Geplaatst in: FS Nieuws, Software Tags: , ,

Spanje VFR fotoscenery

Sinds enige tijd is het mogelijk om ook geheel Spanje als een fotoscenery te downloaden. Alleen voor in FSX en met een resolutie van 1m/pixel. Meer info daarover via Avsim. U download een PDF bestand met daarin alle gegevens en uitleg. Daarin vermeld staan de download links – vele download links -. Het gaat allemaal via die zogenaamde gratis fileservers….. en eerst moet u kennelijk een programma downloaden die dat allemaal voor u doet. hmmm, ik houd daar niet zo van, dan maar geen Spanje VFR. Of zijn er andere mogelijkheden ?

1 comment to Spanje VFR fotoscenery

 • Maikel-pe1123

  Dit gaat met NL2000 toch ook op deze manier?

  Punt is waarschijnlijk dat servers betaald willen worden als zij data voor iemand (de fabrikant) via internet versturen.
  Als wij nu iets downloaden (de scenery), en dat gedownloade delen, dan spelen wij dus voor server. En zo komt freeware dichterbij.

  Zou een optie zijn als ze gewoon tegen een kleine betaling ook dvdtjes willen versturen… maar dan moet er steeds iemand naar het postkantoor. hihi.

  Vindt fotolandschap wel mooi, maar toch ook meteen weer plat. Is moeilijk kiezen eerlijk gezegd.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>