simFlight.nl: 2e hands – Januari 2018

2

Indien U op simFlight.nl een 2e hands product zoekt of juist wilt aanbieden dan kan dit voortaan via dit maandelijkse item. Het idee is om via reacties op dit item uw advertentie op te stellen, of om juist door te bladeren. Bij voldoende animo zal ik per maand een nieuw item opstarten.
Veel plezier met uw aan- of verkoop.

Laat een reactie achter

2 Reacties op "simFlight.nl: 2e hands – Januari 2018"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van
Matthias
Lid

Gereserveerd 🙂

Matthias
Gast
Aangeboden: B737 Throttle Quadrant S van CockpitforYou. Alleen maar 2x gebruikt voor Demo, Geen krasje te zien, dus absolute nieuwstaat! Not motorised, dus ”plug and play” waarbij alle funties werken Fully Backlighted, dus prachtig in het donker Ze mag weg voor 1000 Euro, dit is werkelijk spotgoedkoop! Alleen af te halen, u kunt haar dan ook gelijk werkend zien en uitproberen. Bel svp voor afspraak/info 06-xxxxxx (Mod.), Een berichtje sturen mag natuurlijk ook. Voor Simflight.nl lezers kunnen we hem ook bij u thuis afleveren, en desgewild helpen aansluiten en callibreren zodat ze gelijk werkt binnen uw sim(s), dit doen we… Lees verder »