Geplaatst in: FS Nieuws

Nieuw vast topic

Beste mensen, Vaak zien we prachtige screenshots van onze favoriete sims voorbij komen en denken we, ”Hoe en met welke addons is dit mogelijk?” Vandaar dat ik mij afvroeg, Is er behoefte aan een vast onderdeel hier waarin we screenshots kunnen plaatsen en daarbij vermelden welke addons we gebruikt hebben? Om een voorbeeld te geven, Voor bovenstaand, en onderstaande screenshots gebruikte ik: 

Prepar3D V4 ……..

PMDG 747-400 Queen of the Skies II – Base Package  for Prepar3D V4

PTA (de Payware versie voor Prepar3D V4)

REX 4 Texture Direct incl Soft Clouds.

Mochten jullie dit graag willen laat het maar weten 🙂


10 comments to Nieuw vast topic

 • Maikel-pe1123

  Ik heb de kop afgebeten. De Ngx op 29Palms hun versie van Samos. Gewoon in de sim op de ‘V’ gedrukt op het moment, geen bewerking oid.

  https://www.flightsim.com/vbfs/showthread.php?306495-The-Ngx-parked-at-Samos

  Maikel.

 • Wim

  Waarom hier geen samenwerking met Dutchfs. En dan elke maand de mooiste hier posten.

  • Matthias

   Leuk en goed idee Wim!

   Ook u bedankt, Ik ga eens alle ideeën rustig bekijken en overleggen met Rob.

   Groet

   Matthias

   • Samenwerking altijd goed. Ben ik zeker een voorstander van. simFlight.NL forum bestaat niet meer. Was bijna geen animo voor en in Nederland stikt het van de forums. Dus simFlight.nl had niet echt een toegevoegde waarde. Maar sta altijd open voor goede ideeën 😉

 • Maikel

  Er zitten inderdaad soms cq regelmatig plaatjes tussen. Maandelijks item kan geen kwaad en een winnaar of top 3 op de site plaatsen schaad niet. Voor de inzendingen zou ik echter eerst opzoek gaan naar een andere positie, en die dan verwijzen. Onze forums is een logische positie.

  SimFlight is nu eenmaal een nieuws pagina welke gericht, overzichtelijk en snelladend dient te zijn.

  Ga je btw dan weer van die ooie prijzen vergeven? 🙂

 • Leuk idee. Ik denk wel, dat hoe een bepaalde combi met add-ons eruit ziet, ook afhankelijk is van de hardware die het beeld creëert (hh werkgeheugen, processortype, videokaart en gebruikte monitorresolutie.
  Maar, misschien wordt het dan allemaal weer te ingewikkeld…

  Zou ook informatief kunnen zijn, om bijvoorbeeld steeds dezelfde coördinaten en camerastandpunt te nemen (bijvoorbeeld door een opgeslagen ‘flight’ beschikbaar te stellen als download, die iedereen in zijn eigen sim kan laden en de screenshot daarvan vervolgens te uploaden. Moet dan wel een opgeslagen flightfile zijn waarin de sim op pauze staat en er moet een voor iedereen beschikbaar -- dus default -- vliegtuig gebruikt worden.

 • Ik ben gek op mooie screenshots en ben zelfs zo brutaal om te vragen of ik ze ook mag gebruiken in de Notam van FlightSimZeeland.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>