Orbx LOWI en Meigs Field voor AeroflyFS 2 released! :-)

2

Zojuist zijn  LOWI en Meigs Field released voor AeroflyFS 2, Beiden zijn vanaf nu te kopen, En te downloaden oa STEAM of via  FTX Central 3, Betaling is naar mijn weten alleen mogelijk per VISA, MASTERCARD, of AMEX Creditcards. Hierbij de directe linkjes:  orbxdirect.com/product/lowi-afs2    en   orbxdirect.com/product/kcgx-afs2 De Steam versies zijn inmiddels ook te krijgen!

UPDATE: Als je al FTX Central 3 hebt maar tussen de Sims geen AeroflyFS 2 ziet staan, even updaten via deze installer en geen zorgen, Deze veranderd niks aan je instellingen en installaties: orbxdirect.com/ftxcentral

UPDATE 2: Inmiddels zijn beiden ook verkrijgbaar via Steam, ikzelf heb ze zojuist aangeschaft, let the downloads begin! 😉

Laat een reactie achter

2 Reacties op "Orbx LOWI en Meigs Field voor AeroflyFS 2 released! :-)"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van
Matthias
Gast

Tja, geen idee! 😉

Maikel-pe1123
Beheerder

Wat doen wij nog in onze oude fsx gebaseerde simulator?

http://www.orbxsystems.com/forum/topic/136813-around-lowi-in-aerofly-fs/