Aerosoft CRJ 700/900X geland en verkrijgbaar

10

http://youtube.com/watch?v=e4ogGqiaUDY
Inmiddels is de download versie van de Aerosoft CRJ verkrijgbaar voor € 42 ex. bij simMarket. Lees er meer over hier. Later zal het toestel uitgebreid worden met Aerosoft hun vernieuwde ‘connected flight deck’ waardoor U samen met iemand anders online de cockpit kan bedienen. Hiervoor is via Facebook deze (privé) groep opgericht zodat U een (co-)piloot kunt opzoeken. Even een aanvraag indienen en U doet mee.

Laat een reactie achter

10 Reacties op "Aerosoft CRJ 700/900X geland en verkrijgbaar"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van
Maikel-pe1123
Gast

Bekijk net deze promo van Jeroen. Maar hoop toch wel dat de NAV verlichting is terug gedraaid naar iets van 25% van wat ik hier zo. Lijkt wel een kerstboom zoveel rood en groen.

Jerdoo
Lid

Video is 2 jaar oud 🙂

Marco
Gast

Tja, als er geen nieuwe voorhanden is moet je wat… 😉

Harald
Gast

Misschien na jaren wachten wel zo fijn om even een korte free trial licentie af te geven.
Gewoon even rustig kijken wat al die jaren wachten hebben opgeleverd.
Zou sowieso mogelijk moeten zijn voor de duurdere study-plane add-ons…waarbij men een indruk kan krijgen van het niveau en haalbaarheid.

Maikel-pe1123
Beheerder

Zover ik nu weet is dit toestel geen complete studie level. Aerosoft zoekt altijd de middenweg zodat de meest gebruikte functies erin zitten en de prijs voor ons niet te gek wordt.

rubster
Gast

Zeker geen studielevel, maar prijs stijgt inmiddels wel gestaag. Maar ja 7 jaar ontwikkeling = ongeveer 10 euro per jaar 😉