Geplaatst in: FS Nieuws, Software

Rex Essential+ verwacht…

Ik had al eerder vermeld dat REX werkt aan een uitbreiding voor hun ‘Real Enviroment Extreme Essential’ weer programma. Deze uitbreiding wordt naar nu bekend is ‘+’ genoemd.

Op het REX Essential forum is vandaag een lijst met aanpassingen en uitbreidingen opgesteld met wat we allemaal mogen verwachten. Eerlijk gezegd zit ik hier al even op te wachten. Ondanks dat Fsx met REX een mooie atmosfeer krijgt viel mij op de het live weer (real world weather) vaak niet klopte, hier nabij EHAM.

2 comments to Rex Essential+ verwacht…

 • Maikel-pe1123

  Ik kan je in eerste instantie alleen maar gelijk geven.

  Ik heb echter enkel ervaring met active sky x en niet met de laatste 2012 versie. En met asx vergeleken is de sfeer die rex uitstraald wel mooier / beter.

  Draai nog echter rex en asx naast elkaar, en gebruik asx het meeste. Start sneller op, en het real world weather is beter.

 • Erik Kuppens

  knap programma die REX, maar ze maken het ons niet gemakkelijk;
  REX, dan REX overdrive, dan REX essential, dan REX essential overdrive (trouwens nog niet uit voor FSX) en nu komen ze af met REX essential +
  Ik weet het allemaal niet goed meer.

  Je zou je voor minder bij AS2012 houden, trouwens real wheather is hier volgens mij nog steeds beter.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>