Geplaatst in: FS Nieuws Tags:

Microsoft staakt ontwikkeling Microsoft Flight


Nog voordat ik, en waarschijnlijk vele anderen, enthousiast konden worden voor de nieuwe sim schijnt het na 5 maanden al gezien te zijn met MS Flight. Lees de bericht geving op Tweakers.net en / of op Computer Idee. Ook Avsim bericht hiervan.


Leave a Reply

7 Comments on "Microsoft staakt ontwikkeling Microsoft Flight"


Guest
27 juli 2012

Heb 1 keer gevlogen in deze arcade game en ben er na een minuut mee gestopt … als je met zoiets op de markt komt om een bepaald publiek te trekken dan moet je er als flight simmer je vingers niet aan branden gezien het default verhaal … als MS nou enigzins die oogkleppen had afgedaan en third party add on developers hun ding had laten doen dan had het nog iets kunnen worden. Nu was het vanaf het begin al bekend, dit duurt niet lang en zie hier het resultaat …

@maikel … ik vraag me af of X-Plane het wel helemaal is, ben er zelf niet echt een fan van aangezien het in kinderschoenen staat qua add ons … Aerosoft converteert er een hoop naar X-Plane maar ik heb het thuis liggen en doe er helemaal niks mee …

Guest
Maikel
27 juli 2012

En ik zat vd week nog een interview van ms met en in pcpilot te lezen over hoe goed flight wel niet is. Maar de bouwers zullen er ook vast wel achter staan.

Uiteindelijk jammer. Fsx begint toch oud te worden, Flight met een sdk zou top zijn denk ik, als er diverse voor fsx inmiddels standaard add-ons voor zijn. (weer, landschap en serieus vliegtuig)

Wederom… de tijd gaat het ons leren wat er gebeuren gaat. Op naar x-plane?

Guest
Kareltje
26 juli 2012

Was een vreemd verdienmodel. Moest haast wel mislukken. Heb er één maal mee gevlogen en hem weer uninstalled.

Na deze zullen er wel meer volgen. Add-on bouwers dan. Kan niet begrijpen da je voor zo’n klein wereldje een brede commercieel succesvolle groep in stand kunt houden.

Guest
Matthias Postema
26 juli 2012

Het zijn bij MS een stelletje oplichters geworden!

Mensen lokken, en laten betalen met addons, die werkelijk slecht zijn, zoals vliegtuigen zonder VC, zelfs uberhaubt geen cockpits!

En vervolgens uit het niets gewoon doodleuk zeggen, we stoppen ermee.
Ik geloof totaal niet dat ze dit niet al wisten toen ze Flight op de markt brachten.

Zwak, en werkelijk schandalig van ze!
Ik ben blij dat ik geen addons heb gekocht eentje na.

Mvg

Matthias :-)

Guest
nicolai
26 juli 2012

helemaal met je eens Matthias.

als nou gewoon door waren gegaan met fsx. En #%$^@!! errors nou eens zou de verhelpen.