Geplaatst in: FS Nieuws

Winnaar bekend, Gefeliciteerd dick de planque! :-)

Hoi iedereen , Ten eerste hartstikke bedankt allemaal voor jullie inzendingen ivm de prijsvraag voor de Wheel Stand Pro for Saitek Pro Flight Yoke System and G27 wheel – Deluxe V2, Incl. een uitbreidingsset.

Ik heb er erg om moeten lachen, Maar eentje vond ik toch erg pakkend, De winnaar is: Dick de Planque, Vooral dit stukje vond ik erg komisch………. ”Als je zoekt naar Joke Lelystad, kom je bij een dame die Joke heet en haar diensten aanbiedt”.En ja, Dit klopt echt! hahahaha! Die arme Joke en haar goede bedoelingen 😉 Dus Dick, Stuur mij svp een P.M. met al uw gegevens incl email ivm de Track and Trace code van PostNL,  Dan gaat de set Maandag of Dinsdag as op de Post, Veel plezier er alvast mee, En als u hulp nodig hebt , Stuur gerust een mailtje 🙂

Fijn weekend allemaal!

Met vriendelijke groet
Matthias

5 comments to Winnaar bekend, Gefeliciteerd dick de planque! :-)

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>