Geplaatst in: FS Nieuws, Real world

Digital Combat Simulator

Hierbij op Simflight eens aandacht voor een andere simulator dan Fsx of X-Plane, lezers van het blad PC Pilot zullen deze al kennen. Het betreft een gevechts simulator welke uit diverse modules bestaat en diverse type gevechts vliegtuigen bied. Zoals straal of rotor en momenteel wordt er gewerkt aan de P-51, bij FSX vliegers bekend van A2A.

Zoek je de uitdaging om na het correct opstarten van je vliegtuig deze ook nog eens te gebruiken waarvoor hij bedoeld is, bekijk dan de DCS pagina, of onderstaand filmpje.

2 comments to Digital Combat Simulator

  • Maikel-pe1123

    Hoi Kevin,

    Bedankt voor je reactie, ik probeer af en toe te pijlen wat onze site bezoekers bezig houdt en jou reactie is perfect daarvoor. Tevens een mooie aanvulling op mijn tekst, die ik toch kort en bondig dien te houden op de voorpagina. 🙂

  • Heb sinds kort een Thrustmaster Hotas Warthog en natuurlijk DCS: A-10C erbij gekocht. Een gouden combinatie, maar jongens, wat is dit een uitdaging na jaren civiel vliegen in FSX!! Gelukkig wordt het vliegen en het gebruiken van de diverse (wapen)systemen tijdens de trainingsvluchten helder uitgelegd, maar dat maakt de 672 pagina’s tellende handleiding nog steeds niet overbodig! 🙂 Kortom: een aanrader voor iedereen die een nieuwe, échte uitdaging zoekt!!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>