Geplaatst in: FS Nieuws, Software Tags: , ,

Classic Wings Freeware Jeannin Taube voor FSX

Voor de liefhebbers van klassieke vliegtoestellen uit de vooraanstaande begintijden van het luchtvaarttijdperk biedt Classic wings voor FSX een freeware klassieker. De Jeannin Taube kunt u gratis downloaden via deze link.

1 comment to Classic Wings Freeware Jeannin Taube voor FSX

  • Kareltje

    Nog even wachten en dan komt, dan komt … de echte Hollandse Fokker, speciaal ontwikkelt voor Kaiser Wilhelm II om zoveel als mogelijk mensen uit te roeien. Geen Nederlanders hoor, wij deden niet mee. Wij produceerden en verdienden slechts.

    Kareltje, die blij is ooit zijn opa te kunnen hebben gekend.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>