Geplaatst in: FS Nieuws, Software

PMDG B747 v2 – Beschikbaar

Vandaag is de grote dag dat PMDG zijn B747 v2 heeft uitgeven. Een uiterst compleet pakket met vele diverse versies van de 747 waarbinnen weer vele diverse opties toegespitst zijn op de juist gekozen versie. Het toestel is te koop voor FSX en voor P3D via de Precision manuals internetpagina. Daarnaast  is er nu ook een eigen forum pagina bij Avsim opgestart voor dit toestel waar U altijd zeer veel gebruikers informatie kunt vinden. Zowel voor werkelijke problemen welke mogelijk gepatched dienen te worden, of juist over hoe het toestel correct bedient dient te worden.

4 comments to PMDG B747 v2 – Beschikbaar

 • wielxp

  Download quantas VH-OJM in OC center
  Start vliegtuig en in FMC onder aircraft- equipment pagina 17 kies 5é motor
  Leuk geintje van PMDG

 • Maikel

  Ik heb na heel veel wachten en uitstellen wederom de pmdg ngx gekocht. Nu voor p3d en had de fsx versie dus al. 2x voor hetzelfde betalen!?

  De producten zijn vrijwel perfect maar dit is voor de beginnende simmer, welke we ook graag in de hobby trekken, compleet niet te doen.

  Versterkt ook de illegale handel nog eens.

  Maar ja, het is niet anders. De laatste tijd schieten diverse prijzen omhoog van hoge kwaliteit producten.

  • Marco

   2x voor hetzelfde betalen is niet helemaal juist. FSX is een simulator die niet verder ontwikkeld wordt. Ondersteuning in de vorm van toekomstige updates voor dit platform is dus niet meer nodig voor de addon ontwikkelaar.

   Kijk je naar Prepar3D dan is dit een heel ander verhaal. Dit platform wordt keer op keer voorzien van nieuwe updates/versies & hotfixes. Het lijkt mij daarom dan ook volkomen logisch dat een ontwikkelaar hier een hoger bedrag voor vraagt dan voor een FSX addon.

   De ontwikkelaar veel meer tijd en geld steken in de Prepar3D versie om bij te blijven met de verschillende updates die er tussentijd uitgebracht worden door Lockheed Martin.

   Mensen denken vaak dat het exact dezelfde sim is, maar dit is absoluut niet het geval. Het broncode is hetzelfde, maar voor de rest praat je over twee verschillende simulatoren, met een eigen doelgroep/prijsklasse.

 • Frank Bogaerts

  Ziet er veel belovend uit; zoals bij alle producten van PDMG; toch een minpuntje onze hobby moet betaalbaar blijven en 134.99 dollar of omgerekend 125,14 euro vindt ik er een beetje over dit is nog meer als de A320 van flight sim labshet moet leuk blijven.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>