Milviz FG-1D Corsair uitgekomen voor P3D.

3

Een echt stoere WW2 kist van oa de US Marines en US Navy welke met name in ”The Pacific” werd gebruikt, Na WW2 werd ze door de Amerikanen ook gebruikt in de ”vergeten” Korea oorlog,  Daarnaast hebben o.a. ook de French Navy, Royal Navy en New Zealand Navy lange tijd dit toestel nog in dienst gehad , Inmiddels heeft Milviz hun Corsair uitgegeven, Hier verkrijgbaar voor de introductieprijs 34.99 USD, Later zal dit 39.99 USD worden: milviz.com/flight/products/FG1D/

Let op! Alleen voor: P3Dv2, P3Dv3, P3Dv4.

Laat een reactie achter

3 Reacties op "Milviz FG-1D Corsair uitgekomen voor P3D."

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van
Bram Stikkel
Gast

Wat een práchtige shot van een práchtig vliegtuig!
Heeft mijn vader vermoedelijk in het echt zien vliegen, toen hij als radiotelegrafist deel van de bemanning uitmaakte op een Mitchell B-25 van de KNIL. Het is namelijk het enige bouwpakket model dat hij ooit als 1/32 schaalmodel gemaakt heeft.