Geplaatst in: FS Nieuws, Hardware, Software Tags: ,

Tutorial Opencockpits SIOC

Sioc-CursusDe hardware van Opencockpits (alle hardware voor het bouwen van een cockpit) werkt via het zogenaamde ‘SIOC Script’. 1 hardware item per script, echter het kan ook met 1 script en meerdere hardware items. In deze PDF wordt het uitgelegd. Geschreven in het engels en neem er gerust de tijd voor. Ik lees graag uw ervaring in deze !


Leave a Reply

4 Comments on "Tutorial Opencockpits SIOC"


Guest
5 januari 2013

RECTIFICATIE
Ik zag dat als je het PDF bestand op 300% zet of meer je wel de “underscores”te zien krijgt. Als je de text copieerd en in kladblok zet komt het ook goed.

Guest
5 januari 2013

Zoals ik al eerder opmerkte zitten er fouten in het script. Er worden nl heel veel “underscores”vergeten waardoor de variabelen niet werken. Op mijn site onder zal ik het het goede script geddelte aanbieden.

Guest
5 januari 2013

In het laatste script op blz 30 etc missen een hoop “underscore” tekens. = _
Houdt daar rekening mee anders werkt het script niet.
Ik zal deze tutorial op mijn site zetten met het aangepaste script. Zie verder op mijn site voor SIOC uitleg.