Geplaatst in: FS Nieuws

flightsimlabs Spotlights – kennismaking


Ontwikkelaar FSL heeft volgens mij een leuk programma ontwikkelt welke wel eens ideaal voor de vooral wat oudere toestellen zou kunnen zijn. U kunt hiermee namelijk zelf lichtpunten aanmaken in uw cockpit en ook de sterkte hiervan instellen. Bij moderne toestellen is de nachtverlichting tegenwoordig wel op orde maar bij oudere kan dit wel eens beter of sfeer voller. Indien gereed kunt U de software eerst uitproberen voordat U tot aanschaffen over gaat. Wat denkt U van Spotlights?

3 comments to flightsimlabs Spotlights – kennismaking

 • Rob de Vries

  MSI heeft een aardige app (MSI Gaming APP) waarmee je kleuren en level, brightness, gamma etc kan aanpassen. Het is mij gelukt om hiermee mijn beeld iets op te vrolijken in X-plane. Ik heb wel een MSI GTX760 kaart.

 • Maikel-pe1123

  Je kunt kijken of je grafische kaart driver je hierbij kunt helpen. Volgens mij met Nvidia kaarten wel.

 • Erik

  Zou mooi zijn in X-Plane….. het is in die wereld altijd zo donker… je zou er depri van worden.
  Zijn er mensen die weten hoe ik wat licht kan brengen binnen X-Plane , In het bijzonder in de cockpit ! Mijn eerste stappen binnen X-Plane geven aan dat dit een fantastische simulator is, loopt veel soepelder dan FSX en je gebruikt je ganse PC-capaciteit gezien je nu 64bit werkt; …… maar het is er ooozoooo donker.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>