29Palms Aerosoft Skiathos v1.5 – beschikbaar

Ik plaats niet graag donkere afbeeldingen, want dit kan vooral overdag weinig toevoeging geven i.v.m. zichtbaarheid. Daar deze post te maken heeft met een bestaand product maar vernieuwde p3dv4 uitgave met zijn speciale belichtingstechniek vindt ik het wel passend. U kunt via simMarket uw bestaande Skiathos gratis opwaarderen naar p3dv4 of aanschaffen voor €23 ex. Lees hier tevens wat er zoals verbeterd is op dit mooie zonnige Griekse eiland. Tevens zijn al eerder Samos en Magdeburg opgewaardeerd naar p3dv4. Hiervoor dient U uw product opnieuw te downloaden en installeren.

AFS-DESIGN – WORLD & MOSAIC V4 FSX bij Simmarket verkrijgbaar

FSX en FSX/SE en bovenal FS2004 lijken steeds meer op de achtergrond te verdwijnen aangezien er al veel modernere sims bestaan, maar nu uitgekomen bij Simmarket is AFS-DESIGN – WORLD & MOSAIC V4 voor FSX/FSXse, en FS2004 deze addon verandert uw sim wereld in eentje van hogere kwaliteit, oa worden alle textures twee keer zo scherp, de file zelf is niet zo groot (44mb) maar veranderd wel degelijk een hoop.De kosten vallen ook reuze mee, voor 20.32 Euro heeft u een flink opgeknapt FSX/FSXse, of FS2004, en mocht u in het verleden versie 3 hebben aangeschaft betaald u bij simmarket maar 10.14 Euro, nooit verkeerd! 🙂

Taxi2Gate korting en P3Dv4

Ook ontwikkelaar Taxi2Gate werkt aan zijn producten om deze geschikt te maken om in P3Dv4 te gebruiken. Momenteel ontvangt U overigens 20% korting op alle producten van T2G bij simMarket. Onderstaand 3-tal producten kunt U overigens voor een kleine prijs opwaarderen naar P3Dv4. Hiervoor heeft T2G nog een eigen pagina met verbeteringen van EDDM, LFPG en KSEA.

50% korting bij Simmarket op alle Drzewiecki Design producten

Tot en met 03-12-2017 krijgt u maar liefs 50% korting op alle drzewiecki-design producten bij Simmarket, en het mooiste is dat het geldt voor echt alle producten incl de nieuwste versies voor P3D V4 en Xplane V10/V11.

Nieuwe Xplane V11 ”Alpilotx’s” HD Mesh Scenery V4 preview shots

Weer zijn er nieuwe preview shots verschenen van de aankomende gratis HD Mesh Scenery V4, deze wereldwijde textures veranderen straks uw Xplane V11/V11.10 wereld aanzienlijk, zodra uitgekomen en te downloaden hier laten we het hier op Simflight.nl weten. UPDATE: Ik kreeg zojuist een mail van Alpilotx dat het gehele pakket al in December uitkomt, Dus nog dit jaar kunnen we over een nog veel mooiere Xplane V11 wereld vliegen.

Aerosoft CRJ 700/900 update 1.0.2.0 rev 297


Voor bovenstaand toestel in update 1.0.2 uitgegeven. De lange lijst met verbeteringen zal ik hieronder plaatsen. Het toestel zelf is verkrijgbaar via simMarket voor €51 ex. Als U nu aanschaft heeft U direct de laatste versie.
Verder lezen →

Orbx Whangarei NZWR – vervolg

Na de eerste serie zijn onlangs nog deze afbeeldingen alsmede deze serie vooral in het donker, op het forum geplaatst. Het is voor mij alweer even geleden dat ik boven Ftx New Zealand vloog.

Aerosoft Antonov An-2 – vervolg

Aerosoft heeft een 4-tal nieuwe flink ingezoomde afbeeldingen getoond van de An-2 welke alweer even in ontwikkeling is. Je kunt bijna de teksten vanaf een rotorblad lezen.

OVPA 3e ‘Web Conference’ 2017

Een live interview met diverse ontwikkelaars dan wel uitgevers georganiseerd door de OVPA groep. Verleden keer vielen er mooie prijzen te winnen maar het leuke vindt ik dat via webcam beelden wordt gewerkt, en dat U live uw vraag kunt stellen.

Concord will fly again?

Flight Sim Labs wil graag onze mening, ze vragen op hun Facebook pagina of we intresse hebben in een flink verbeterde Concorde X voor Prepar3D V4, o.a. met geheel vernieuwde HD textures incl HD 3D cockpit/engineers station en veel meer, u kunt dit laten weten door een mailtje te sturen naar: wantconcorde@flightsimlabs.com waarin u naast uw gegevens schrijft “I will buy the Concorde on P3D V4!”, Ik heb het zojuist gemaild, en u?, lees verder voor meer info:

Verder lezen →

FsFan Voorschoten vliegt op 19 november

Beste mensen hebben jullie zin om een rondje om de kerk te vliegen of je ervaringen en natuurlijk ook je eventuele frustraties over sommige flightsim software met ons te delen? Dan zijn jullie uiteraard van harte welkom in Voorschoten. Denk dat wij wel een oplossing vinden en dat je dan ook meteen kunnen laten zien op een van de meegebrachte computers. Zeker na wat we allemaal gezien hebben op het FSweekend moeten er toch weer nieuwe wilde ideeën zijn.

Kijk even op onze website fsfan.nl voor meer detail waar je ons precies kan vinden.
Wij zien jullie graag deze zondag.

Carenado Beechcraft D18 in de maak

Carenado heeft vandaag via Facebook bekend gemaakt aan een prachtige klasieker te werken, de Beechcraft D18, dit toestel werd vooral gebruikt

Verder lezen →

simMarket MP Design Studio – korting

Het is alweer even geleden dat ik op Twitch een product toonde. Maar bezoekers weten dat ik voor ‘low and slow’ graag een heli gebruik. Momenteel kunt U met korting kiezen uit 5 MP Design producten bij simMarket.

Justfligt VC-10 – vervolg

Pas geleden liet ik U kennis maken met Justflight hun ontwikkeling van bovenstaand toestel, de VC-10. Inmiddels is uitgave nabij en kunnen geïnteresseerde alvast hun kennis omhoog halen met deze informatie pagina gericht aan de VC-10.

Gratis vele addons voor Xplane 10 en 11

Er zijn vele sites om gratis addons voor FSX en P3D te downloaden, alle versies in de meesten gevallen, maar voor Xplane is dit wat lastiger, dus het leek mij een goed idee om Xplane.org eens extra onder de aandacht te brengen, Hier vind u veel info over Xplane en bovenal heel veel gratis addons, om te downloaden wel even registreren eerst.