Geplaatst in: FS Nieuws, simMarket, Software Tags:

simMarket – Newsletter November 2011-W1


Na zo’n FSweekend is het altijd weer vermoeiend thuis komen. Maar ook wel weer zeer tevreden. Wat hebben wij met zijn allen toch een heerlijke diverse hobby. Voor de winter periode heb ik al weer de nodige plannen gemaakt c.q. ideeën opgedaan. Maar het ‘werk’ op simFlight.NL gaat gewoon door. Zoals de wekelijkse Nieuwsbrief van simMarket die weer uit gekomen is. U kunt deze nieuwsbrief hier bekijken. Zou ik deze winter ook eens een paar uurtjes in de Wilga 35A gaan maken. En wat zijn uw plannen voor de winterperiode.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>