Geplaatst in: FS Nieuws, Software Tags: , ,

Black Box – Airbus Xtreme Part 1

Welke Airbus moet het nu worden, ook Black Box komt met een Airbus

3 comments to Black Box – Airbus Xtreme Part 1

 • Kijk, ik wil natuurlijk blackbox niet gaan promoten, maar ik heb ze alle 2, zowel Aerosoft als die van blackbox, en ik vindt zelf blackbox echt al wel veel fijner vliegen.

  Omdat, bij aerosoft gewoon wat dingen nog niet kloppen, zoals je gaat descenden dan doet ie maar wat, of je komt te hoog of te laag uit. Ik lees dat meer mensen daar last van hebben. (ook als je de flaps op 4 zet gaat het toestel met zijn neus helemaaal omhoog) Blackbox daar in tegen kijk zijn ook nog veel verbeter punten zoals erwin ook zei, alleen blackbox is nog maar op versie 0.6, dus daar kunnen we nog heel veel van verwachten.

  Ik ben zelf een beetje teleurgesteld van de airbus van aerosoft, we hebben echt bijna een jaar langer moeten wachten, en dan nog geen compleet toestel (mijn mening) wat wel mooi is, dat is de special effect geluiden van je copilot etc,

  Ik zou nu zeggen met een oog naar de toekomst Blackbox

 • Okay Erwin, bedankt voor je feedback, daar kunnen wij c.q. de lezers van simFlight wel wat mee.
  De Airbus van Black Box wordt toch nog steeds bijgewerkt ? Althans dat begrijp ik uit hun ‘vele’ info.

 • Erwin

  Deze versie is er al,
  Maar ik ben er niet weg van, in de video oogt hij mooi en solide gemaakt, maar in de praktijk valt dit eigenlijk wel tegen, switches staan niet recht op de cursor, Cockpit lightning is erg vervelend,
  kortom AIRBUS X EXTENDED.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>