Aerosoft Official – Berlin Tegel X 2016

Nog niet beschikbaar maar al wel vast een video voor Berlin Tegel 2016 van Aerosoft. Wanneer zal deze sluiten en die nieuwe luchthaven toch open gaan? 😉

SIMstarter NG – Eerste indrukken

Een video van Frooglesim over de ‘nieuwe’ software SIMstarter NG, uitgebracht door Aerosoft. Maikel had er al eerder een newspost over gemaakt.

DTG – Stephen Hood, creative director

DFlightSchoolOp de website van PCGamesN een klein interview met Stephan Hood, creative director bij DoveTail Games. Over de nieuwe Flight School versie van FlightSimulator. Niet echt een vernieuwend interview. FlightSchool het idee gebaseerd op Fs2004, in het nieuwe jasje van FSX en wat weer een nieuwe markt c.q. publiek kan aanspreken. Daar moeten we het dan zeker van hebben. Nieuwe aanwas in deze hobby kunnen we zeker gebruiken. Lees het interview hier.

FSMagazin – 03/2016

FSM201603Dit Duitstalige Flightsim blad “FSMagazin” is al weer even uit. Het April/Mei nummer. Als PDF te lezen en te bestellen via uw account van simMarket. Ideaal voor op de iPad bijvoorbeeld.

Weer vol met informatie over diverse software titels en dito hardware. Ook handig voor een regenachtige dag is deze linklijst van FSMagazin. En bent u extra handig met de duitsetaal dan is hier nog een plus-artikel met als titel: “Cessna 172 IFR-Emergency“.

Verder lezen →

simMarket – Nieuwsbrief April 2016 #8

banner-simMarketOok vandaag weer een nieuwsbrief van simMarket. U kunt deze hier bekijken

Aerosoft Mega Airport Brussel – vervolg

aerosoft brusselNaast de hieronder geschreven items hier nog meer Aerosoft nieuws. Deze keer verwijs ik echter eens naar de uiteindelijke bouwer van het product, Brussel, zijnde GayaSimulation via dit Facebook bericht.

JustFlight Mosquito – beschikbaar

justflight dh98 mosquitoBovenstaand klassiek toestel is nu beschikbaar via JustFlight. Niet te verwarren met deze 2010 versie, heerlijk om te zien hoever de ontwikkeling is gekomen! Deze vernieuwde versie is tijdelijk met korting te koop.

Aerosoft Genoa – vervolg

Genoa-02Nadat we in de zomer van 2015 o.a. bovenstaande toch wel spectaculaire afbeelding kregen te zien van Genoa bleef het verder stil. Tot afgelopen Vrijdag toen er weer een 5-tal afbeeldingen getoond werden. Wie weet kunnen we deze zomer weer een vlucht naar de Middellandse zee maken voor een nieuwe bestemming in Italië?

Aerosoft Berlin Tegel – vervolg

aerosoft berlin tegelTen Noord Westen van Berlijn legt dit door Aerosoft in aanbouw zijnde Berlin Tegel welke een vervolg is op dit reeds in 2012 uitgeven product. Jeroen laat zien dat hij al aardig is opgeschoten met zijn video dus wie weet is het veld zelf ook bijna klaar voor uitgave? Hoe dan ook, nog enkele nieuwe afbeeldingen in het forum.

Ftx openLC NA – vervolg

ftx global openlc north americaLeuk nu er weer een nieuw groot Ftx product in beta is gegaan, met regelmaat verschijnen er nieuwe afbeeldingen in het forum. Iain laat ons opnieuw afbeeldingen van Noord Amerika zien en tevens van de nieuwe belichting techniek die voor de grotere steden gebruikt gaat worden. En dit laatste geld dan uiteindelijk voor het basis product Ftx Global, dus wereldwijd.

DTG Flight School – Approach & Landing

Voor de hard-core simmer een behoorlijke stap terug, maar voor de beginnende piloot een perfecte opstap. Laat de jeugd maar weer interesse krijgen. Ook zal de scenery hierin wel bijdragen, daar er een samenwerking met Orbx is.

FSClub Friesland – 28 April 2016

FSClub-Friesland-2016A.s. donderdag 28 april, de dag na Koningsdag, is er weer een bijeenkomst in het hoge Noorden van de FSClub Friesland. Deze avond staat in het teken van FSUIPC. Dus elke vraag daarover kunt u dan stellen. Tevens ook elke vraag m.b.t. cockpit bouw, daar zijn ze in het hoge noorden wel aardig mee bekend. Klik op ‘Verder lezen…’ voor het programma.  Verder lezen →

FSX – A Bush Pilot Challenge

Jammer dat het eigenlijk alleen maar screenshots zijn in een video. Een nieuw adventure pakket voor in FSX. Inclusief 9 kleine vliegveldjes. Alleen aan te vliegen m.b.v. de GPS. Inclusief documentatie, daarin zullen waarschijnlijk wat ideeën voor de vluchten in staan. Verkrijgbaar via simMarket voor rond de € 12,-.

FTX – Narvik Airport Video Tour (ENNK)

Vandaag echt zo’n video Youtube dag. Vele ‘oude’ video’s eens bekeken, die ik al langer in het ‘archief’ had staan. Deze is echter redelijk nieuw. En behoorlijk scherp. Benieuwd of dat hier thuis ook zo zal zijn, straks……

KLM Cockpit – Fly through the mountains

Hier weten wij toch alles van. Menig flightsimmer zal deze scenery ook op zijn PC hebben staan.