Geplaatst in: FS Nieuws

FSW release tijd

Beste mede simmers,Β  Zojuist kreeg ik een tip van Dick die mij liet weten dat ”Flightschool ” zichtbaar is in de Steam libary, dus ik heb het gelijk gecheckt en inderdaad staan beiden sims weer in mijn Libary nu, kortom, ”Flightschool” en ”FSW” zullen beiden te gebruiken zijn naast elkaar voor de personen die ”Flightschool” al vroegtijdig aangeschaft hadden. πŸ™‚

9 comments to FSW release tijd

 • Dick

  Dovetail Games Flightschool is nog gewoon zichtbaar en te gebruiken als het goed is.
  Flight Sim World is er bijgekomen in de library.
  Zo is het bij mij tenminste.
  Wacht op het moment om te kunnen gaan downloaden!

  • Matthias

   Hoi Dick,

   Wat grappig, ja ”Flightschool” is inmiddels ook bij mij weer zichtbaar. Dank voor de update, ik ga het gelijk even aanpassen πŸ™‚

 • Marco

  Een hele marketing machine net als we zagen rondom Flight School. Gezien de eerste reactie van ontwikkelaars zoals PMDG hoeven we niet al te veel te verwachten van FSW. FTX Global, slechts 7 GA toestellen met wat regen effecten en wat aangepaste belichting. Nee dank u. Prepar3D V4 is wat mij betreft de toekomst.

 • Matthias

  Klopt helemaal Maikel, ik vraag mij opeens af, zouden deze effecten over te zetten zijn naar FSX en Prepar3D?
  Dat zou een mooie stunt zijn πŸ˜‰

  • Maikel

   Er is / zijn toestellen die het hebben.

   Echter net als bij pmdg zijn dc3 en de werking van zekeringn is geheugen een punt. Iets wat 64b juist omzeilt.

   Voor simpele kleine kisten kan het wetken lijkt me. Omzetten is weer iets heel anders. Zeker van moderne naar oude sim.

 • Maikel Rozemeijer

  In ieder geval een goedkope manier om etc global te gebruiken, met mooie regen effecten op het toestel.

 • Matthias

  Graag gedaan Arthur. Ja he, we zullen het morgen wetenπŸ‘πŸ’«πŸ˜€

 • Arthur

  Thanks. Ben heel benieuwd. Op de diverse teasers die ik heb gezien ziet het er veelbelovend uit.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>