simMarket Carenado DO228 – beschikbaar


Het heeft een weekje geduurd na de eerste uitgave maar bovenstaande DO228 is nu ook verkrijgbaar via simMarket, voor de prijs van €45. Het product is ook direct het best verkochte van deze week zag ik. Houdt U van STOL eigenschappen en motoren die net even anders reageren dan gemiddeld dan is dit misschien wel een toestel voor U?

Aerosoft CRJ ‘pre-order’

airline2sim aerosoft crjOnlangs is de OVPA live stream gehouden waarin ook Mathijs van Aerosoft aan het woord kwam. Hij gaf ronduit toe dat bovenstaand project hun langste ooit is en dan men nog 100+ items te verbeteren heeft. Dit is volgens zeggen een klein aantal. Uitgave kruipt, al lange tijd, dichterbij. Inmiddels kunt U het product als vroege klant wel alvast met 15% korting bestellen waarna er €43 overblijft. Of dit nu om de boxed of download versie gaat weet ik echter niet.

DC-3 Dakota ‘Doornroosje’ vaart door Amsterdam

Via Luchtvaartnieuws.nl kwam ik bovenstaande video tegen. De DC-3 op transport naar Lelystad dwars door Amsterdam centrum. Speciale beelden en voor de gelegenheid plaatst men er ook nog die van de enkele jaren geleden vervoerde B747 onder. En via deze website, van Berend Jan Floor, is er nog een mooi verslag van te lezen. Met zeer fraaie foto’s.

ORBX – Dubrovnik

Al even uit en beschikbaar maar gezien het gebrek aan tijd heb ik er nu pas een video van gemaakt Dubrovnik is een mooie locatie en zeker de moeite waard om een kijkje te nemen

simMarket – Nieuwsbrief September 2016 #7

banner-simMarketZo midden in de week weer een aantal software items die extra worden belicht in de nieuwe nieuwsbrief van simMarket.

FSClub Friesland – 29 September 2016

FSClub-Friesland-2016Vanavond is er weer een bijeenkomst in het hoge Noorden van de FSClub Friesland. Weer een gezellig samenkomen en die avond worden er ongetwijfeld weer plannen gemaakt voor het Flightsim seizoen 2016/2017. Voor meer informatie, ook voor cockpitbouw, zeker even op de genoemde website kijken !.  Verder lezen →

A.s. vrijdag 30-09-2016 EditieNL

EditieNLEen Twitter bericht: “ en zijn a.s vrijdag te zien bij om 18.15 op RTL4″. Zie ook nog eens deze newsitem op simFlight.NL.

FlyThisSim – VOR Navigation

Een VOR Navigation les van FlyThisSim.

HCC Haaglanden – 28 september 2016

banner-HCCHaaglandenMorgen is het alweer de 4e woensdag van de maand, dan staat er weer een bijeenkomst op de agenda van de FSgroep HCC Haaglanden gepland. Klik op ‘Verder lezen…’ voor de agenda. Vooral voor diegene die nog niet onder Windows 10 draaien.

Verder lezen →

Quality Wings B787 – vervolg


Naast bovenstaande video welke van de zomer op de beurs in Amerika geschoten is kunnen we via deze Facebook update voor het 3e kwartaal van 2016 weer helemaal bij zijn wat betreft Quality Wings hun B787 project. Ziet eruit alsof men al bijna klaar is. Ik heb zelf beide items nog niet bekeken dus als U dat nu wel doet weet U meer dan ik nu. 🙂

FroogleSim News – 25 september 2016

Vorige week was er geen FroogleSim nieuws, maar nu weer een kleine 10 minuten aan flightsim news. Altijd weer goed voor een paar minuten fijne kijk plezier.

FlightSimulator Groep Groningen – 26-09-2016

banner-FSGGVanavond is er weer een bijeenkomst van de FlightsimulatorGroep Groningen. Er wordt een presentatie gehouden over het online vliegen.  Verder lezen →

FlyTampa Schiphol EHAM – vervolg

flytampa schiphol eham 24-09-2016Vanmorgen is bovenstaande afbeelding van het in aanbouw zijnde Schiphol door FlyTampa geplaatst. Leuk om te zien dat die ene bank ook reclame voor fs maakt. Wilt U de afbeelding vergroot weergeven dan dient U hier te klikken. Nog even geduld en dit mega vliegveld zal ook bij het simMarket FlyTampa lijstje behoren.

OVPA – FS web conferentie

www.twitch.tv/ovpa
De laatste tijd spreek ik met regelmaat Dave Hodges van OVPA en hij is altijd erg vriendelijk en enthousiast. En daarnaast ook meestal langdurig aan het woord. OVPA is een organisatie gericht op (veilige) multiplayer sessies, vooral met de Majestic Q400. Daarnaast ondersteunen zij ontwikkelaars om toestellen, beter, geschikt te maken voor online vliegen. Aankomende Zaterdag 24 September organiseren zij een ´Flight Sim Web Conference´. Enkele grote commerciële bedrijven voor onze fs hobby zullen aanwezig zijn met nieuws en te vergeven software titels zijnde: Dovetail Games, REX Simulations, Aerosoft, FSFX, en Airline2Sim. Het evenement zal op hun eigen website gehouden worden. Om deze te volgen dient U zich wel, gratis, te registreren.

simMarket – Nieuwsbrief September 2016 #6

banner-simMarketWeer een nieuwsbrief van simMarket.