Geplaatst in: FS Nieuws, Software Tags: , , , ,

NavDataPro van Aerosoft released

NavDataPro van Aerosoft is nu als download te verkrijgen. Navigational Data zelf wordt aangeleverd door Lufthansa Systems en wordt wereldwijd door meer dan 180 vliegmaatschappijen gebruikt. Nu dus ook voor u als simmer verkrijgbaar in de vorm van een jaarlijks abonnement met 13 updates of een met maar 4 updates voor FS9, FSX, Prepar3D en X-Plane 10. Daarnaast is het ook mogelijk om iedere update individueel aan te schaffen. Lees meer op de produktpagina van Aerosoft.

2 comments to NavDataPro van Aerosoft released

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>