Geplaatst in: FS Nieuws, Software

Little Navmap freeware – kennismaking

Afgelopen weekend startte ik met de huidige Mei / Juni PcPilot en trof daar een artikel over bovenstaand stukje software, Little Navmap. Een ‘moving map’ met vele aanvullende opties. Mijn oog valt op de mooie gebruikte kaart ondergrond. Het programma werkt onder Windows, Linux en macOS en dus breed inzetbaar. Daarnaast wordt via Avsim ondersteuning geboden door de ontwikkelaar. Ik zal het de komende tijd eens uitproberen…

3 comments to Little Navmap freeware – kennismaking

 • Maikel-pe1123

  Het oogt inderdaad nogal overweldigend. Doet mij wat dat betreft denken aan PFPX.

  Zou een idee kunnen zijn, Avsim melding, om de opties meer per groep in te delen maar dan wordt het weer trager in gebruik.

  Ik heb nog weinig ervaring maar wel direct vertrouwen in dit programma gekregen. Gebruik al jaren FCS en voorheen soms plan g. Dit past in hetzelfde straatje.

 • Werner Verwaal

  Ik gebruik het programma al vanaf de eerste versies.
  Ik vind het echt een super programma, veel beter dan bv. Plan-G.
  Het ziet er in eerste instantie door de vele mogelijkheden wat onoverzichtelijk uit, maar na enige tijd gebruiken lost zich dat vanzelf op. De maker is heel actief op AVSIM.com en reageert altijd heel snel. Ook zijn zinvolle suggesties van gebruikers vaak al in de volgende update in het programma opgenomen.
  Kortom een echte aanrader en nog freeware ook.

 • Matthias

  Dank! Ikzelf ga het ook eens nader bekijken.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>