Geplaatst in: FS Nieuws

Aerofly Fs 2 – Orbx Innsbruck


Vreemd en grappig om een product welke ik in P3Dv3 gebruik in een geheel andere sim te zien.

Laat een reactie achter

3 Reacties op "Aerofly Fs 2 – Orbx Innsbruck"

Kennis van
avatar
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Gert
Gast
Vergeet niet dat veel (commerciële) software ontwikkelaars zich in 1e instantie richten op een aircraft/scenery add-on die de meeste mensen aanspreekt. Dit alles om een zo groot mogelijke verkoop van hun producten te bewerkstelligen. Innsbruck is hier natuurlijk een duidelijk voorbeeld van, mooie omgeving zowel VFR als IFR en natuurlijk de uitdagende approaches ! Neemt niet weg dat Didier wel een punt heeft, hoe vaak is nu al door verschillende designers steeds en vaak gelijktijdig dezelfde scenery uitgebracht. Ik zou ook zeggen zoek eens een andere voor de meeste flight simulator vliegers een nieuwe uitdaging om scenery voor te ontwikkelen.… Lees verder »
Didier
Gast

Heel mooi en erg spannend maar gaan we dan allemaal de volgende 10 jaar alleen maar in- en uit Innsbruck vliegen? Laat eens wat anders zien zoals een regionaal vliegveld in Africa, een dirttrack in Zuid-Amerika,.. Daar zal je pas zien of we erop vooruitgaan ja of neen.