Geplaatst in: FS Nieuws

QualityWings Ultimate 146 Collection

Hier de video van de Qualitywings Ultimate 146 Collection.
Geweldig vliegtuig!

2 comments to QualityWings Ultimate 146 Collection

  • John Akkermans

    In mijn ogen een fantastisch toestel. Ben zelf een 737NG fanaat, maar als ik een tweede toestel zou willen gaan bestuderen is het deze. Ik zou niet weten voor welke van de 2 uitgebrachte Jumbolino’s ik zou moeten kiezen, QW of JF. Helaas ken ik daar het toestel niet goed genoeg voor. Prachtige video overigens, bedankt.

  • Maikel-pe1123

    Wederom mooie animaties. Heb nog mijn twijfels over wat ik van de cockpit vindt, maar alles wat bewegen kan ziet er mooi uit.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>