Geplaatst in: Evenement, FS Nieuws Tags: ,

FSweekend – Virtual Aerobatic Group Demo

De Virtual Aerobatic Group zal voor het 3e achtereenvolgende keer deelnemen aan het FSweekend wat dit jaar gehouden wordt op 3 & 4 november. Er worden 7 verschillende aerobatic displays gevlogen waarbij de Virtual Aerobatic Group de virtuele airshow gemeenschap zal vertegenwoordigen waarbij we gebruik maken van de LockOn Flaming Cliffs 2 vluchtsimulator.

De Virtual Aerobatic Group wil het internationale Virtual Festival of Aerobatic Teams, kort gezegd VFAT, promoten dat dit jaar ( voor de 8e keer ) op 7, 8 & 9 december wordt gehouden en live via een internet stream is te volgen.

Tijdens het FS Weekend kunt u genieten van de volgende virtuele demonstraties: De RNLAF F16 Solo Display, De RNLAF Apache Demo, De BAF F16 Solo Display, De Ka-50 BlackShark Demo, De “Berkuts” Mig29-UB Solo Display,

De “Berkuts” rollercoaster demo met 2 Su-27 Flankers en de hoofd attractie van onze demonstraties, de Turkish Stars die dit jaar een volledige 8-ship demonstratie zullen vertonen zoals u die van de Turkish Stars ook op een echte airshow kunt zien.

Het Virtual Turkish Stars team, die momenteel uit 4 virtuele piloten bestaat is voor het FS Weekend aangevuld met vier “gast” piloten die allen zeer ervaren zijn in het virtueel aerobatic vliegen.

De demonstraties zijn op beamer schermen te volgen in de congres zaal van het Aviodrome.

2 comments to FSweekend – Virtual Aerobatic Group Demo

  • Bedankt voor het plaatsen Rob, ziet er geweldig uit !
    We hopen het publiek tijdens het FS Weekend weer te boeien met onze demo’s.
    Groeten, Wijndel.

  • Uit eigen ervaring van vorig jaar, kan ik alleen maar zeggen, dit moet u eens gezien hebben. Wat is dat knap gedaan door die gasten. Veel training om zo die kist al onder controle te hebben en dan ook nog in formatie met al die ‘moeilijke’ figuren er nog eens bij te vliegen. Ik kom zeker weer kijken !!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>