Geplaatst in: FS Nieuws

X-Plane 10.35 beta 1 is uit

X-Plane 10 bannerX-Plane heeft een nieuwe versie uitgebracht. Het gaat om versie 10.35 (beta 1). De komende weken is er een open beta-ronde waarbij de resterende en nog niet ontdekte bugs worden verholpen. Daarna wordt de beta definitief. Belangrijkste wapenfeiten: Bijna 800 vliegvelden met meer accurate taxi- en landingsbanen. Een groot aantal betreffen ook vliegvelden met 3D-objecten. Deze vliegvelden zijn allemaal gemaakt door enthousiaste X-Plane gebruikers. Nu zijn er ook 5 Nederlandse vliegvelden aangepast: EHBK en EHTE bevatten ook 3D-objecten. EHRD, EHLE, EHBK, EHBD bevatten verbeterde 2D-objecten (landingsbanen, taxibanen, belijning, platformen e.d.. Onze dank gaat uit naar BaCo en Peter Bremer voor hun inspanningen voor deze vliegvelden. De vliegveld database bevat nu 1.154 aangepaste vliegvelden, waarvan een groot deel met 3D-objecten. Daarnaast zijn er weer veel bugs verholpen. Voor de uitgebreide lijst zie de releasenotes.

3 comments to X-Plane 10.35 beta 1 is uit

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>