simMarket Alabeo korting

simmarket alabeo 2015Eerlijk gezegd kunt U deze korting actie vrijwel bij elke aanbieder van de Alabeo software vinden, maar onze sponsor wil natuurlijk graag in de aandacht komen. Totaal 33 producten in de schappen en de meeste met deze stevig korting. Zowel verkrijgbaar voor Fsx en X-Plane vliegers onder ons.

Ftx Global en openLc Europa P3D v3 gereed

orbx ftx p3d v3 bannerTsja, de titel zegt genoeg lijkt mij. Toch volgt er nog een verdere omschrijving over de nieuw aangemaakte banners.
Update 08-10-2015: Vandaag is er tevens een nieuwe ‘OrbxLibs’ uitgegeven welke geschikt is voor Fsx / Fsx:Se en P3Dv3. Er zijn geen verdere toevoegingen gedaan dus eventueel pas installeren bij uw volgende Orbx Ftx aankoop.

simMarket voucher / cadeaubon beschikbaar

simmarket gift voucherDat is toch eens slim. De feestdagen kruipen dichterbij en bij simMarket voorzien zo ons nu ook van de optie om elkaar te kunnen verblijden met cadeaubonnen. Verkrijgbaar vanaf €5 en in stapjes oplopende tot €500. Wie geeft U laatst genoemde bon cadeau??? 😉

CAP2 binnenkort via Steam verkrijgbaar

combat air patrol cap 2Reeds in Augustus liet ik U via dit bericht kennis maken met deze in aanbouw zijnde combat sim. Inmiddels ontvangen wij bericht dat binnen enkele weken dit product als ‘early access’ via Steam verkrijgbaar zou moeten zijn. U kunt altijd nog even de CAP2 website bekijken over wat deze sim zal gaan inhouden.

PMDG 07-10-15 product update

PMDG 777 300 Camera P3D v3Het leven van een sim ontwikkelaar kan volgens mij best chaotisch zijn. Het ene moment ben je redelijk op orde voor de diverse sim versie en werk je aan je DC6 en B747. Het andere moment brengt men een nieuwe Fsx-Se of P3D versie uit en kun je diverse installatiebestanden geschikt maken hiervoor. Toch vindt Robert nog wat tijd voor een algemeen update bericht en nieuws over de B777 staart camera.

Tucufrin – La Florida Airport (SCSE)

Even niet in verwarring raken maar dit is een scenery c.q. vliegveld welke in Chile ligt. Genaamd “La Florida Airport” (SCSE). Voorzien van een foto realistische ondergrond en autogen. Geschikt voor FSX/Prepar3D en uiteraard weer te koop via simMarket.

DBS Studio – TCAS FSX Steam Edition

TCAS-FSXVoor de TCAS software van DBS Studio is er nu ook een FSX Steam Edition versie. Kennelijk werkt de gewone FSX versie niet in FSX SE. U dient hiervoor dus een ‘andere’ versie aan te schaffen. Er is wel een upgrade prijs voor de FSX eigenaars van deze software. Meer info hierover via simMarket.

FSweekend Floorplan – nog even geduld

fsw-banner2015Op het moment van schrijven loopt Frans Broekhuijsen in het Aviodrome rond, om te kijken naar de indeling van alle deelnemers voor het FSweekend. Gewapend met een dikke map en meetlint kijkt hij of er weer voldoende plaats voor iedereen is. Nog ideeën en/of suggesties ?

simMarket – Opencockpit Hardware

Een aantal hardware items van Opencockpit zijn nu ook te bestellen via simMarket. Deze hardware leverancier is nu ook weer aanwezig op het FSweekend. Dus een mooie gelegenheid om de hardware eens in het echt te bekijken en te vergelijken met de nog vele andere hardware leveranciers.

Blue Sky Scenery – Mount St. Helens en meer

JAC_North6West15_2De afgelopen weken, dagen zijn er weer een aantal nieuwe gebieden van de Blue Sky Scenery uitgekomen. Zoals “Mount St. Helens”, “Chehalis-Centralia (KCLS)”, “South Bend (2S9)” en “Mount Rainier“.  Geschikt voor FSX & Prepar3D en ook voor FSX Steam Edition. Betreft een fotoscenery, dus framerate vriendelijk.

simMarket – Nieuwsbrief Oktober 2015 #1

banner-simMarketDe bekende nieuwsbrief van simMarket, met weer een aantal nieuwe software titels wordt weer onder uw aandacht gebracht. U kunt de nieuwsbrief hier bekijken.

Pointsoft PRO-ATC/X – update v1.7.0.2

banner-PRO-ATC-XMaikel schreef het al eerder : “Een product wat al langer bestaat en steeds meer volwassen wordt is PRO-ATC/X. Gericht op de piloot welke de standaard FSX verkeersleiding te boven is gegroeid maar liever niet online vliegt. De software bied aangepaste stemmen, verbeterde vlucht begeleiding en is gericht op de IFR piloot welke via een vluchtplan vliegt. Te koop voor €49,95 via de Pointsoft website waar tevens de mogelijkheden worden uitgelegd en via filmpjes wordt gedemonstreerd. Via Flightsim.com kunt u er nog een review van lezen”.

BlackBox Simulation Airbus Xtreme Prologue v0.85.2

BlackBoxA320Wat een nieuwe versie van Prepar3D al niet teweeg brengt. Vele software titels moeten aangepast gaan worden c.q. diverse installers. Onderhand mag je wel een whizzkid zijn en/of veel vrije tijd om dit allemaal uit te zoeken c.q. bij te houden. Ik vond dit wel een toepasselijk plaatje. De icoontjes waarvoor deze software compatible is.

FSUIPC – Versie v4.946 (Prepar3D)

FSUIPC is geupdate naar versie 4.946. Compatible nu met Prepar3D. Meer info op de website van Peter Dowson. Software registratie is mogelijk via simMarket. FSUIPC is een soort interface tussen FSX  & Prepar3D en utility’s. Te installeren als ongeregistreerd, maar bij registratie heb je meer mogelijkheden, zoals de GPSout functie. Ideaal voor Navigatieprogramma’s op je 2e PC.

FSweekend – De Deelnemers

fsw-banner2015Nog minder dan 5 weken dan hebben wij in Nederland weer het grote internationale Flightsimulator weekend. Op de website van FSweekend is alvast te zien welke deelnemers er weer zijn. “Deelnemers FSweekend 2015“. Wij, het team van simFlight.NL, gaan er niet staan met een stand. Wel zal ik er uiteraard die 2 dagen weer bij aanwezig zijn. Rondlopend en hier en daar een praatje maken en uiteraard weer wat foto’s maken.