Geplaatst in: FS Nieuws

Aviosim op zoek naar vrijwilligers voor 2018 !

Aviosim zoekt vrijwilligers! Ben jij in de gelegenheid om minimaal eens per maand naar het Aviodrome af te reizen (hoe vaker hoe beter!) en heb je affiniteit met luchtvaart? Dan zijn we op zoek naar jou 🙂 bedien onze flight simulators en help mee onze bezoekers een onvergetelijke ervaring mee te geven. We bieden ook de mogelijkheid om, serieuze, kandidaten eerst een dag ter kennismaking te verwelkomen waarbij onze vrijwilligers je wegwijs kunnen maken en kunnen laten proeven aan de simulatoren. Vervolgens kun je daarna zelf een afweging maken of je de aanmelding door wilt zetten. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier op de website. Voor meer informatie kun je terecht op www.aviosim.org.

Laat een reactie achter

Schrijf de eerste reactie!

Kennis van
avatar