ORBX – Bar Harbor Airport (KBHB) FSX Tour

3

Ondanks dat de communicatie met het Orbx/FTX team stroef verloopt, posten we toch maar een promo video van hun nieuwe net uitgekomen scenery.

httpv://http://youtube.com/watch?v=CKjB3kg8XbQ

Laat een reactie achter

3 Reacties op "ORBX – Bar Harbor Airport (KBHB) FSX Tour"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van
Maikel-pe1123
Beheerder

ik weet dat nieuwe ontwikkelaars hun product vaak eerst al freeware wordt aangeboden. denk dat de ontwikkelaars van dit product daar niet bij horen, maar zou soms een reden kunnen zijn. maar misschien nemen ze wel te veel hooi op hun vork? altijd een flinke berg producten in ontwikkeling bij ze.

Bram Stikkel
Gast

Ja, misschien,… maar daardoor de essenties van je product gaan vergeten, is wel een beetje slordig…

Bram Stikkel
Gast

Het valt me ook bij dit filmpje weer op: Het lijkt wel of Orbx steeds zuiniger met leuk kleine details wordt. Ik heb maar twee mensen gezien, waarvan er maar één bewoog. Rest is prachtig natuurlijk, maar als ik een Orbx vliegveld koop, doe ik dat vanwege dat oog voor leuke details. Lijkt hier iets minder te zijn.