Geplaatst in: FS Nieuws, Software Tags: ,

Touch Pilot One

Er komen voor de iPad bezitters steeds meer leuke toepassingen uit. zoals nu “Touch Pilot One”. Met je iPad een aantal dingen instellen in je Flightsim. Zoals gas geven, gear, flaps, comms, verlichting etc etc… Overigens ook geschikt voor Androids tablets. Meer info op de website, met daar ook een youtube uitleg.


Leave a Reply

3 Comments on "Touch Pilot One"


Guest
Dirk
7 augustus 2012

Hallo Rob,
Mijn informatie kwam van FlightSim.com:
“Touch Pilot One will be released on Google Play, the Amazon AppStore, and the Nook Color tablet by Barnes & Noble on August 5th, 2012. Introductory pricing will be in effect, at $4.99 USD. The app will be for sale in all countries supported by these app stores. Android 2.1 or above is required. A version of Touch Pilot One will be available for iPad users shortly; most likely by August 12th, pending Apple’s approval”
Blijkbaar ging het een en ander sneller dan verwacht.

Dirk

Guest
Dirk
6 augustus 2012

Deze app is voorlopig slechts voor Android tabs beschikbaar. Versie voor Ipad volgt waarschijnlijk over een paar dagen