Geplaatst in: FS Nieuws

Aerosoft freeware ijsbergen

Soms vindt ik onze hobby wel eens suf over komen om er met andere over te praten. Zo ook in dit geval met een toevoeging van ijsbergen in de oceaan. Gelukkig denkt Aerosoft er ook licht over en bieden zij dit pakket binnenkort als freeware aan. Vliegt U wel eens over de oceaan en zit U op deze toevoeging te wachten? Lijkt mij dat je het toestel met tijdversnelling van A naar B laat gaan en misschien zelf even aan de koffie tafel zit i.p.v. achter de pc bij dergelijke lange vluchten.
Update 15-04-2017: Dit project is inmiddels alweer geannuleerd door technische redenen.

5 comments to Aerosoft freeware ijsbergen

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>