Geplaatst in: FS Nieuws

Aerofly Fs 2 – Orbx Innsbruck


Vreemd en grappig om een product welke ik in P3Dv3 gebruik in een geheel andere sim te zien.

3 comments to Aerofly Fs 2 – Orbx Innsbruck

 • Gert

  Vergeet niet dat veel (commerciële) software ontwikkelaars zich in 1e instantie richten op een aircraft/scenery add-on die de meeste mensen aanspreekt. Dit alles om een zo groot mogelijke verkoop van hun producten te bewerkstelligen.

  Innsbruck is hier natuurlijk een duidelijk voorbeeld van, mooie omgeving zowel VFR als IFR en natuurlijk de uitdagende approaches !

  Neemt niet weg dat Didier wel een punt heeft, hoe vaak is nu al door verschillende designers steeds en vaak gelijktijdig dezelfde scenery uitgebracht. Ik zou ook zeggen zoek eens een andere voor de meeste flight simulator vliegers een nieuwe uitdaging om scenery voor te ontwikkelen.

  In de freeware scene zie je dit af en toe nog wel eens opduiken echter is dan de kwaliteit vaak niet zoals we die van Ftx Orbx gewend zijn.

  Echter we moeten tevreden zijn wat er op dit moment allemaal op ons af komt aan nieuwe producten en er zit voor een ieder wel wat bij wat hij of zij aanspreekt.

 • Maikel-pe1123

  Sinds het begin van de hobby richten dit soort producten zich inderdaad op vaste omgevingen en velden. Toch zien we just de laatste jaren ook veel overige omgevingen, juist Orbx doet daar sterk aan mee. Denk een Pago Pago.

  Ik snap wat je bedoelt, een veld in Rusland ziet er vaak nog niet uit. Maar zelfs voor die omgeving zijn nu uitbreidingen te koop.

  Misschien ben je wat negatief ingesteld.

 • Didier

  Heel mooi en erg spannend maar gaan we dan allemaal de volgende 10 jaar alleen maar in- en uit Innsbruck vliegen? Laat eens wat anders zien zoals een regionaal vliegveld in Africa, een dirttrack in Zuid-Amerika,.. Daar zal je pas zien of we erop vooruitgaan ja of neen.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>