GeForce 388.00 WHQL driver uitgekomen

Er is weer een nieuwe Nvidia driver uitgekomen, Ikzelf heb deze alleen nog maar onder Xplane V11.10 een half uurtje uitgeprobeerd, en ook deze driver lijkt weer prima te werken, De echte test zal ik morgenavond doen met P3D V4.1, AeroflyFS 2, en natuurlijk Xplane 11.10 Hier te vinden voor Windows 7 t/m 10 in zowel 32-bits  en 64-bits versies:guru3d.com/files-details/geforce-388-00-whql-driver-download.html

Amsterdam voor Tracon!2012

Zijn er al simFlight lezers die hier al ervaring mee hebben. De Amsterdam sector file voor Tracon!2012. Of zijn er nog veel leukere/modernere manieren voor het regelen van het luchtverkeer rond Schiphol.

Mk-Studios Fuerteventura 2017 Fsx / P3D


Vele ontwikkelaars passen hun producten aan voor ondersteuning van de vele Fsx gebaseerde producten. Zo ook Mk-Studios. Genoemd product werkt vanaf Fsx t/m P3Dv4.1 en is te koop via simMarket voor €25 ex.

Vidan Design Zealand X mesh – beschikbaar

Vidan is voor Denemaken wat NL2000 dan wel UK2000 voor Nederland of Engeland is. Deze keer hebben ze een 1 meter mesh beschikbaar gesteld voor Zealand. Op dit Deense eiland is Kopenhagen gelegen welke op 60 centimeter detail wordt geleverd. Beschikbaar via simMarket voor €15 ex. U kunt uzelf eventueel ook meteen verwennen met FlyTampa hun Copenhagen product. Deze staat op simMarket voor €33.

Flight Sim Jewels – Society Islands

Via email werd ik gewezen op deze ontwikkelaar / uitgever en hun nieuwe product Society Island voor Fsx / P3D. De omgeving van Frans Polynesië is in detail getekend en vooral de hoge Mesh kwaliteit valt snel op. Flight Sim Jewels heeft ook nog enkele andere producten waaronder speciale zee of nachthemel kleurstellingen. Ook X-Plane wordt bediend door bijvoorbeeld Hawaii het grote eiland voor versie 10 en 11.

Aeroplane Heaven Republic P-47D preview

Aeroplane Heaven werkt alweer een flinke tijd aan de kist welke terecht de eerste echte ”Tank killer” genoemd mag worden, de Replublic P-47D Thunderbolt. Een taak waarvoor in onze tijd vooral de A-10 Thunderbolt II (Warthog) gebruikt wordt. Daarnaast waren niet alleen Tankbemanningen maar ook personeel op Duitse/Italiaanse treinen in WW2 doodsbang voor deze kist en haar dappere vliegers. Hier de preview shots.

Carenado DO-228 komt eraan voor Xplane V11

Carenado geeft op hun Facebook aan dat het niet lang meer zal duren voor hun prachtige DO-228 nu ook voor Xplane V11 uikomt, Zelf vind ik vooral de liverie van onze eigen Kustwacht prachtig, en net zoals de FSX/P3D versie zal deze liverie er ook nu weer bijzitten, mooi! Hier de link: nl-nl.facebook.com/Carenado/

Released! Majestic Dash-8 Q400 Pilot & Pro editions voor P3D V4

Zojuist uitgekomen zijn de Majestic Dash-8 Q400 Pilot en Pro editions voor P3D  V4/4.1, natuurlijk verkrijgbaar bij ons vertrouwde simMarket voor de prijs van 49.95 Euro,  en de Professional edition voor 74.95 Euro, mocht u de 32 bits versie al hebben koopt u ze voor maar 17.95 Euro (Pe) en  24.95 Euro (Pro) Voor alle info/aanschaf gaat u naar simMarket.

Verder lezen →

NL2000 – Freeware-Szenerien

Mooie promo voor de NL2000 Scenery via de Duitse flightsim website FlusiNews.

FSweekend kan het nog goedkoper

Ik kreeg deze link nog toegemaild. Zelf heb ik een Museum jaarkaart, dus ik kom er sowieso wel makkelijk binnen. Geen account op Social Deal, dus kan het niet gelijk uit proberen. Wie durft en wat kost het dan ?

FSweekend – Nog een paar toppers !!

Nog maar 2 weken te gaan en dan is het FSweekend time. Met een aantrekkelijke korting van het Aviodrome hoeft het geen excuus meer te zijn om nu eens niet te komen. Met op het laatste moment nog een paar leuke toevoegingen:

  • Zaterdag geeft Aerosoft een lezing over twee nieuwe fligt simulators.
  • Bleu Cockpit is een commerciële deelnemer en komt in de uiverzaal met een hele grote A320 cockpit.
  • GeoFS is een web based sim en geeft demo’s op zijn stand in de Uiverzaal
  • En de koninklijke Luchtmacht komt met een grote truck met 2 F16 sims waar het publiek een vlucht in kan maken.

Verder lezen →

FSweekend – Bestel je tickets met 25% korting

Het grootste Flight Simulator-evenement ter wereld is terug in Luchtvaart-Themapark Aviodrome! Op 4 en 5 november ervaar je hoe het voelt om piloot te zijn van bijvoorbeeld een Boeing 747 of een F-16 én wordt je op de hoogte gebracht van de nieuwste trends op het gebied van vliegsimulatoren. Bestel je tickets met 25% korting! Mooie actie van het Aviodrome.

Just Flight – PA-28R Arrow III (X-Plane 11)

Nog even weer een promo video over deze Piper 28R Arrow III. Uitgegeven door Just Flight en in samenwerking met het team van Thranda Design.

En nu we toch bezig zijn!

Nog meer prachtig en bovenal gratis X-Plane V10 / V11 moois. Voor de liefhebbers van Franse kisten waaronder de kleine maar uiterst wendbare ”Alpha Jet” trainer of de zwaardere ”Rafale” Fighter/Bomber. Meer info is er op deze website.

Gratis DC-3 addon voor Xplane V11 en V10

Hoi allemaal, Ik kwam zojuist bij toeval deze gratisDC-3 addon tegen, een addon met absolute ”Payware” kwaliteit, Voor Xplane V11 kunt u  de bovenste link gebruiken, en voor Xplane v10 de onderste, Have fun!

forums.x-plane.org/index.php?/files/file/40334-awxdc3beta2_2xp11zip/

forums.x-plane.org/index.php?/files/file/40316-awxdc3beta22zip/