Geplaatst in: FS Nieuws, Software Tags: ,

Freeware X-Italy

X-Italy is een freeware addon voor X-Plane dat geheel Italië verandert in een fotorealistische wereld. De website is in zijn geheel in het italiaans maar de meeste zullen de weg naar het installeren wel weten te vinden. De vertaalmachine van Google doet soms wonderen, om maar een tip te noemen. Volg de link naar de website, klik op een gebied op de kaart dat u wenst te downloaden en vertaal/lees de instructies en/of bijzonderheden alvorens u blind met de installatie aanvangt. Succes!

 

1 comment to Freeware X-Italy

  • Maikel-pe1123

    Ahh, heerlijk terug denken aan de vervelend simpele vakantie in Rimini. Pfffff wat een drama was dat. 🙂

    Wel een mooi project verder.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>