Geplaatst in: FS Nieuws, Software Tags: , ,

New PeopleFlow2 Motion Capture Update

ORBX, bekend van hun mooie (scenery)software en ook van de kreet PeopleFlow, bewegende mensen in de scenery, komen daar nu met een uitbreiding mee aan. Genaamd ‘PeopleFlow2’. De bewegende poppetjes hebben nieuwe bewegingen geleerd. (simpel gezegd). Bekijk de nieuwe bewegingen maar eens:

Ook wordt er hard gewerkt aan de ‘update’ van CreatureFlow. En zo blijft FSX nog lang houdbaar….

3 comments to New PeopleFlow2 Motion Capture Update

 • Maikel-pe1123

  Fall City, volgens mij moest ik daar schade aan mn vliegtuigen uitzetten anders had ik steeds een crash bij de take off run.

  Vlieg je veel op een dag/week Kareltje?

 • Kareltje

  Het is altijd leuk zo. De geluidjes ook, alhoewel je die kikkers na een tijdje wel eens anders wil horen. Heb het dus over de ORBX sceneries. Sta thans op Fall City Airfield.

  Karel

 • Maikel-pe1123

  Okey, het is zaterdagavond… komt ie…

  Ik ben benieuwd wat ik te zien krijg als ik met mijn heli downtown tussen de wolkenkrabbers vlieg en even bij het (slaapkamer)raam blijf hangen hoor. 🙂

  We waren met de eerste versie van peopleflow al verwend, maar deze poppetje bewegen wel wat soepeler. In hoeverre dit belangrijk is in een flight sim?

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>