Laat een reactie achter

3 Reacties op "Black Box – Airbus Xtreme Part 1"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van
Michael
Gast
Kijk, ik wil natuurlijk blackbox niet gaan promoten, maar ik heb ze alle 2, zowel Aerosoft als die van blackbox, en ik vindt zelf blackbox echt al wel veel fijner vliegen. Omdat, bij aerosoft gewoon wat dingen nog niet kloppen, zoals je gaat descenden dan doet ie maar wat, of je komt te hoog of te laag uit. Ik lees dat meer mensen daar last van hebben. (ook als je de flaps op 4 zet gaat het toestel met zijn neus helemaaal omhoog) Blackbox daar in tegen kijk zijn ook nog veel verbeter punten zoals erwin ook zei, alleen blackbox… Lees verder »
Erwin
Gast

Deze versie is er al,
Maar ik ben er niet weg van, in de video oogt hij mooi en solide gemaakt, maar in de praktijk valt dit eigenlijk wel tegen, switches staan niet recht op de cursor, Cockpit lightning is erg vervelend,
kortom AIRBUS X EXTENDED.