Geplaatst in: FS Nieuws, simFlight Network

Uitslag enquette ‘Welke Flightsim…’

Hierbij de uitslag van de enquette die ik 10 dagen geleden had geplaatst op simFlight.NL. Met de vraag “Welke Flightsimulator gebruikt u het meest.” In totaal hebben er 166 mensen gestemd. Daar ben ik zeer blij mee. Doe ik dit werk toch niet voor niets. Bedankt !! De uitslag vindt u bij ‘Meer lezen…’. Ook op de duitse simFlight website is dezelfde vraag geplaatst. Daar waren 2.221 stemmers !, maar de uitslag is in percentages nagenoeg gelijk. Nogmaals voor alle stemmers, bedankt voor uw bijdrage !!

1 comment to Uitslag enquette ‘Welke Flightsim…’

  • Maikel-pe1123

    Leuk om bovenstaande stats te zijn. Ben stiekem benieuwd of de fs2004 vliegers dit doen ivm hun hardware of om andere reden(en)?

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>