Geplaatst in: Software

REX versnellen, voordat SP1 uitkomt…

Op het forum worden een vier tal aanpassingen beschreven welke in de configuratie manager gemaakt dienen te worden. Hierdoor zou REX Essential HD sneller dienen te werken, nog voordat SP1 wordt uitgebracht.


Leave a Reply

4 Comments on "REX versnellen, voordat SP1 uitkomt…"


Guest
Kareltje
23 augustus 2012

Begrijp ik nu dat je al heel veel verstand moet hebben van programma’s om de REX update aan de praat te krijgen?

Geen update naar Essential zou dan de oplossing kunnen zijn.

Karel

Guest
21 augustus 2012

Hartelijk bedankt! Ik ben al twee jaar ingeschreven op het forum, maar ik kwam er net achter dat je ‘verified’ dient te zijn, dus heb ik maar een verzoekje gedaan. Dat zal de reden zijn geweest dat ik het niet kon lezen.

Guest
21 augustus 2012

Zou iemand me misschien kunnen uitleggen wat er op het forum uitgelegd wordt? Dit i.v.m. het feit dat de heren van REX alles blijkbaar achter slot en grendel moeten hebben en ik de forumpost niet kan lezen.