Aerosoft Garray – vervolg

aerosoft garray 03-08-2016Aan afbeeldingen niet tekort op deze forum pagina. Beginnende met bovenstaande welke reeds eerder getoond is gevolgd door enkele voertuigen welke U zult vinden op het vliegveld gevolgd door enkele met de P3D avatar en afgesloten met een blik vanuit de lucht. Het product schiet aardig op zo te zien.

Orbx Dubrovnik LDDU – ‘final shots’

orbx dubrovnik lddu 16-08-2016Gisteren plaatste Iain zijn laatste afbeeldingen van Dubrovnik dus uitgave ieder moment. Vrijwel onnodig te zeggen dat het weer een prachtig product geworden is van dit team.
Update 22-08-2016: Zoals inmiddels te verwachten viel is nu ook dit Orbx product beschikbaar. Het wordt lastig te bepalen waaraan onze verdiende centen uit te geven.

Flightsim Labs A320-X ontwikkelaars interview


Matt Davies met als onlinenaam Belynz is groot fan van Airbus en zo vanzelf sprekend ook van de onlangs uitgegeven FSLABS A320-X. Bovenstaande video is een interview van 1,5 uur waarin natuurlijk vele wetenswaardigheden voorbij komen.

Captain7 29Palms Nurnberg EDDN – vervolg

captain7 29palms nurnberg eddn 22-08-2016De combinatie van Captain7 en 29Palms heeft genoten van een heerlijke zomer waardoor de ontwikkeling logischerwijs even wat minder snel is gegaan. Op vele verzoek achter toch weer 2 nieuwe afbeeldingen van Nürnberg via dit Facebook bericht.

Flightsim Labs A320-X – v1.01.170 uitgegeven

flightsimlabs a320-xNa 6 jaar ontwikkelen door ontwikkelaar Flightsim Labs is hun A320-X gereed voor uitgave. Echter nog niet beschikbaar nadat de eerste “early adopters’ licenties vergeven zijn. Men wacht definitieve uitgave af om de eerste eigenaren ondersteuning te kunnen geven en eventueel nog verbeteringen door te voeren. Dit product wat mogelijk nog uitgebreider is dan PMDG toestellen zal ala de Majestic Q400 blijvend door ontwikkeld worden, een P3D uitgave hoort daar ook bij. Het product dient zeer serieus genomen te worden en de prijs is daar naar met zijn +- $100. Ik zal onder ‘verder lezen’ enkele video’s plaatsen zodat U kunt zien wat U mag verwachten.

Ftx Eu Duitsland Noord – 4 forum posts

ftx eu germany north berlinOp één dag 4 nieuwe items in het voorbeelden forum van Orbx Ftx over het in aanbouw zijnde Ftx Duitsland Noord. Eén bevat afbeeldingen welke een vergelijking tonen dus hun openLC product en genoemde. Van goed naar beter zo gezegd.

Film trailer “Sully”


Ik ben eerlijk gezegd geen groot fan van Tom Hanks maar deze film trailer wilde ik U niet onthouden. U kunt de film uiteindelijk in Imax formaat bekijken, extreem groot beeld dus.

DCS Bf 109 K4 – beschikbaar


Net beschikbaar en nog tijdelijk met 40% korting waardoor U geen $50 maar $30 betaald voor dit gevechtstoestel. Geschikt voor DCS 1.5 en 2.0. Alle details vindt U op deze product pagina met tevens mooi schetsen van het toestel en natuurlijk schermafbeeldingen.

HCC Zeeland Flight Sim – 18 augustus 2016

Notam215De Flightsim NOTAM van de HCC!Flightsim Zeeland is weer te lezen. Te downloaden via hun website. Absoluut een aanrader ! En dat helemaal gratis. De bijeenkomst van 18 augustus ging niet door daar het Arendshuis nog gesloten was ivm vakantie. 15 september zal weer de eerste GA-Vergadering zijn.  Verder lezen →

Navigraph/NavDataPro – AIRAC Cycle 1609

NewCharts

Afgelopen donderdag zijn weer de 4 wekelijkse update van Navigraph uitgekomen. Ook wel de NAVData, AIRAC Cycle update genoemd. De nieuwe Cycle 1609 is weer te downloaden via de FMS Data sectie van de Navigraph website.

Verder lezen →

FsFan Voorschoten – 21 augustus 2016

FsFan-bannerHier en daar is voor velen de vakantie weer voorbij. Ook voor FsFan. A.s. zondag is er weer een bijeenkomst in Voorschoten. Klik op ‘Verder lezen…’ voor de agenda.  Verder lezen →

TSS – DHC-6 Twin Otter – PT-6A27 Pilot Edition

Een soundpack voor boven genoemde vliegtuig van Turbine Sound Studios. Te bestellen via simMarket voor € 13,41. Met een indrukwekkende aantal van 73 verschillende geluiden ! Uitermate geschikt voor de Twin Otter van Aerosoft. Kennelijk kan het geluid dan nog altijd beter ?

Dubrovnik (LDDU) – Easy Jet approach

Je mag er even voor gaan zitten, maar dan maak je bijna live mee hoe het als passagier voelt om daar te gaan landen. Riemen pas los, wanneer het vliegtuig volledig tot stilstand is gekomen 😉

PC-Pilot augustus 2016

pcpilot 8-2016PC-Pilot is weer uitgekomen met een nieuw nummer vol interessante reviews, tutorials en ander interessant nieuws. De abonnees kunnen weer uitkijken naar een aantal uren leesplezier. Gezellig bij de koffie, zodat onze wederhelft eens niet hoeft te klagen dat we al weer achter de PC kruipen. Verder lezen →

ENHA Hamar Stafsberg (X-Plane)

Uno2_20.jpeg.36d2df852e59617aaaed2f8bb8b1bc07Regelmatig wordt je verrast door de kwaliteit van sommige freeware producten. Deze keer betreft het ENHA Hamar Stafsberg gemaakt door “Antwob”. Hij is onder meer bekend van World2Xplane, maar hij maakt ook diverse vliegvelden, die kennelijk steeds meer levensecht worden. Te downloaden via X-Plane.org.