Geplaatst in: FS Nieuws

FSX Movie | Ambush |

Kwam deze video tegen en wilde dit even delen met iedereen … dit is wat er allemaal mogelijk is tegenwoordig in een 6 jaar oude Sim … als je genoeg add ons toevoegd aan FSX dan krijg je zulke resultaten!

Laat een reactie achter

2 Reacties op "FSX Movie | Ambush |"

Kennis van
avatar
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Jerdoo
Gast

Die formaties zijn gedaan met behulp van fsrecorder … gewoon hetzelfde bestand via de offset optie implementeren. De P51’s zijn gedaan zonder die optie voor zover ik weet. Dat is een kwestie van de eerste opnemen dan met de 2de beginnen terwijl je de eerste afspeeld en de 2de opneemt enzovoort

Maikel-pe1123
Beheerder

Netjes gedaan ja, zit meteen midden in een ww2 lucht gevecht zo. Vraag me af hoe ze al die vliegtuigen in formatie hebben gekregen, multiplayer oid??

A2a had ik in ieder geval herkend. 😉