Aerosoft / SimWings La Palma – beschikbaar

aerosoft la palmaWe konden nog maar net van een video van dit vliegveld en het eiland La Palma genieten en de software is uitgegeven door de combinatie Aerosoft en SimWings. Verkrijgbaar via simMarket voor €20. Vliegt U deze zomer naar de Canarische Eilanden? Indien gewenst zijn er inmiddels diverse producten verkrijgbaar van deze eilanden.

Realworld Scenery – Florida Photoreal Scenery

Realworld Scenery Florida Photoreal SceneryDrukke tijden voor de bewoners van Florida / Miami. Begin deze maand bracht Aerosoft nog Daytona uit en Realworld Scenery heeft 4 fotografische pakket voor ons gereed. Per deel kosten deze €15 en zijn te koop via simMarket. Op FlightSim.Com wordt dit product wat kritischer omschreven, want fotografische ondergrond heeft nu eenmaal zijn voor- en nadelen.

Ftx Pago Pago Int. NSTU – kennismaking

ftx pago pago int nstuTijdens het koffers pakken voor een weekje vakantie liet Ftx ons kennis maken met een nieuw project, Samoan Experience. Draaiende om het veld Pago Pago NSTU gelegen te Samoa. U krijgt een geheel nieuwe sim ervaring met koraal, (voormalig) vulkaaneilanden, weggeroeste schepen, lokale kerkjes en wat al niet meer. (Palmbomen!) In het forum staan inmiddels diverse items met afbeeldingen, via deze konden wij kennis maken.

IRIS – Grob Twin Astir

IRIS-GrobTwinIRIS Flight Simulation Software heeft ook de zweefvlieg wereld ontdekt. Zij werken nu momenteel hard aan een tweezitter voor in FSX. De Grob Twin Astir. Het toestel wordt vaak gebruikt als opleidings tweezitter maar is ook zeer geschikt voor het vliegen van simpele acrobatische manoeuvres. Bekijk ook hier de screenshots maar eens via Facebook.

Pacific Islands Simulation – Taipei Taoyuan Int. (RCTP)

RCTPDit scenery project van Pacific Islands Simulation liep ebige vertraging op, maar gezien de screenshots lopen ze dit nu aardig in. Het vliegveld “Taipei Taoyuan Int. (RCTP)” in Taiwan ziet er al aardig compleet uit. Bekijk hier via Facebook nog maar eens een paar screenshots.

Flight1 – G530 Simulator Enterprise Edition

F1-G530 SimulatorFlight1 heeft nu ook een hardware uitvoering van de Garmin G530 GPS. Bedoeld voor in de General Aviation. Ook geleverd met de software erbij. Zij claimen dat deze uitvoering een bijna 1 op 1 uitvoering van de real thing is. Werkt onder FSX en Prepar3D. Eigenlijk alleen te bestellen indien je in Amerika/Canada woont. Maar deze unit zal vast en zeker later ook op de Europese markt te verkrijgen zijn. Lees er meer over hier.

Just Planes – Kenya Airways 787 Dreamgirls

Een Blu-ray DVD van Just Planes over Kenya Airways. Een maatschappij welke in Afrika vliegt met de nieuwe Dreamliner 787. En met een crew die alleen uit vrouwen bestaat. U wordt meegenomen op een vlucht van Nairobi naar Kinshasa. Deze DVD is te bestellen via simMarket.

Taxi2Gate – Seattle-Tacoma Intl. (KSEA) Video

We laten de video hier op simFlight.NL ook nog maar even zien:

Te koop via simMarket voor rond de 29 euro. En er is ook een patch voor diegene die de Orbx PNW scenery gebruiken. Lees er meer over hier.

Orbx/FTX – Jackson Hole (KJAC) v1.1

KJAC-1v1Jarrad Marshall werkt ook nog steeds b.v. aan een al eerder gemaakte en allang bestaande scenery. “Jackson Hole” (KJAC). Binnenkort komt hier dus een update vooruit. Lees er meer over hier. De ‘oude’ scenery is nog een paar dagen met 37% korting te koop.

Touring Motor Glider Fly-In EHMZ

tmg-flyinLees er nog iets meer over hier. Leuk voor als je toch in de buurt woont. En de prijzen in het restaurant zijn zeer schappelijk.

simMarket – Nieuwsbrief Mei 2015 #6

banner-simMarket201409En voor de maand Mei, weer een nieuwsbrief van simMarket. Met ook deze keer weer een aantal aanbiedingen. U kunt deze hier bekijken.

FSClub Friesland – 30 mei 2015

banner-FSClubFrieslandDeze keer eens niet op de laatste donderdag van de maand, maar nu eens op een zaterdag. Namelijk a.s. zaterdag 30 mei 2015 wordt er namelijk een clubdag gehouden van de FSClub Friesland in Haskerdijken van 10:00 tot 16:00 uur. Er wordt die dag met de clubleden gevlogen. De deuren staan open voor nieuwsgierigen. Meer info over deze club c.q. avond via hun website.

Aerosoft Official – Sim-Wings La Palma X

Binnenkort beschikbaar … La Palma X van Sim-Wings uitgegeven door Aerosoft

Cessna 177 Cardinal van Alabeo nu voor X-Plane

C177 Alabeo X-PlaneAlabeo heeft voor X-Plane weer een nieuw vliegtuig aan virtuele hangar toegevoegd. Dit keer kun je met de C177 het luchtruim onveilig maken. Het toestel heeft een cockpit met inmiddels klassieke meters. Het toestel is geschikt voor X-Plane 10.30 en hoger en maakt gebruik van de nieuwe gedetailleerde GPS. Verder lezen →

HCC Haaglanden – 27 Mei 2015

banner-HCCHaaglandenDe 4e woensdag van de maand, dus a.s. 27 mei 2015 staat er weer een bijeenkomst op de agenda van de FSgroep HCC Haaglanden. Klik op ‘verder lezen…’ voor het programma. En woont u in de buurt, een aanrader om daar eens heen te gaan.  Verder lezen →