Geplaatst in: FS Nieuws, Software Tags: ,

Freeware X-Spain: Handleiding PDF

In de laatste jaren heeft een groep spaanse FSX fans gewerkt aan fotorealistische scenery voor geheel Spanje. Aangezien het nogal gecompliceert leek deze scenery te installeren heeft Fran García Garrido, lid van IVAO Spanje, een geweldig PDF document gerealiseerd dat u stap voor stap instrueert hoe u deze scenery kunt installeren. Het betreft een 39 pagina tellende PDF file met alle uitleg en links naar de benodigde files. Schrik niet, de totale grootte van deze scenery bedraagt maar liefst 126GB. Al met al, een prima dankbaar initiatief van Fran García Garrido om de community op deze wijze bij te staan, waarvoor dank. Deze “Guide for Installation” kunt u downloaden via deze link. Succes!

1 comment to Freeware X-Spain: Handleiding PDF

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>