Geplaatst in: FS Nieuws, simMarket, Software

Justsim Hamburg EDDH – beschikbaar

Twee uurtjes geleden heeft Justsim de bestanden van hun laatste product, Hamburg, naar simMarket gestuurd. Zij dienen deze nog te verwerken en dan zal ook Hamburg voor een vriendelijke prijs beschikbaar zijn. Momenteel overigens een korting actie op Justsim zijn producten. Men heeft 2 ondergronden gemaakt voor of Ftx openLc EU of voor Ftx Germany North. Daarnaast werken de jetways via de SODE uitbreiding. Via Facebook kunt U een kleine 70 (+) afbeeldingen bekijken van Hamburg.
Update 13-02-2017: Hier de directe verwijzing naar simMarket.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>