FroogleSim News – 25 september 2016

Vorige week zondag, de 18e, geen Frooglesim News, maar laten we vooral die van afgelopen zondag niet vergeten.

simMarket – Nieuwsbrief September 2016 #7

banner-simMarketZo midden in de week weer een aantal software items die extra worden belicht in de nieuwe nieuwsbrief van simMarket.

FSClub Friesland – 29 September 2016

FSClub-Friesland-2016Morgen is er weer een bijeenkomst in het hoge Noorden van de FSClub Friesland. Weer een gezellig samenkomen en die avond worden er ongetwijfeld weer plannen gemaakt voor het Flightsim seizoen 2016/2017. Voor meer informatie, ook voor cockpitbouw, zeker even op de genoemde website kijken !.  Verder lezen →

A.s. vrijdag 30-09-2016 EditieNL

EditieNLEen Twitter bericht: “ en zijn a.s vrijdag te zien bij om 18.15 op RTL4″. Zie ook nog eens deze newsitem op simFlight.NL.

FlyThisSim – VOR Navigation

Een VOR Navigation les van FlyThisSim.

HCC Haaglanden – 28 september 2016

banner-HCCHaaglandenMorgen is het alweer de 4e woensdag van de maand, dan staat er weer een bijeenkomst op de agenda van de FSgroep HCC Haaglanden gepland. Klik op ‘Verder lezen…’ voor de agenda. Vooral voor diegene die nog niet onder Windows 10 draaien.

Verder lezen →

Quality Wings B787 – vervolg


Naast bovenstaande video welke van de zomer op de beurs in Amerika geschoten is kunnen we via deze Facebook update voor het 3e kwartaal van 2016 weer helemaal bij zijn wat betreft Quality Wings hun B787 project. Ziet eruit alsof men al bijna klaar is. Ik heb zelf beide items nog niet bekeken dus als U dat nu wel doet weet U meer dan ik nu. 🙂

Frooglesim nieuws 25 September 2016


Spreekt verder voor zich. Ikzelf heb hem nog niet bekeken maar vindt het altijd een fijne paar minuten kijk plezier.

FlightSimulator Groep Groningen – 26-09-2016

banner-FSGGVanavond is er weer een bijeenkomst van de FlightsimulatorGroep Groningen. Er wordt een presentatie gehouden over het online vliegen.  Verder lezen →

FlyTampa Schiphol EHAM – vervolg

flytampa schiphol eham 24-09-2016Vanmorgen is bovenstaande afbeelding van het in aanbouw zijnde Schiphol door FlyTampa geplaatst. Leuk om te zien dat die ene bank ook reclame voor fs maakt. Wilt U de afbeelding vergroot weergeven dan dient U hier te klikken. Nog even geduld en dit mega vliegveld zal ook bij het simMarket FlyTampa lijstje behoren.

OVPA – FS web conferentie

www.twitch.tv/ovpa
De laatste tijd spreek ik met regelmaat Dave Hodges van OVPA en hij is altijd erg vriendelijk en enthousiast. En daarnaast ook meestal langdurig aan het woord. OVPA is een organisatie gericht op (veilige) multiplayer sessies, vooral met de Majestic Q400. Daarnaast ondersteunen zij ontwikkelaars om toestellen, beter, geschikt te maken voor online vliegen. Aankomende Zaterdag 24 September organiseren zij een ´Flight Sim Web Conference´. Enkele grote commerciële bedrijven voor onze fs hobby zullen aanwezig zijn met nieuws en te vergeven software titels zijnde: Dovetail Games, REX Simulations, Aerosoft, FSFX, en Airline2Sim. Het evenement zal op hun eigen website gehouden worden. Om deze te volgen dient U zich wel, gratis, te registreren.

simMarket – Nieuwsbrief September 2016 #6

banner-simMarketWeer een nieuwsbrief van simMarket.

JustFlight – F4E Phantom cockpit

just flight f4e phantom cockpitIk kan jammer genoeg niet meer vinden dan enkel deze afbeeldingen via Facebook. Het ziet er echter wel zeer scherp uit, en een oplettende bezoeker zag een bediening om nucleaire wapens te bedienen…

Imaginesim Charlotte Douglas KCLT v3 – beschikbaar

imaginesim charlotte douglas kclt v3Dit is het laatste bestaande product welke een update heeft ondergaan zodat het ook werkt in P3Dv3. Wederom is men bij Imaginesim zeer te spreken over de algehele verbeteringen van het aantal fps.

Turbulent – Idaho Falls KIDA – kennismaking

turbulent idaho falls kida 2Na flink wat wachten zijn onlangs de eerste twee producten van Turbulent uitgegeven. Men is reeds in Juni begonnen met hun opvolger Idaho Falls. Via deze verwijzing kunt U de eerste afbeeldingen uit het ontwerp programma bekijken aangevuld met een omschrijving.