Geplaatst in: FS Nieuws

FSWeekend Poster ?

De datum voor het FSweekend van dit jaar is inmiddels bekend. 7 & 8 november. Vorig jaar en de jaren daarvoor hadden we een poster om dit evenement kenbaar te maken. Ook voor de niet nog flightsimmers, die willen we tenslotte ook graag bereiken. Wie heeft het lef en een creatieve instelling om voor het jaar 2015 eens met een nieuwe ontwerp te komen. Meer info via simFlight.nl@gmail.com

Het formaat graag op een A3. Het logo van het Aviodrome moet er ook op staan. En uiteraard wel sprekend wat nu de bedoeling van dat weekend is. Laat uw eigen fantasie er maar op los 🙂 Mochten er meerdere inzendingen zijn, kunnen we nog een software titel vanuit simMarket beschikbaar stellen.

Hieronder een van de vorige ontwerpen:
FSweekend2014-poster

2 comments to FSWeekend Poster ?

  • Kan Leslie niet iets voor je proberen ? 😉 Zal vast iets heel creatiefs zijn. Vliegtuigje, wolken, piloot, leuke stewardess erbij, datum er op en klaar.

  • Maikel

    Ik zou er graag eentje proberen te maken maar heb er de tijd niet voor. Hopelijk volgend jaar. Zo’n simMarket titel is altijd welkom!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>