Geplaatst in: FS Nieuws, simMarket, Software

simMarket (tijdelijk) gestopt met Justsim

Fanatieke simmers hebben mogelijk via Facebook, ADX of gewoon simMarket zelf in de gaten gekregen dat laatst genoemde momenteel geen producten van Justsim aanbied. Nu gaan er ook allerlei negatieve theorieën de ronde over Justsim maar simMarket houdt het bij het feit dat zij een certificaat van gebruikte satelliet ondergrond wil kunnen inzien voordat zij producten naar ons toe aanbieden. Hopelijk mogen we hun producten snel weer beschikbaar krijgen, er vanuit gaande dat deze eerlijk zijn opgebouwd.

2 comments to simMarket (tijdelijk) gestopt met Justsim

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>