijn Airbus en onlangs Majestic zijn Q400 deze mogelijkheid ook bij Milviz te vinden. (waar blijft PMDG?) Beide F-4 toestellen zijn te koop via simMarket.

Aerosoft – Calvi X (LFKC) Official Video

Nog even deze scenery onder de aandacht brengen. Het vliegveld op Corsica, Calvi X. (LFKC) uitgegeven door Aerosoft. Er zullen nog meer vliegvelden volgen van dit eiland.

Blue Sky Scenery – Cape Flattery

JAC_North8West19_1Het was hier op simFlight.NL even stil omtrent het nieuws van deze gratis scenery. En toch kwamen er de afgelopen weken steeds weer nieuwe gebieden uit van de Blue Sky Scenery. Zoals nu ook “Cape Flattery“. Met het uitbrengen van dit nieuwe gebied c.q. scenery “Cape Flattery ” is het nu mogelijk om de gehele westelijke kustlijn van de USA van Mexico tot aan de Canadase grens over fotografische Blue Sky Scenery te vliegen. Voor het team een hele mijlpaal. Gefeliciteerd !!

HCC Haaglanden – 25 November 2015

banner-HCCHaaglandenMorgen is het alweer de 4e woensdag van de maand, dan staat er weer een bijeenkomst op de agenda van de FSgroep HCC Haaglanden gepland.  Klik op ‘verder lezen…’ voor het programma. En woont u in de buurt, een aanrader om daar eens heen te gaan.  Verder lezen →

Frooglesim News – 22 November 2015

Hier weer het Frooglesim Nieuws van afgelopen week:

Verder lezen →

Emerald Scenery Design – Solomon Islands

Emerald Scenery Design Solomon IslandsHet veld Kaghau gelegen op de Solomon eilanden is beschikbaar gekomen voor Fsx en P3Dv2 door uitgever Emerald Scenery Design. Aan een P3Dv3 wil men op een later tijdstip gaan werken. Op de website staan een aantal afbeeldingen welke er wel zeer tropisch uitzien. (moest U vanmorgen nog uw autoruiten krabben?)

ATCpro.com – kennismaking

atcpro logoNaast de bekende online vlieg netwerken waarop U als ATC aan het werk kunt is er ook steeds meer software verkrijgbaar waarbij U deze uitdagende taak kunt uitoefenen. Zo ook via de website ATCpro.com. Men heeft zelfs een Youtube kanaal waarop de eerste video lessen te zien zijn, zodat U zichzelf deze kunst kunt aanleren. Ikzelf heb weleens een periode als ATC controller online gewerkt en kan uit eigen ervaring aangeven dat het een zeer leuke uitdaging is. De uren ‘vliegen’ voorbij. 😉

Albysim – Mombasa Moi Int. FS2004


Alby van de gelijknamige uitgever stuurde ons een email waarin hij aangeeft dat eerder dit jaar Mombasa HKMO is uitgegeven voor FS2004. In bovenstaande video wordt dit product getoond en zoals te zien is het rijkelijk aangekleed maar toch ook wel weer wat simpel getekend. Voordeel is dat het product hierdoor zeker soepel zal draaien, en het is nu eenmaal lastig om de grote bekende ontwikkelaars bij te houden qua kwaliteit. U kunt het veld hier downloaden en 6 minuten uitproberen. Na een kleine donatie is het geheel van U en kunt U van nog aanvullende opties genieten.

simMarket – Nieuwsbrief November 2015 #8

banner-simMarketWederom een nieuwe nieuwsbrief van simMarket. U kunt deze nieuwsbrief hier ook lezen. Deze staat geheel in het teken van “Black Friday“. Ondanks dat het nu al maandag is, loopt deze actie nog steeds.