Geplaatst in: FS Nieuws

Orbx LOWI en Meigs Field voor AeroflyFS 2 released! :-)

Zojuist zijn  LOWI en Meigs Field released voor AeroflyFS 2, Beiden zijn vanaf nu te kopen, En te downloaden oa STEAM of via  FTX Central 3, Betaling is naar mijn weten alleen mogelijk per VISA, MASTERCARD, of AMEX Creditcards. Hierbij de directe linkjes:  orbxdirect.com/product/lowi-afs2    en   orbxdirect.com/product/kcgx-afs2 De Steam versies zijn inmiddels ook te krijgen!

UPDATE: Als je al FTX Central 3 hebt maar tussen de Sims geen AeroflyFS 2 ziet staan, even updaten via deze installer en geen zorgen, Deze veranderd niks aan je instellingen en installaties: orbxdirect.com/ftxcentral

UPDATE 2: Inmiddels zijn beiden ook verkrijgbaar via Steam, ikzelf heb ze zojuist aangeschaft, let the downloads begin! 😉

2 comments to Orbx LOWI en Meigs Field voor AeroflyFS 2 released! :-)

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>